Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Are you 100% positive that none of the QLEDs remain lit?

    Also you mentioned updating to the latest BIOS with USB BIOS Flashback. Did the updated finish properly?

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Are you 100% positive that none of the QLEDs remain lit?

    Also you mentioned updating to the latest BIOS with USB BIOS Flashback. Did the updated finish properly?
    Yes, It was 100% same as tutorial on Youtube. I can see only one red light when I unplug 8pin and "lights for style".Click image for larger version. 

Name:	obr.jpg 
Views:	1 
Size:	199.9 KB 
ID:	67607

  3. #13
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Can you take a photo of your motherboard with the error? I want to verify something.

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Try removing the cmos battery and then shorting the cmos flash pins, I had a similar issue with this board. If that doesn't work use flashback to load a new bios I had an issue where the bios got corrupted and wouldn't remain powered up for longer than a second


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #15
    ROG Enthusiast Array Nixon2992 PC Specs
    Nixon2992 PC Specs
    MotherboardASUS ROG STRIX X99 GAMING(UEFI:1504)
    ProcessorIntel Core i7 5820K
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX [CMK16GX4M4A2133C15]
    Graphics Card #1ASUS Strix 1070 OC
    Graphics Card #2ASUS GeForce GT 710 Silent LP [710-2-SL]
    MonitorAcer CB290C
    Storage #1Seagate BarraCuda ST2000DM006
    Storage #2WD Black [WDS512G1X0C]
    CPU CoolerNoctua NH-D15S
    CaseFractal Design Define R5 Blackout Edition
    Power SupplyCorsair RMi 1000W [CP-9020084-EU]
    OS Windows 10 Home for single language 1704
    Network RouterASUS RT N66U
    Nixon2992's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    10
    Posts
    69

    May you have corupted LGA belts in socket?

  6. #16
    TheBoatswain CWO5 Array TheBoatswain's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Do you have anything plugged into the first two USB ports that are not USB 3.0? I had the same issue and I was freaking out but I was using a USB 2.0 mouse and keyboard so I unplugged them and plugged the into 2.0 and 3.0 ports to the right of LAN port. Started it again and wow it booted to bios. Board was fine.
    Asus Rampage VI Apex, Intel X9 7900X, Gskill 3600, EVGA GTX 1080 Ti SLI, 4 SSD, 1 M.2 SSD

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •