Page 6 of 24 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 231
  1. #51
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    45

    update

    bios out guys...update

  2. #52
    ROG Guru: White Belt Array KeksimusMaximus PC Specs
    KeksimusMaximus PC Specs
    MotherboardAsus ROG Maximus X Hero
    Processori7-8700k
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 3200MHz 2x8GB
    Graphics Card #1EVGA GTX1080Ti FTW3
    MonitorDell s2718dg A04
    Storage #1Crucial MX100 128GB
    Storage #2WD Black 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplySeasonic Prime Gold 650
    Keyboard CoolerMaster Masterkeys L White
    Mouse Tracer Pert TRM-503
    Headset HyperX Cloud I
    OS Windows 10 Pro
    KeksimusMaximus's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    104

    Quote Originally Posted by eviqine View Post
    bios out guys...update
    bios for what? not for Maximus X Hero

  3. #53
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by eviqine View Post
    bios out guys...update
    If your answer is for me, i got my Z170 PRO Gaming/Aura with last bios (3501)

  4. #54
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    45

    try

    Quote Originally Posted by KeksimusMaximus View Post
    bios for what? not for Maximus X Hero
    what is ur problem about aura?dont open or u cant find something?

  5. #55
    ROG Guru: White Belt Array KeksimusMaximus PC Specs
    KeksimusMaximus PC Specs
    MotherboardAsus ROG Maximus X Hero
    Processori7-8700k
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 3200MHz 2x8GB
    Graphics Card #1EVGA GTX1080Ti FTW3
    MonitorDell s2718dg A04
    Storage #1Crucial MX100 128GB
    Storage #2WD Black 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplySeasonic Prime Gold 650
    Keyboard CoolerMaster Masterkeys L White
    Mouse Tracer Pert TRM-503
    Headset HyperX Cloud I
    OS Windows 10 Pro
    KeksimusMaximus's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    104

    calle straat

    Quote Originally Posted by eviqine View Post
    what is ur problem about aura?dont open or u cant find something?
    when installing it on fresh, clean freshy fresh Windows 10 64bit pro FCU 1709 system that wasnt tainted with any 3rd party software it will show a "Can't read AsIO.sys (2)" error during installation and then after launching it will not detect motherboard and ram

    i can make a fresh install of previous version of Windows 10 64bit pro CU 1703 system and it will install without problem out of the box

  6. #56
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Sof=ware/Hardware conflict?

    AURA V1.05.25 seemed to be working well and I encountered no examples of excessive CPU use. However I found that HWinfo x64 v 558 would now start but not complete gathering hardware details. Aura also failed to start later reporting 'broken frames'. I rather suspect that they were contending for the same bus. I'm still on Windows 1703 and have now uninstalled AURA again.

  7. #57
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    45

    again..

    again ...its broken..withoute doing nothing....asus plz...update...for Z370F

  8. #58
    ROG Enthusiast Array Flint018 PC Specs
    Flint018 PC Specs
    MotherboardRog Strix Z270F
    Processori7 7700k
    Memory (part number)G.skill 2400 RGB x4
    Graphics Card #1rog strix rx580 top oc edition 8gb
    Graphics Card #2rog strix GTX 1050Ti
    MonitorASUS MG248QR
    CPU CoolerCooler Master RGB
    Keyboard Rog Claymore
    Mouse Rog Pugio
    Headset Rog Strix Wireless
    Mouse Pad Rog Whetstone
    OS Win 10 64bit
    Accessory #1 Deep Cool RGB Strips x2
    Accessory #2 Cooler Master PRO RGB 120mm 5pcs
    Accessory #3 Cooler master 3 way splitter x3
    Flint018's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    47

    Aura Sync not working properly

    Hi,

    i have a problem, whenever i play games theres always a time that my aura sync wont work and just gonna stuck in the last color.

    then i try to reset the aura sync other light will work but my ROG pugio wont work anymore. I always had to reboot and reinstall the aura for my mice rgb to work.

    mobo- z270f
    dram-gskill rgb
    gpu-rx580
    keyboard-claymore
    mouse-pugio

  9. #59
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    45

    same problem

    i cant find a solution...only small fixes....still the aura loses the motherboard.....................

  10. #60
    ROG Guru: Green Belt Array AkaNe0 PC Specs
    AkaNe0 PC Specs
    MotherboardMaximus X Formula
    Processori7-8700K
    Memory (part number)G.skill Trident-Z RGB
    Graphics Card #1Strix GTX 1080 Ti
    CaseOpenBenchtable
    Power SupplySeasonic PRIME Platinum 1000W
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Pugio
    AkaNe0's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    19
    Posts
    566

    Quote Originally Posted by DimitriSafarikas View Post
    I just tried the "AURA Cleaner" tool to reinstall everything properly and now, when I launch Aura software, I immediatly get an error message : "AURA has stopped working" and it opens up a "Doctor Dump" website.
    After few cases have been reported, we are working on fixing this issue.

    Quote Originally Posted by namoi View Post
    Hi all,

    Got a problem on my fresh installed Rig (so no fancy settings or apps, just a clean W10 install with Aura) and of course I enabled SPD writting in the UEFI.

    Whatever i tried (via bios or Aura application) my 4x8 Trdient Z RGB doesn't want to turn off when the PC goes to sleep (in fact they just follow the pattern they were before sleeping).
    The others motherboard zone follows Aura settings, but the Ram doesn't oO

    Specs:
    MB :X99 Strix Gaming (with latest Bios and latest Aura)
    CPU : 5820K
    RAM : 32 GB Trident Z RGB (F4-2400C15Q-32GTZR)
    OS: Windows 10 Enterprise LSTB

    No idea if that matters but i don't use (yet) the 2 rgb headers so no calibration has been done on those.

    Any clues ?

    Thanks
    To turn off the RAM when PC is going to sleep, you need to do the following:
    -> In the AURA software go to the Shut down tab
    -> Select Off and apply

    Click image for larger version. 

Name:	Aurar Shut down.PNG 
Views:	4 
Size:	407.1 KB 
ID:	68304

    Quote Originally Posted by misterlambert View Post
    Hello

    I made a clean install of Windows 10, version 1709 when trying to install Aura getting error AsIO.sys (2) not found.

    thank you.
    Few users reported the issue with the new Windows creator update. We are working on fixing this issue.

    Quote Originally Posted by santoitaliano View Post
    Hi,
    I have the following Aura sync compatible devices:

    -NZXT Noctis 450 ROG Case
    - GammaxxGT RGB Fan
    -GSKILL TridentZ Ram
    -Asus Claymore Keyboard
    -Asus Gladius II Mouse

    It all seems to work, but it seems immediately that the claymore colors do not sync to the same timing as everything else.

    It also seems after a long period of time, they all go out of sync.

    Thoughts?

    Thanks,

    Santo
    Do you have ASUS Armoury installed? If so, try to close Armoury before you launch AURA - make sure it is not runing in the background process. Then Unlinked and linked again the ROG Claymore to AURA.

    Make sure to have the latest Claymore firmware as well.

    Quote Originally Posted by Walkyrie View Post
    Since the update before last one my Aura Style Software is this:

    I don't know if its normal, but i cannot see number or options, I have to imagine the real position!
    Please try a fresh clean install of AURA. If the issue is still happening please provide your system information:
    MB:
    Processor:
    OS:
    Memory:
    VGA:
    Cooler:
    Mouse:
    Keyboard:

    Quote Originally Posted by Bunjoman View Post
    AURA V1.05.25 seemed to be working well and I encountered no examples of excessive CPU use. However I found that HWinfo x64 v 558 would now start but not complete gathering hardware details. Aura also failed to start later reporting 'broken frames'. I rather suspect that they were contending for the same bus. I'm still on Windows 1703 and have now uninstalled AURA again.
    Thanks for the report. Could you provide your system information:
    MB:
    Processor:
    OS:
    Memory:
    VGA:
    Cooler:
    Mouse:
    Keyboard:

    Quote Originally Posted by Flint018 View Post
    Hi,

    i have a problem, whenever i play games theres always a time that my aura sync wont work and just gonna stuck in the last color.

    then i try to reset the aura sync other light will work but my ROG pugio wont work anymore. I always had to reboot and reinstall the aura for my mice rgb to work.

    mobo- z270f
    dram-gskill rgb
    gpu-rx580
    keyboard-claymore
    mouse-pugio
    1. Do you have the latest firmware installed for your Pugio - currently 0149?
    2. Do you have the latest BIOS installed for your Strix Z270-F motherboard (BIOS 1009 on 24/10/2017 date)?
    And don't forget, Keep pushing it !

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •