Page 5 of 24 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 231
  1. #41
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    172

    Trident Z RGB doesn't turn off at sleep

    Hi all,

    Got a problem on my fresh installed Rig (so no fancy settings or apps, just a clean W10 install with Aura) and of course I enabled SPD writting in the UEFI.

    Whatever i tried (via bios or Aura application) my 4x8 Trdient Z RGB doesn't want to turn off when the PC goes to sleep (in fact they just follow the pattern they were before sleeping).
    The others motherboard zone follows Aura settings, but the Ram doesn't oO

    Specs:
    MB :X99 Strix Gaming (with latest Bios and latest Aura)
    CPU : 5820K
    RAM : 32 GB Trident Z RGB (F4-2400C15Q-32GTZR)
    OS: Windows 10 Enterprise LSTB

    No idea if that matters but i don't use (yet) the 2 rgb headers so no calibration has been done on those.

    Any clues ?

    Thanks

  2. #42
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    45

    aura

    aura stop working in windows 10 1709.,...now it ****...

    https://drdump.com/UploadedReport.as...&SecondVisit=1
    Last edited by eviqine; 10-19-2017 at 04:38 PM.

  3. #43
    New ROGer Array misterlambert PC Specs
    misterlambert PC Specs
    MotherboardAsus z270 maximus IX
    ProcessorIntel 7700k
    Graphics Card #1GTX 1080TI
    CPU CoolerX62 Kraken
    Power Supply750 G2

    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Exclamation Aura not working, problem Windows 10, version 1709 error AsIO.sys (2) not found

    Hello

    I made a clean install of Windows 10, version 1709 when trying to install Aura getting error AsIO.sys (2) not found.

    thank you.

  4. #44
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    45

    i find something

    i restart the pc still aura dont find motherboard...one solution that i find..in z370f...is open task close...aura and lightaura effect.exe...then i close...gpu tweak 1080ti...and then i rerun aura in administration mode...fixed..when i restart..i must do the same

  5. #45
    ROG Guru: White Belt Array KeksimusMaximus PC Specs
    KeksimusMaximus PC Specs
    MotherboardAsus ROG Maximus X Hero
    Processori7-8700k
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 3200MHz 2x8GB
    Graphics Card #1EVGA GTX1080Ti FTW3
    MonitorDell s2718dg A04
    Storage #1Crucial MX100 128GB
    Storage #2WD Black 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplySeasonic Prime Gold 650
    Keyboard CoolerMaster Masterkeys L White
    Mouse Tracer Pert TRM-503
    Headset HyperX Cloud I
    OS Windows 10 Pro
    KeksimusMaximus's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    104

    Quote Originally Posted by misterlambert View Post
    Hello

    I made a clean install of Windows 10, version 1709 when trying to install Aura getting error AsIO.sys (2) not found.

    thank you.
    same issue on ROG Maximus X Hero with 5050 bios

    Asus Aura worked perfectly fine in my windows install 1703
    Last edited by KeksimusMaximus; 10-20-2017 at 06:33 PM.

  6. #46
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    RE: aura problems

    i just tried the aura cleaner and it made no diffrence at all.

    link to dump: https://drdump.com/UploadedReport.as...&SecondVisit=1

  7. #47
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Out of sync

    Hi,
    I have the following Aura sync compatible devices:

    -NZXT Noctis 450 ROG Case
    - GammaxxGT RGB Fan
    -GSKILL TridentZ Ram
    -Asus Claymore Keyboard
    -Asus Gladius II Mouse

    It all seems to work, but it seems immediately that the claymore colors do not sync to the same timing as everything else.

    It also seems after a long period of time, they all go out of sync.

    Thoughts?

    Thanks,

    Santo

  8. #48
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    45

    solution

    try to do the solution of mine.....and tell me guys...close aura .exe from task manager and lighting service...and gpu tweak if u have...try to open again aura with administrator rights

  9. #49
    ROG Guru: White Belt Array KeksimusMaximus PC Specs
    KeksimusMaximus PC Specs
    MotherboardAsus ROG Maximus X Hero
    Processori7-8700k
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 3200MHz 2x8GB
    Graphics Card #1EVGA GTX1080Ti FTW3
    MonitorDell s2718dg A04
    Storage #1Crucial MX100 128GB
    Storage #2WD Black 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplySeasonic Prime Gold 650
    Keyboard CoolerMaster Masterkeys L White
    Mouse Tracer Pert TRM-503
    Headset HyperX Cloud I
    OS Windows 10 Pro
    KeksimusMaximus's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    104

    Quote Originally Posted by eviqine View Post
    try to do the solution of mine.....and tell me guys...close aura .exe from task manager and lighting service...and gpu tweak if u have...try to open again aura with administrator rights
    I do not have GPU tweak nor any other asus software beside Aura. Its fresh install of 1709. Trying to open/install Aura with administrator rights was first thing i did.

  10. #50
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Since the update before last one my Aura Style Software is this:



    I don't know if its normal, but i cannot see number or options, I have to imagine the real position!

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •