Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 42
  1. #11
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    14
    Posts
    90

    Quote Originally Posted by Korth View Post
    Is this not what you meant?

    I think if all the primary colours do not properly show then the problem is hardware. Or do you mean the opposite?
    If each primary colour is the same for all keys and zones (i.e. it did alter over all keyboard), than problem is not hardware, diodes work properly. Like this, for blue:
    Click image for larger version. 

Name:	20171008_195245.jpg 
Views:	5 
Size:	369.4 KB 
ID:	67963
    Problem then is in correct "mixing" - it's a sowftware problem
    I thought, you meant the same?

  2. #12
    ROG Guru: White Belt Array mmohamed2's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    97

    Thank you Lord Obsidian and Korth for the reply,

    The three primary colors looks fine
    I updated the bios to 303 (2017/09/19) ,it can maybe who cause the problem?

    I tried another windows 10 old version but the same

  3. #13
    ROG Guru: White Belt Array mmohamed2's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    97

    IS THAT NORMAL?

    FULL WHITE COLOR



    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20171013_203538.jpg 
Views:	2 
Size:	110.2 KB 
ID:	68080

    I updated the windows 10 to preview build 17017

    The pc is 3 months old

    RGB COLORS ARE FINE
    Click image for larger version. 

Name:	d232453.jpg 
Views:	8 
Size:	92.5 KB 
ID:	68082
    Last edited by mmohamed2; 10-15-2017 at 03:51 AM.

  4. #14
    ROG Guru: White Belt Array mmohamed2's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    97

    I notice that only the colors that use the blue color (0,0,255) have the same problem

    Any idea?

  5. #15
    ROG Guru: White Belt Array mmohamed2's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    97

    I'm trying to remove the colors that i choose before (in the 4 parts) but they stick, after formating ,installing windows 10 1709, installing the old bios 302 , unistalling aura core,gaming centre and ATK softwares but keyboard changed to all red then when i restart it it's back to the same profil color i choose before

    I want to unistall everything that can effect in the keyboard rgb colors but i don't know how

    Any help!
    all this for the wrong colors in the half right of the keyboard

  6. #16
    ROG Guru: White Belt Array mmohamed2's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    97

    Unhappy

    Any help from ASUS

  7. #17
    ROG Guru: White Belt Array mmohamed2's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    97

    It looks even worse than ever now
    Click image for larger version. 

Name:	27152881_10209153065858572_2040560196_n.jpg 
Views:	17 
Size:	50.0 KB 
ID:	70894
    there's a color stuck on the leds
    and yes there's some green in the left part,

    i think switching between aura core software v1.0.1 and 1.0.2 caused this issue
    any genuis can help me!!
    Last edited by mmohamed2; 01-24-2018 at 02:52 AM.

  8. #18
    Super Moderator Array
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    10
    Posts
    143

    Quote Originally Posted by mmohamed2 View Post
    It looks even worse than ever now
    Click image for larger version. 

Name:	27152881_10209153065858572_2040560196_n.jpg 
Views:	17 
Size:	50.0 KB 
ID:	70894
    there's a color stuck on the leds
    and yes there's some green in the left part,
    i think switching between aura core software v1.0.1 and 1.0.2 caused this issue
    any genuis can help me!!
    Sorry, according to your situation, we might suggest you to take your laptop to our repair center for comprehensive inspection and help you to fix the problem. Sorry for the trouble.
    The following is the contact information:
    http://www.asus.com/support/Service-...All-Countries/
    Also you can contact the local service center for help. The following is the contact information:
    http://www.asus.com/support/CallUs#

  9. #19
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    52

    Exclamation Waiiiiiit!!!! SAME PROBLEM

    Quote Originally Posted by mmohamed2 View Post
    It looks even worse than ever now
    Click image for larger version. 

Name:	27152881_10209153065858572_2040560196_n.jpg 
Views:	17 
Size:	50.0 KB 
ID:	70894
    there's a color stuck on the leds
    and yes there's some green in the left part,

    i think switching between aura core software v1.0.1 and 1.0.2 caused this issue
    any genuis can help me!!
    I have the same issue!!!
    Totally the same issue.
    I have ROG Aura Core 1.0.3 and it is not fixing the error to update the ROG Aura Core Software or ATK Software. I tried to clean my keys, but no. Not a difference:
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20180128_040233.jpg 
Views:	1 
Size:	450.3 KB 
ID:	70962

    Hope anyone can help!

  10. #20
    ROG Guru: White Belt Array mmohamed2's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    97

    Quote Originally Posted by Simon942 View Post
    I have the same issue!!!
    Totally the same issue.
    I have ROG Aura Core 1.0.3 and it is not fixing the error to update the ROG Aura Core Software or ATK Software. I tried to clean my keys, but no. Not a difference:
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20180128_040233.jpg 
Views:	1 
Size:	450.3 KB 
ID:	70962

    Hope anyone can help!
    Mate, i literly tried every easy software solution, nothing work, something need to reset to remove the stuck color
    IT WILL BE WORSE IF YOU APPLY DIFFERENT PROFILES MULTIPLE TIME & USING DIFF AURA CORE VERSION


    Every GL553VD/GL753VD will get the same issue or it's already have it but didn't notice that

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •