Page 10 of 16 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 91 to 100 of 154

Thread: Deleted

  1. #91
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Quote Originally Posted by shamandgg View Post
    I have another issue. When my mouse is plugged in, it wakes up PC when in sleep mode after just few seconds, it wakes up even screen in off/sleep mode. Flipping mouse upside down does not help. Do you have the same? I must unplug the mouse from my laptop to let it go to sleep mode, or let it screen go to off mode.
    Mouse is ROG Spatha on Steelseries pad. However like I said, turning the mouse with sensor upwards does not help at all.
    Disable the "USB Charging" option in your BIOS (this lets you charge / power USB devices while the machine is turned off)

    _ This will stop power going to the mouse (and other devices) while it's off, and SHOULD stop it waking up, if not, then you have the same issue as I had and I can help

  2. #92
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Macro stops working randomly - reboot required to get it running again.

    Hi.

    I'm running latest version of Armoury, version 2.06.04 on a Windows 10x64 professional.
    Got a Spatha mouse and ROG Strix Flare keyboard(both on latest firmware).

    I created a simple macro, which press button 4+3 when I press 4.

    This works perfect for a while, then it just stops working, and the only thing to solve it is to reboot the machine start up Armoury again, just restart Armoury ain't enough.
    When it stops working pressing key 4 does nothing at all.

    Would be nice with an fix to this.

  3. #93
    ROG Enthusiast Array Flint018 PC Specs
    Flint018 PC Specs
    MotherboardRog Strix Z270F
    Processori7 7700k
    Memory (part number)G.skill 2400 RGB x4
    Graphics Card #1rog strix rx580 top oc edition 8gb
    Graphics Card #2rog strix GTX 1050Ti
    MonitorASUS MG248QR
    CPU CoolerCooler Master RGB
    Keyboard Rog Claymore
    Mouse Rog Pugio
    Headset Rog Strix Wireless
    Mouse Pad Rog Whetstone
    OS Win 10 64bit
    Accessory #1 Deep Cool RGB Strips x2
    Accessory #2 Cooler Master PRO RGB 120mm 5pcs
    Accessory #3 Cooler master 3 way splitter x3
    Flint018's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    46

    2.06.05 rog armoury, mouse randomly stopped working. i had to physically disconnect the cord from MB then reconnect to work. then itll happen again.

  4. #94
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    No Internet error

    Get this error when trying to "Live Update"

    Click image for larger version. 

Name:	no net.jpg 
Views:	6 
Size:	299.2 KB 
ID:	75567

    Internet is working and when I install an older version it updates fine to this version but won't update to the newest version

  5. #95
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    30

    cant download the latest with the given link...

  6. #96
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Can't update Armoury

    I get the error message "an installation support file could not be installed" when I try to update either through the Live Update, or through downloading the new .zip and running the "AsusSetup.exe" file.

    Any help would be appreciated.

  7. #97
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,423

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    2.06.06 version of ROG Armoury has just been released : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...ury_v20606.zip
    Just get a Spartha just now to test the app. I am try to get a keyboard if possible. Later if I can to help test the app the one I have is 2018/04 M0SR L701 I install that first before the mouse?

  8. #98
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,423

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    2.06.06 version of ROG Armoury has just been released : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...ury_v20606.zip
    Installation was smooth and as expected.

    1. IF you use the aura, sync to other devices, and sync the lights, the armory will not open until the light sync there is remove.

    Click image for larger version. 

Name:	aura armory sync complete.png 
Views:	0 
Size:	831.2 KB 
ID:	76252

    2.Once the aura sync is remove, Armory is available to make changes. But aura is working with armory is open and NOT sync with the light sync!

    3. Keyboards, well i do not have one. let see if later i get my hands on one to test all. But so far works as intended. It iwll be nice to include a expcion inside the light section to be grey or not available if AURA is being use to sync the lights. aside that! all to got.

    I have to learn too function and see what it does and how that boost the use.

  9. #99
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,423

    Find a bug!. On install, Armory create a VIRTUAL HUB on DEVICES in windows. That interfere with my HYPERX keyboard. (ALLOY FPS red color) Windows short cut where not working. These keyboard does not have app to be connected to windows. I try plug and unplug but nada. I move the keyboard to a USB3.0 port and now is working and the ASUS VIRTUAL HUB is gone and appear the HYPERX ALLOY FPS. now all windows keys that control VOL etc are back! . I will try to check that again tomorrow and report back. It seams that these ASUS virtual HUB is messing with my keyboard. I will rerun test tomorrow!


    UPDATE

    in other devices in windows, what is Mouse Filters

    I will continue taking notes and feeding back! strange the Aasus Virtual Hub. I will check back!

    Click image for larger version. 

Name:	asdfasdfadsf.png 
Views:	1 
Size:	60.3 KB 
ID:	76254
    Last edited by MrAgapiGC; 10-13-2018 at 12:43 AM.

  10. #100
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,423

    Testing report. After the [FIRMWARE] Intel ME (Z170/Z270/Z370) Firmware : 11.8.55.3510 [21/06/2018] The armory is not saving the info on load, and crash all the time. Still using 2.06.06

    Faulting application name: ROG Armoury.exe, version: 1.0.111.11111, time stamp: 0x5b8ce343
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 10.0.17763.1, time stamp: 0x30bd5043
    Exception code: 0xe0434352
    Fault offset: 0x0011aaf2
    Faulting process id: 0x350c
    Faulting application start time: 0x01d46aa9df577717
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\ASUS\ROG Armoury\ROG Armoury.exe
    Faulting module path: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll
    Report Id: 956ea88f-8d20-4623-a985-89d73ea2bdab
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:


    Application: ROG Armoury.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.IndexOutOfRangeException
    at Spatha.MainPage.copy_profile()
    at Spatha.MainPage.dowork_completed(System.Object, System.ComponentModel.RunWorkerCompletedEventArgs)
    at System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnRunWorker Completed(System.ComponentModel.RunWorkerCompleted EventArgs)
    at System.ComponentModel.BackgroundWorker.AsyncOperat ionCompleted(System.Object)
    at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.Internal RealCall(System.Delegate, System.Object, Int32)
    at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatch When(System.Object, System.Delegate, System.Object, Int32, System.Delegate)
    at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Invok eImpl()
    at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Invok eInSecurityContext(System.Object)
    at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(Syst em.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
    at System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threa ding.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
    at System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threa ding.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object)
    at MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext.Run( MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object)
    at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Invok e()
    at System.Windows.Threading.Dispatcher.ProcessQueue()
    at System.Windows.Threading.Dispatcher.WndProcHook(In tPtr, Int32, IntPtr, IntPtr, Boolean ByRef)
    at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr, Int32, IntPtr, IntPtr, Boolean ByRef)
    at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation( System.Object)
    at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.Internal RealCall(System.Delegate, System.Object, Int32)
    at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatch When(System.Object, System.Delegate, System.Object, Int32, System.Delegate)
    at System.Windows.Threading.Dispatcher.LegacyInvokeIm pl(System.Windows.Threading.DispatcherPriority, System.TimeSpan, System.Delegate, System.Object, Int32)
    at MS.Win32.HwndSubclass.SubclassWndProc(IntPtr, Int32, IntPtr, IntPtr)
    at MS.Win32.UnsafeNativeMethods.DispatchMessage(Syste m.Windows.Interop.MSG ByRef)
    at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrameImpl( System.Windows.Threading.DispatcherFrame)
    at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrame(Syst em.Windows.Threading.DispatcherFrame)
    at System.Windows.Application.RunDispatcher(System.Ob ject)
    at System.Windows.Application.RunInternal(System.Wind ows.Window)
    at System.Windows.Application.Run(System.Windows.Wind ow)
    at ROG_ARMOURY.App.Main()


    A timeout was reached (30000 milliseconds) while waiting for the Armoury Live Update service to connect.

Page 10 of 16 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •