Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Verification and upload error

    Hey all,

    Am trying to upload my score (197k) but am getting a parsing error on reading specs and it won't work.

    Am running C6H + 1800x.

    Any ideas?

    Cheers,

    Pete

  2. #2
    ROG Guru: Green Belt Array AkaNe0 PC Specs
    AkaNe0 PC Specs
    MotherboardMaximus X Formula
    Processori7-8700K
    Memory (part number)G.skill Trident-Z RGB
    Graphics Card #1Strix GTX 1080 Ti
    CaseOpenBenchtable
    Power SupplySeasonic PRIME Platinum 1000W
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Pugio
    AkaNe0's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    19
    Posts
    566

    The recognition of the CPU should be fixed in the upcoming version, that will be live soon.

    Try to first save your file and then upload the score through the interface.
    And don't forget, Keep pushing it !

  3. #3
    ROG Guru: Yellow Belt Array SaLSouL PC Specs
    SaLSouL PC Specs
    MotherboardCrosshair VI Extreme
    ProcessorRyzen 7 2700x
    Memory (part number)trident RGB CL16 3200mhz 32GB
    Graphics Card #1MSI Gaming 6GB GTX 980Ti
    Graphics Card #2MSI Gaming 6GB GTX 980Ti
    Sound CardAstro A50 Wireless
    MonitorPhillips BDM4037U 40" 4k UHD Monitor
    Storage #1samsung 850 pro raid 0
    Storage #2WD Black 1tb Raid 0
    CPU CoolerCorsair H115i
    CaseCoolermaster Cosmos 2
    Power SupplyCorsair ax 1200i
    Keyboard Corsair K95 Platinum
    Mouse Corsair Scimitar RGB Pro
    Headset Astro A50 Gaming Wireless
    Mouse Pad corsair massive
    OS Win 10 x64 pro
    Network RouterAsus AC-3200
    SaLSouL's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    13
    Posts
    220

    Quote Originally Posted by AkaNe@Asus View Post
    The recognition of the CPU should be fixed in the upcoming version, that will be live soon.

    Try to first save your file and then upload the score through the interface.
    Still no sign of the update? Im getting Mutex Locked on CPUz detection at startup when running realbench

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •