Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 121 to 130 of 154

Thread: Deleted

  1. #121
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Completely screwed my peripherals

    This last Armoury update completely screwed my stuff. They were working great for atleast 6 mths till i did the update to the latest version. Now my Spatha suddenly seems to lose connection to the dock for a split section causing the cursor to not move....which completely killed my fps gaming. Also, it will not keep assigned button commands and wants to say diabled when i got to check them in the software. I've tried resetting them to default and the configuring them again like was suggested by someone else on here....that doesnt work. To top it off...I went to see if a new update was put out to fix all this and it said my Claymore needed a firmware update...but guess what, firmware update fails EVERYTIME. Ive tried all my USB ports and still the same thing. I think they screwed the pooch when the teamed up with Activision to add support for stupid black ops 4 environmental lighting...everything having to do with that game is garbage right now. I dont know what happened, but it screwed my stuff. Im going back to the last version to see if that helps.

  2. #122
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    120
    Posts
    1,712

    Quote Originally Posted by travisandcarriekinnett View Post
    This last Armoury update completely screwed my stuff. They were working great for atleast 6 mths till i did the update to the latest version. Now my Spatha suddenly seems to lose connection to the dock for a split section causing the cursor to not move....which completely killed my fps gaming. Also, it will not keep assigned button commands and wants to say diabled when i got to check them in the software. I've tried resetting them to default and the configuring them again like was suggested by someone else on here....that doesnt work. To top it off...I went to see if a new update was put out to fix all this and it said my Claymore needed a firmware update...but guess what, firmware update fails EVERYTIME. Ive tried all my USB ports and still the same thing. I think they screwed the pooch when the teamed up with Activision to add support for stupid black ops 4 environmental lighting...everything having to do with that game is garbage right now. I dont know what happened, but it screwed my stuff. Im going back to the last version to see if that helps.
    Check your inbox. I have PM'd you the latest Spatha firmware (1.72), try a manual update.

  3. #123
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    120
    Posts
    1,712

    Quote Originally Posted by ACstory View Post
    Hi can anyone help me?

    Just bought a ROG Strix Evolve, and wanted to get ROG Armoury, but i've encountered with the error "0x80040707", says there its "Dil function call crashed"

    How can i solve this issue?

    Thanks for any help.

    (BTW my model is ROG GL553VD.)
    Install all Windows updates and try again.
    If you already have Armoury installed, then run UpdateInstaller.exe instead of Setup.exe. And try to Run as Administrator if necessary.

  4. #124
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    8

    I own a ROG Spatha mouse. Is there any way to save/export my profiles?

    Also, the Macro function doesn't record any keystrokes, only mouse clicks. Shouldn't the macro functionality also record keyboard activity?

    I'm new to the software so maybe I just don't know how to use it properly. Any help is appreciated. Thanks.

    EDIT: I learned that profiles can't be saved, and I figured out why I could not record keystrokes for macros (the mouse can't hover over the record button when recording).
    Last edited by BarbacoaUSA; 12-16-2018 at 05:27 AM.

  5. #125
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    27
    Posts
    1,778

    I start testing again the Armory. PLease confirm if these is accurate!

    Software Version 3.0014
    Using the ROG SPARTHA : Mouse Firmaware Version 1.72 / Dock Firmware Version 1.32


    I got also a windows update: ASUSTeK Computer Inc Mouse 8/9/2018 12:00AM 1.0.5.0 . These is unknow what is that. I will asume is windows thing!

    BTW Merry XMAS TO ALL!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. #126
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Error when installing ROG Armoury

    Hello!
    I bought a ROG Delta the day before yesterday.
    When you install the ROG Armoury 2 v.30014, I have a error "0х80040707". Emergency termination of the function call in the file:" dll: Install Helper.InstallKeyBotEnvironment"
    But when installing via safe mode at the end gives the error " Can't open Acpi.sys (2)" and there is no Sonic Studio when the program starts.

    Install on the Asus ROG GL703VM. How can I fix this issue? Please tell me!
    Last edited by FierceDragon; 12-29-2018 at 03:31 PM.

  7. #127
    ROG Enthusiast Array shamandgg PC Specs
    shamandgg PC Specs
    Laptop (Model)GL703 SCAR EDITION
    MotherboardMaximus IV Extreme
    Processori7-2600K

    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Hi, would you help me with my problem updating drivers reported here?

    https://rog.asus.com/forum/showthrea...ninstall-error

  8. #128
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    27
    Posts
    1,778

    I drop to armory 1.02.26 with 1.69 mouse version. again issues i regain mouse function again with old version of the sensor since today all my preset where gone. force me to reset the mouse and lose sensor control. Force me to downgrade to a old version.

    Why : unknown No event viewer issues present to report. i will continue checking these for the next few day. since happens 4 to 5 days after all is ok. mouse charge ok. always turn on my mouse before starting my computer. so testing has being equal all days.

  9. #129
    ROG Guru: Orange Belt Array Dicehunter PC Specs
    Dicehunter PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair Hero VIII X570
    ProcessorAMD Ryzen 5900X PBO
    Memory (part number)Corsair Vengeance Pro RGB - 32GB - 3600MHz *4x8GB*
    Graphics Card #1MSI RTX 2080 Ti Lightning Z 11GB @ 2000/7500
    Graphics Card #3Corsair Commander Pro
    Graphics Card #4Corsair RGB Fan LED Hub x 2
    MonitorAsus TUF VG289 4K IPS
    Storage #1WD Black SN750 1TB + WD Heatsink
    Storage #2Western Digital Caviar Black 6TB + 6TB
    CPU CoolerCorsair H115i + 2 x Corsair HDRGB 140mm Fans
    CaseCorsair 680 X - Black + 6 x Corsair HDRGB 120/140mm Fans
    Power SupplyCorsair RMi 1000w + Black Cablemod Kit
    Keyboard Asus ROG "Claymore 100%" RGB Cherry MX Blue + Black PBT Double Shot Keycaps
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Asus ROG Theta 7.1
    Mouse Pad Asus ROG Scabbard
    OS Windows 10 - Professional 64 Bit Edition
    Accessory #3 Asus ROG Spotlight
    Dicehunter's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    20
    Posts
    382

    My Spatha's firmware seems to have gone from 1.72 down to 1.255 with the newest update, I don't understand these odd version numbers, first it was updated from 1.58 to 1.72, Then to 1.69 and now to 1.255.

    Anyone able to put some logic behind this please ?



    EDIT

    Just had an idea pop into my head as a friend of mine in America has the Spatha and his update went just fine and firmware is at 1.72 so I had an idea.

    Loaded up a VPN and selected New York, Checked for an update viaAarmoury and hello new update and 1.72 firmware update, So by the looks of it, It may be an issue with people in the UK/EU connecting to update servers.
    Last edited by Dicehunter; 01-11-2019 at 12:26 AM.





  10. #130
    ROG Guru: Brown Belt Array Brighttail PC Specs
    Brighttail PC Specs
    Laptop (Model)Asus G751JT
    MotherboardAsus x299 Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel i9-7900x
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum SE 3200Mhz 4x8
    Graphics Card #1MSI GTX 1080TI
    MonitorAcer XB321HK (4k,IPS,G-sync)
    Storage #1Intel 900p (Boot) 2xSM961 (RAID 0) Games
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB - WD Black 4TB
    CPU CoolerCustom Water Cool
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Corsair Platinum 95
    Mouse Asus SPATHA
    Mouse Pad Corsair MM800
    Headset/Speakers Kanyo Y5
    OS Windows 10 64 bit
    Accessory #1 2 x Alphacool Full Copper Radiator 420mm/280mm
    Accessory #2 Monsoon MMRS reservoir w/ 2 x D5 Vario Pump
    Accessory #3 Monsoon Free Center Compression Fittings

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    33
    Posts
    1,336

    Mine shows still 1.72 so not sure what is going on. The dock firmware is 1.32 still for me.

    One thing that irked me is I had to reset all my DPI values for everything other than Profile 1.
    Panteks Enthoo Elite / Asus x299 Rampage VI Extreme / Intel I9-7900X / Corsair Dominator RGB 3200MHz
    MSI GTX 1080 TI / 2x Intel 900p / Samsung 970 Pro 512GB
    Samsung 850 PRO 512GB / Western Digital Gold 8TB HD
    Corsair AX 1200i / Corsair Platinum K95 / Asus Chakram
    Acer XB321HK 4k, IPS, G-sync Monitor / Water Cooled / Asus G571JT Laptop

Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •