Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Unhappy Aura stays on and several other problems on 1080ti.

    Hi all,

    I bought today an Asus Rog Strix 1080ti OC. I had an Asus Rog 1060 OC before. Ive uninstalled everything with DDU (new card setup).

    Installed latest Nvidia drivers 385.41 with Geforce Experience 3.9.1.61 Beta. Ive installed TweakII Ver1528_20170825

    Everything is working, except Aura. First when installed the tweakui the lighting switches off after a few seconds when you saved a specific lighting setting. After a restart, the lighting was keeping on, but now when i select any options you see 1 seconds the selected option and it goes back to Green, which is maybe temp mode? Its not even selected. Even if you select off, it stays on.

    Anyone experiencing the same? With the 1060 i didnt had this kind of issues.

    I made a Youtube video to explain it better:

    https://www.youtube.com/watch?v=ZncF-8PDAkM
    Last edited by Oxizee; 09-16-2017 at 12:44 PM.

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Tested with older version of Aura, and that one works.

    Version 0.0.5.4 - 2017/04/19 : https://www.asus.com/supportonly/AUR...pDesk_Download

    Doesnt work with the new one from TweakII.

    Anyone from asus who can look into this?
    Last edited by Oxizee; 09-16-2017 at 12:48 PM.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Anyone? I cant be the only one.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •