Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 57

Thread: RAID Support

  1. #21
    New ROGer Array derrickmehaffy PC Specs
    derrickmehaffy PC Specs
    MotherboardAsus Zenith Extreme
    ProcessorAMD Threadripper 1950x
    Memory (part number)32GB Corsair Vengeance 3200
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC
    Monitor6x 24" LG Neo Blade (Yes 6 of them)
    Storage #1Samsung 960 Evo 500GB
    Storage #24x Intel Enterprise SSDs 800GB
    CPU Cooler(Temp) Corsair H100v2
    Case(Temp) Corsair Obsidian 750D
    Power SupplyCorsair AX860i
    Keyboard Logitech G19s
    Mouse Logitech MX Master
    Headset Logitech Artemis Spectrom
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterCustom PFSense
    Accessory #1 TrakIR 5
    derrickmehaffy's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Heads up I've spoken with tier 2 over the phone and over chat and the issue is being escalated to tier 3 support, I've also given them the link to this forum post so hopefully we should see some updates soon-ish, tier 2 said I should hear from tier 3 within 24 to 48 hours.

  2. #22
    ROG Enthusiast Array legendarypoet PC Specs
    legendarypoet PC Specs
    MotherboardAsus ROG Zenith Extreme
    ProcessorAMD Threadripper 1950X
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB 128GB (8 x 16GB) DDR4-3200
    Graphics Card #1EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid
    Graphics Card #2EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid
    Monitor3x LG 34UC88
    Storage #13x Samsung 960 PRO 512GB
    Storage #26x Seagate 8TB 7.2k RPM
    CPU CoolerEnermax LiqTech TR4 360
    CaseCorsair 760T (Black)
    Power SupplyCorsair RMx 1000i
    Keyboard Art Lebedev Optimus Maximus
    Mouse Logitech MX Anywhere 2
    OS Windows 10 Pro
    legendarypoet's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    29

    They're supposed to be enabling bootable NVMe RAID on Sept 25th. I'd imagine this MUST get sorted out before them. Seems kind of troubling that it's taken so long to even get acknowledgement of the issue.

  3. #23
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    73

    I'd really like this. I would buy another 960 Pro or even two and get some RAID going.

  4. #24
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    RAIDXPERT2 is in BIOS!!!

    You guys won't believe this! I just entered the BIOS to adjust the fans and I saw the RAID setup menu!!!
    I did not update the firmware or anything. I have the 503. It just appeared.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 170901133849.jpg  


  5. #25
    ROG Enthusiast Array legendarypoet PC Specs
    legendarypoet PC Specs
    MotherboardAsus ROG Zenith Extreme
    ProcessorAMD Threadripper 1950X
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB 128GB (8 x 16GB) DDR4-3200
    Graphics Card #1EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid
    Graphics Card #2EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid
    Monitor3x LG 34UC88
    Storage #13x Samsung 960 PRO 512GB
    Storage #26x Seagate 8TB 7.2k RPM
    CPU CoolerEnermax LiqTech TR4 360
    CaseCorsair 760T (Black)
    Power SupplyCorsair RMx 1000i
    Keyboard Art Lebedev Optimus Maximus
    Mouse Logitech MX Anywhere 2
    OS Windows 10 Pro
    legendarypoet's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    29

    Wow! yeah that was NOT in mine when I installed the beta a few nights ago. Will check when I get home.

  6. #26
    New ROGer Array derrickmehaffy PC Specs
    derrickmehaffy PC Specs
    MotherboardAsus Zenith Extreme
    ProcessorAMD Threadripper 1950x
    Memory (part number)32GB Corsair Vengeance 3200
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC
    Monitor6x 24" LG Neo Blade (Yes 6 of them)
    Storage #1Samsung 960 Evo 500GB
    Storage #24x Intel Enterprise SSDs 800GB
    CPU Cooler(Temp) Corsair H100v2
    Case(Temp) Corsair Obsidian 750D
    Power SupplyCorsair AX860i
    Keyboard Logitech G19s
    Mouse Logitech MX Master
    Headset Logitech Artemis Spectrom
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterCustom PFSense
    Accessory #1 TrakIR 5
    derrickmehaffy's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by MaximGlory View Post
    You guys won't believe this! I just entered the BIOS to adjust the fans and I saw the RAID setup menu!!!
    I did not update the firmware or anything. I have the 503. It just appeared.
    Just bought an nvme ssd and bios isn't even seeing that, not able to get that raid menu either can you take more screenshots of your advanced menus, maybe we are missing a setting (good this user guide doesn't explain any of the options in grave detail)

  7. #27
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by derrickmehaffy View Post
    Just bought an nvme ssd and bios isn't even seeing that, not able to get that raid menu either can you take more screenshots of your advanced menus, maybe we are missing a setting (good this user guide doesn't explain any of the options in grave detail)
    I can do it in the evening. What I remember doing was setting everything to UEFI instead of Auto or Legacy. Also I created the RAID in Windows, maybe the BIOS detected the array and offered the menu.

  8. #28
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    73

    I'd wait for official support.

  9. #29
    New ROGer Array derrickmehaffy PC Specs
    derrickmehaffy PC Specs
    MotherboardAsus Zenith Extreme
    ProcessorAMD Threadripper 1950x
    Memory (part number)32GB Corsair Vengeance 3200
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 OC
    Graphics Card #2Asus GTX 1070 OC
    Monitor6x 24" LG Neo Blade (Yes 6 of them)
    Storage #1Samsung 960 Evo 500GB
    Storage #24x Intel Enterprise SSDs 800GB
    CPU Cooler(Temp) Corsair H100v2
    Case(Temp) Corsair Obsidian 750D
    Power SupplyCorsair AX860i
    Keyboard Logitech G19s
    Mouse Logitech MX Master
    Headset Logitech Artemis Spectrom
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterCustom PFSense
    Accessory #1 TrakIR 5
    derrickmehaffy's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by MaximGlory View Post
    I can do it in the evening. What I remember doing was setting everything to UEFI instead of Auto or Legacy. Also I created the RAID in Windows, maybe the BIOS detected the array and offered the menu.
    Finally got my M.2 installed and setup the raid using the Raidxpert option, rebooted and didn't see the raid menu in the Bios so it must be one of the other settings you had changed.

  10. #30
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Well I made an attempt too at this, I am however stuck waiting for a fix from ASUS as I have no NVM based SSDs to use and will have to live off the SATA ports.
    To me it all disappears and becomes useless

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •