Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 51 to 60 of 81
  1. #51
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z - 3600MHz 16-16-16-36-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPCP&C Turbo Cool 1200w
    Keyboard ROG Falchion NX / Strix Flare II
    Mouse ROG Chakram X/Chakram Core/Spatha X
    Headset ROG Delta S Animate
    Mouse Pad Steelseries Prism XL + ROG Scabbard II
    OS Windows 11 Home
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    372
    Posts
    17,211


  2. #52
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    96

    Quote Originally Posted by Nate152 View Post
    OP is referring to the pause menu I guess..

  3. #53
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z - 3600MHz 16-16-16-36-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPCP&C Turbo Cool 1200w
    Keyboard ROG Falchion NX / Strix Flare II
    Mouse ROG Chakram X/Chakram Core/Spatha X
    Headset ROG Delta S Animate
    Mouse Pad Steelseries Prism XL + ROG Scabbard II
    OS Windows 11 Home
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    372
    Posts
    17,211

    I have no idea what is causing the pausing.

    Reinstalling windows should fix it but since it's not, I'm thinking it's either hardware configuration or a game setting. After searching around about this I see you're not alone.

    Is your ram installed in slots A1-B1 or A2 - B2 and is your ram a single 32GB kit ?

  4. #54
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    96

    2x8gb ddr4 slot a2 - b2

  5. #55
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z - 3600MHz 16-16-16-36-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPCP&C Turbo Cool 1200w
    Keyboard ROG Falchion NX / Strix Flare II
    Mouse ROG Chakram X/Chakram Core/Spatha X
    Headset ROG Delta S Animate
    Mouse Pad Steelseries Prism XL + ROG Scabbard II
    OS Windows 11 Home
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    372
    Posts
    17,211

    Thank you

    Have you tried with different monitor cables hdmi, dvi and displayport ?

    I'm just grasping at straws now.

  6. #56
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    96

    Yes, I've tried another 60hz monitor with a different HDMI cable

  7. #57
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    96


    both ssd and hdd are plugged into A ports

    are those asmedia or intel?

  8. #58
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z - 3600MHz 16-16-16-36-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPCP&C Turbo Cool 1200w
    Keyboard ROG Falchion NX / Strix Flare II
    Mouse ROG Chakram X/Chakram Core/Spatha X
    Headset ROG Delta S Animate
    Mouse Pad Steelseries Prism XL + ROG Scabbard II
    OS Windows 11 Home
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    372
    Posts
    17,211

    Try connecting your drives to the top ports of Sata B, these look to be the Intel Sata ports.

  9. #59
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    96

    Quote Originally Posted by Nate152 View Post
    Try connecting your drives to the top ports of Sata B, these look to be the Intel Sata ports.
    the manual says nothing, they are all intel ports I guess, is there any tool to see if my drives are underperforming?

  10. #60
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z - 3600MHz 16-16-16-36-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPCP&C Turbo Cool 1200w
    Keyboard ROG Falchion NX / Strix Flare II
    Mouse ROG Chakram X/Chakram Core/Spatha X
    Headset ROG Delta S Animate
    Mouse Pad Steelseries Prism XL + ROG Scabbard II
    OS Windows 11 Home
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    372
    Posts
    17,211


Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •