Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by Menthol View Post
    Aura Version 0.0.5.4 for Graphics cards is the version you need unless you have an Aura motherboard
    I would try re seating your Graphics card, uninstalling GPU Tweak, Aura software and graphics drivers, run CCleaner to clean out registry files, install graphics driver, then Aura and see if the LED's function properly, there must be some software conflict going on, if it works after this install GPU Tweak to see if that is where the conflict lies
    I noticed in the release notes for Ver. 0.0.5.4 that it fixes a conflict with Sonic Studio, do you have this or any other ASUS software installed?
    Thanks for help but dont work for me .

  2. #12
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Today i had the same exact problem, did anyone solve it? I bought it from amazon so i could rma it but it's just a pain in the... Sorry for necroposting but if anyone solved it i'd like to know. Thanks!

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    i had the same issue with the strix RX 570, after clean install w10 1709. The aura app report "Non-ARUA" when trying to open, and the Tweak doesn't show that aura is installed or either the option to install it. So the led is frozen white, hope new aura version comes and fix this problem.

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by fmontaguti View Post
    i had the same issue with the strix RX 570, after clean install w10 1709. The aura app report "Non-ARUA" when trying to open, and the Tweak doesn't show that aura is installed or either the option to install it. So the led is frozen white, hope new aura version comes and fix this problem.
    i RMAd mine but we need help from Asus support imo

    Inviato dal mio SM-N910F utilizzando Tapatalk

  5. #15
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,819

    Quote Originally Posted by GianfrancoScuteri View Post
    Today i had the same exact problem, did anyone solve it? I bought it from amazon so i could rma it but it's just a pain in the... Sorry for necroposting but if anyone solved it i'd like to know. Thanks!


    What platform? I may try to rep this if you're also experiencing it on the same board as the OP.

  6. #16
    ROG Guru: Green Belt Array AkaNe0 PC Specs
    AkaNe0 PC Specs
    MotherboardMaximus X Formula
    Processori7-8700K
    Memory (part number)G.skill Trident-Z RGB
    Graphics Card #1Strix GTX 1080 Ti
    CaseOpenBenchtable
    Power SupplySeasonic PRIME Platinum 1000W
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Pugio
    AkaNe0's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    19
    Posts
    566

    I would advice to give a try to the regular AURA software. The VGA can now be detected without having an ROG motherboard.
    And don't forget, Keep pushing it !

  7. #17
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by AkaNe0 View Post
    I would advice to give a try to the regular AURA software. The VGA can now be detected without having an ROG motherboard.
    I have a maximus gene viii board, now i can use aura software to control ram (gskill) and vga? I first tried but i could only turn on and off rog logo. If yes could you give me the new version link and some advice to not mess up? Right now i'm controlling the trident z through their software and the vga through aura for vga

    Inviato dal mio SM-N910F utilizzando Tapatalk

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •