Page 12 of 13 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 LastLast
Results 111 to 120 of 126
  1. #111
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    35

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    I received confirmation that both teams are working on a solution for this so this issue should be resolved soon.
    That's great news! Thanks for the info

  2. #112
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    324

    so i received today mine second gladius 2 and still the same problem aura sync music keeps suddenly freezing after few minutes no use i changed usb port same problem


    so i also have rog spatha mouse and there is no issue i think its an firmware issue

  3. #113
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    so can anyone please walk me threw step by step how to install this aura software

  4. #114
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Hello all,

    I don’t need to report any problem. Just to share with you that I have managed to make AURA work together with NZXT HUE+. It is a new build and, for the moment, everything works OK.

    I know about conflicts between CAM and AURA. I first had an issue with CAM software (for NXZT HUE+), malfunctioning, not showing the setting options for the led strips. But after several reboots (needed for other installations), all is working.

    My new clean build:
    - ASUS PRIME Z270-A updated to latest BIOS 1009 (before installing Windows)
    - I5-7600K
    - 2x8GB Corsair Vengeance LPX (no RGB leds… pitty)

    - NZXT HUE+ with the 4 ledstrips
    - PHANTEKS RGB led strip COMBO Set, to connect the two led strips to the mobo

    - Windows 10 Home last Windows Update
    - All last ASUS drivers/tools from Support Web, including the AiSuite3, but except: AiCharger, TURBOLAN, APRP, DAEMON Tools.

    => CAM 3.3.5 (for NZXT HUE+ ledstrip)
    => AURA V1.05.16

    I have tested all configuration options running both together, CAM (NZXT HUE+) and AURA. Everything is working OK.

    Now deciding the best places for the 6 led strips (4 NZXT CAM + 2 Phanteks AURA) in the case (Fractal Design Define C).

    Hope it does not fail anything as I continue installing things.

  5. #115
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    so i received today mine second gladius 2 and still the same problem aura sync music keeps suddenly freezing after few minutes no use i changed usb port same problem


    so i also have rog spatha mouse and there is no issue i think its an firmware issue
    Can you share screenshot of the AURA FW and software version for both the Gladius II?
    You can try this beta which is meant for the Claymore but I do believe that there is new FW Gladius II as well.
    https://www.asuswebstorage.com/navig...67D04FFFC3D21Y

  6. #116
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by SCTR9 View Post
    so can anyone please walk me threw step by step how to install this aura software
    Are you having issues installing it? You should manually uninstall any previous versions then reinstall the latest version. If you didn't install previous versions then simply the software.

  7. #117
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Alberto Yanguas View Post
    Hello all,

    I don’t need to report any problem. Just to share with you that I have managed to make AURA work together with NZXT HUE+. It is a new build and, for the moment, everything works OK.

    I know about conflicts between CAM and AURA. I first had an issue with CAM software (for NXZT HUE+), malfunctioning, not showing the setting options for the led strips. But after several reboots (needed for other installations), all is working.

    My new clean build:
    - ASUS PRIME Z270-A updated to latest BIOS 1009 (before installing Windows)
    - I5-7600K
    - 2x8GB Corsair Vengeance LPX (no RGB leds… pitty)

    - NZXT HUE+ with the 4 ledstrips
    - PHANTEKS RGB led strip COMBO Set, to connect the two led strips to the mobo

    - Windows 10 Home last Windows Update
    - All last ASUS drivers/tools from Support Web, including the AiSuite3, but except: AiCharger, TURBOLAN, APRP, DAEMON Tools.

    => CAM 3.3.5 (for NZXT HUE+ ledstrip)
    => AURA V1.05.16

    I have tested all configuration options running both together, CAM (NZXT HUE+) and AURA. Everything is working OK.

    Now deciding the best places for the 6 led strips (4 NZXT CAM + 2 Phanteks AURA) in the case (Fractal Design Define C).

    Hope it does not fail anything as I continue installing things.
    Thanks for sharing this, actually only one other person shared info on issues with NZXT HUE+, it's good to hear that it's now resolved through some simple steps.

  8. #118
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    324

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    Can you share screenshot of the AURA FW and software version for both the Gladius II?
    You can try this beta which is meant for the Claymore but I do believe that there is new FW Gladius II as well.
    https://www.asuswebstorage.com/navig...67D04FFFC3D21Y
    i returned it maybe in october ill get it again because for now i am going wait until all issues have resolved i am now worried every time i am going to buy an asus product ill read the forums now before i buy asus product all the others work for me now I am only waiting and hoping that claymore will be resolved on late october

  9. #119
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Close fija

    I have only installed the latest version on my PC, I have manualy uninstalled it, cled it with the link you gave me, and then re installed it, I have done this 4 times,
    every time I get the same thing. it wont work, I have the GL753VD laptop with Aura core led key board.

    This is what I get anfer opening the program and it says Aura has stopped ..

    Report information
    Report information
    Manufacturer
    Manufacturer01
    Application name
    AURA for X99 series
    Application version
    1.3.13.0
    Problem state
    Bug unassigned
    Problem
    314785
    Dump group
    861638
    Dump
    16655314
    Stack
    WARNING: Following frames may be wrong.
    aura+0x6f0fe
    aura+0x7c0b7
    aura+0x46029
    qt5core!QMetaObject::activate+0x4cf


    Problem state
    The problem is new and has not yet been fixed in AURA for X99 series.

  10. #120
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by SCTR9 View Post
    I have only installed the latest version on my PC, I have manualy uninstalled it, cled it with the link you gave me, and then re installed it, I have done this 4 times,
    every time I get the same thing. it wont work, I have the GL753VD laptop with Aura core led key board.

    This is what I get anfer opening the program and it says Aura has stopped ..

    Report information
    Report information
    Manufacturer
    Manufacturer01
    Application name
    AURA for X99 series
    Application version
    1.3.13.0
    Problem state
    Bug unassigned
    Problem
    314785
    Dump group
    861638
    Dump
    16655314
    Stack
    WARNING: Following frames may be wrong.
    aura+0x6f0fe
    aura+0x7c0b7
    aura+0x46029
    qt5core!QMetaObject::activate+0x4cf


    Problem state
    The problem is new and has not yet been fixed in AURA for X99 series.
    AURA sync doesn't work for notebooks you must have an AURA sync compatible motherboard or ROG GR8 II. To control AURA for your Claymore, please download the Armoury software for Claymore.

Page 12 of 13 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •