Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30
  1. #21
    ROG Member Array varnavas PC Specs
    varnavas PC Specs
    Motherboardasus 970 gaming\aura
    Processorfx-8350
    Graphics Card #1asus strix 1070
    Storage #1kingston 240gb ssd
    Storage #2wd 1tb and 2tb
    CPU Coolercorsair h110v2
    Casecorsair 570x
    Power Supplytherlmatake 850watt
    Keyboard corsair k70 lux
    Mouse rog spatha
    Headset rog centurios
    Mouse Pad corsair mm800
    OS window 10 64bit
    varnavas's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    The headset sometimes works, or does it depend on what game/software you are listening to?
    Which channel(s) are too low?

    What happened when you tested the sample videos above?
    when i tested the video the channels was work but not loud and when come the time for sub to work the volume was low again

  2. #22
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    So all the channels do work, but you think the volume is too low?

    Did you try the beta firmware?
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...ge4#post702780

  3. #23
    ROG Member Array varnavas PC Specs
    varnavas PC Specs
    Motherboardasus 970 gaming\aura
    Processorfx-8350
    Graphics Card #1asus strix 1070
    Storage #1kingston 240gb ssd
    Storage #2wd 1tb and 2tb
    CPU Coolercorsair h110v2
    Casecorsair 570x
    Power Supplytherlmatake 850watt
    Keyboard corsair k70 lux
    Mouse rog spatha
    Headset rog centurios
    Mouse Pad corsair mm800
    OS window 10 64bit
    varnavas's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    So all the channels do work, but you think the volume is too low?

    Did you try the beta firmware?
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...ge4#post702780

    yes i have already install all updates of the headset

  4. #24
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by varnavas View Post
    yes i have already install all updates of the headset
    Sorry, do all channels work or not?

    1. If not - then you should get it serviced (RMA).

    2. If yes, they do but you think the volume is too low - lower the volume for the front channels. (This is not suggested, if we use properly-tuned Dolby surround sound videos as a benchmark, lowering the front channels sounds unbalanced and unnatural)

  5. #25
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Question Replaced headset needs a replace?

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Found this on Amazon:
    Please note that when checking to see if you need a replacement, look at the serial number on the side of the box.

    The first character indicates the year it was manufactured: G=2016, H=2017...
    The second one indicates the month, 1=Jan, 2=Feb.... A=Oct, B=Nov, C=Dec.
    e.g. GA means it was manufactured in October, 2016, and therefore it needs to be replaced.

    All stock manufactured before August, 2017 (H8) needs to be replaced. Only the headset, nothing else needs to be sent back.
    Hello,

    my Headset has already been replaced onced (was a H1 headset). Now I read this so I'm wondering if my replaced headset needs to be replaced also (H6 one). SInce I dont have the box for the replaced headset because it came in a carton with bubblewrap I can't check the Box-S/N.

    Greetings

  6. #26
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by S_the_Great View Post
    Hello,

    my Headset has already been replaced onced (was a H1 headset). Now I read this so I'm wondering if my replaced headset needs to be replaced also (H6 one). SInce I dont have the box for the replaced headset because it came in a carton with bubblewrap I can't check the Box-S/N.

    Greetings
    Most of the replacements were assigned with serial numbers starting with H6 on the headset.

  7. #27
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Found this on Amazon:

    All stock manufactured before August, 2017 (H8) needs to be replaced. Only the headset, nothing else needs to be sent back.
    I'm so frustrated with the headset and even ASUS forum says permission denied to private messages.

    MasterC could you PM me your email or something? I need to send you a proof of purchase for replacement I guess. Thanks

  8. #28
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by izzylaif View Post
    I'm so frustrated with the headset and even ASUS forum says permission denied to private messages.

    MasterC could you PM me your email or something? I need to send you a proof of purchase for replacement I guess. Thanks
    I have private messaged you, let me know how I can help. Your account status appears to be fine, you should be able to message me.

  9. #29
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    serial number j7 on box and j3 on headset however everyone says my other $80 headset microphone is way better also there seems to be no noise cancelling at all since they can hear my tv clear and on the $80 headset they cant hear any background noises
    Last edited by MasterC@ASUS; 11-29-2018 at 03:24 AM.

  10. #30
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by b0bz3n View Post
    serial number j7 on box and j3 on headset however everyone says my other $80 headset microphone is way better also there seems to be no noise cancelling at all since they can hear my tv clear and on the $80 headset they cant hear any background noises
    From your serial number, it would seem that your microphone is already the revised version (J=2018, 3=March). All headsets were revised after August 2017. Have you played around with Noise Gate levels and tested the ENC switch at the bottom of the audio box?

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •