Results 1 to 9 of 9

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array otreblA PC Specs
    otreblA PC Specs
    MotherboardAsus Maximus VII Hero
    ProcessorIntel Core i7 4790K
    Memory (part number)16GB Gskill Trident X 2133MHz
    Graphics Card #1MSI GeForce GTX 1070 Gaming X
    Sound CardCreative XFi Xtreme Audio
    MonitorSamsung PX2370
    Storage #1Crucial MX100 512GB
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerBe Quiet! Dark Rock 3
    CaseFractal Design ArcMiDi R2
    Power SupplyCorsair TX650M
    OS Windows 10 Pro x64
    otreblA's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Unhappy My Maximus VII Hero won't boot up

    Hi

    This video shows my problem:




    Basically I was doing banal things on the computer (some web browsing). I left the computer for a few minutes and when I got back the computer seemed to be hibernating but never woke up again. Then I opened the case and made the video you can see above. This was on Friday. Following advice from others I did several tests and applied several solutions (one of them the USB FlashBack BIOS minutes ago...) but no solution.

    As you can see in the video the computer can't boot completely, it doesn't even send a signal to the monitor (so I can't see the BIOS). I also did CLR_CMOS but it didn't solve anything.

    My processor was not even overclocked, everything was defaulted from day one. And speaking of the processor, I turned ON the motherboard without the i7 or RAM installed, but the result was the same.

    What can I do? I'm still under warranty (I bought this system in November 2014), but if there's any other idea...

    I apologize for my English.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •