Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 74
  1. #31
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    50

    Quote Originally Posted by restsugavan View Post
    Attachment 68448**

    They are born to be the best rig together.*
    Nice rig you got there! Looks like you are running stock if I am reading the SS correctly. Have you tried overclocking? Curious to know what I can expect - seems like 4.4 might be possible with a good AIO but would be pushing it to its limits.

  2. #32
    ROG Guru: Orange Belt Array restsugavan PC Specs
    restsugavan PC Specs
    MotherboardRAMPAGE VI EXTREME
    ProcessorIntel Core i9 7980XE 2.6GHz
    Memory (part number)64GB GSKILL 3.2 GHz 16-16-18-36 2T
    Graphics Card #1ASUS ROG POSEIDON 1080Ti
    MonitorSAMSUNG UD590D
    Storage #1INTEL600P 1TB
    Storage #2WD 4TB External HDD
    CPU CoolerNZXT KRAKEN 62
    CaseCorsair Carbine 540
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Microsoft
    Mouse Microsoft
    Mouse Pad ASUS
    Headset/Speakers Sony
    OS Windows 10 2021 Insider Preview 19592.1001
    Network RouterD-LINK
    restsugavan's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    41
    Posts
    487

    Quote Originally Posted by mikeblunt2020 View Post
    Nice rig you got there! Looks like you are running stock if I am reading the SS correctly. Have you tried overclocking? Curious to know what I can expect - seems like 4.4 might be possible with a good AIO but would be pushing it to its limits.
    4.5GHz all cores easily buddy.*

  3. #33
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    UEFI 1002, with patch for reported freezing issues: https://drive.google.com/file/d/0Bz2...ew?usp=sharing
    I have the same freezing problem (My specs: CPU i9-7900X, Mainboard R6E, RAM: Corsair Vengance 8x8GB 4000MHz).
    I hope that this is an issue that can be solved by updating BIOS.

  4. #34
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by rython View Post
    I have the same freezing problem (My specs: CPU i9-7900X, Mainboard R6E, RAM: Corsair Vengance 8x8GB 4000MHz).
    I hope that this is an issue that can be solved by updating BIOS.

    Have you tried build 1002?

  5. #35
    ROG Enthusiast Array Franziska PC Specs
    Franziska PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processor5930K
    Memory (part number)Corsair DP DDR4 2800 16GB (4x4)
    Graphics Card #1GTX 980
    Sound CardFostex HP-A3 (USB)
    MonitorNEC PA272W
    Storage #1Samsung 850 Pro 512GB
    Storage #2Seagate Constellation ES.3 4TB (2x RAID0)
    CPU CoolerAquacomputer Kryus Cuplex (Custom WC Loop)
    CaseCorsair 750D
    Power SupplySeasonic Platinum 1000W
    Keyboard Ducky Shine 3 TKL
    Mouse Mionix Avior 7000
    OS Windows 8.1 Pro x64

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    66

    I'm on 1002 for 2 weeks and I started getting freezes today too:

    Rampage VI Extreme, BIOS 1002, optimized defaults.
    Intel i9-7940X
    G.Skill F4-3600C17-16GTZR (4x 16GB)
    Nvidia Titan Xp
    Intel Optane P4800X 375GB (U.2)
    Seasonic PRIME 1200W Platinum

    I have a clean installation of Windows 10 Enterprise 2016 LTSB and everything worked great for 2 weeks. Today the system just randomly froze with Firefox and a video in MPC-HC running. Not even the reset button worked until after a minute the system turned itself off and back on.

    Going to test the memory first...I hope its not RMA time for the board.

  6. #36
    ROG Enthusiast Array Franziska PC Specs
    Franziska PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processor5930K
    Memory (part number)Corsair DP DDR4 2800 16GB (4x4)
    Graphics Card #1GTX 980
    Sound CardFostex HP-A3 (USB)
    MonitorNEC PA272W
    Storage #1Samsung 850 Pro 512GB
    Storage #2Seagate Constellation ES.3 4TB (2x RAID0)
    CPU CoolerAquacomputer Kryus Cuplex (Custom WC Loop)
    CaseCorsair 750D
    Power SupplySeasonic Platinum 1000W
    Keyboard Ducky Shine 3 TKL
    Mouse Mionix Avior 7000
    OS Windows 8.1 Pro x64

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    66

    Quote Originally Posted by Franziska View Post
    I'm on 1002 for 2 weeks and I started getting freezes today too:

    Rampage VI Extreme, BIOS 1002, optimized defaults.
    Intel i9-7940X
    G.Skill F4-3600C17-16GTZR (4x 16GB)
    Nvidia Titan Xp
    Intel Optane P4800X 375GB (U.2)
    Seasonic PRIME 1200W Platinum

    I have a clean installation of Windows 10 Enterprise 2016 LTSB and everything worked great for 2 weeks. Today the system just randomly froze with Firefox and a video in MPC-HC running. Not even the reset button worked until after a minute the system turned itself off and back on.

    Going to test the memory first...I hope its not RMA time for the board.
    Edit:

    Looks like I found the problem:

    I have to say in many many years of doing this its the first time I ever had defective memory. I guess that's what you get for moving from Corsair to G.Skill... Just kidding, could have happened with any ram and I like the RGB. Let's just hope it really is the memory and not the slot.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos New Bitmap Image.jpg  


  7. #37
    New ROGer Array fexnok PC Specs
    fexnok PC Specs
    MotherboardRampage Extreme Vi
    Processori9 7980XE
    Memory (part number)CMK64GX4M8B3400C16
    Graphics Card #1NVIDIA GTX 1080Ti Founders
    Sound CardRME Fireface UFX+
    MonitorASUS PG348Q
    Storage #1Samsung 960 PRO 2TB x 2 + Intel 750 1.2TB
    Storage #2Samsung SM961 Polaris 1TB x 2
    CPU CoolerNoctua NH-D15S
    CaseCalyos NSG S0 Fanless (soon)
    Power SupplySeasonic Prime 850 Titanium
    Keyboard Code V2B
    Mouse Logitech M330
    Headset Sennheiser HD800
    Mouse Pad Black one
    Headset/Speakers Yamaha MSP7
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterWatchguard T50-W
    Accessory #1 Sennheiser HDVD800
    Accessory #2 QNAP TVS-882ST3
    Accessory #3 ASUS M.2 Hyper X16

    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by Franziska View Post
    Edit:

    Looks like I found the problem:

    I have to say in many many years of doing this its the first time I ever had defective memory. I guess that's what you get for moving from Corsair to G.Skill... Just kidding, could have happened with any ram and I like the RGB. Let's just hope it really is the memory and not the slot.
    Which tool are you using for memory testing?

  8. #38
    ROG Enthusiast Array Franziska PC Specs
    Franziska PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processor5930K
    Memory (part number)Corsair DP DDR4 2800 16GB (4x4)
    Graphics Card #1GTX 980
    Sound CardFostex HP-A3 (USB)
    MonitorNEC PA272W
    Storage #1Samsung 850 Pro 512GB
    Storage #2Seagate Constellation ES.3 4TB (2x RAID0)
    CPU CoolerAquacomputer Kryus Cuplex (Custom WC Loop)
    CaseCorsair 750D
    Power SupplySeasonic Platinum 1000W
    Keyboard Ducky Shine 3 TKL
    Mouse Mionix Avior 7000
    OS Windows 8.1 Pro x64

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    66

    Quote Originally Posted by fexnok View Post
    Which tool are you using for memory testing?
    Latest HCI Memtest Pro. This is with optimized defaults, 2133Mhz JEDEC speed.

    And thanks for your hint with Turbo Boost Max 3.0 in the other thread, that worked just fine.
    Last edited by Franziska; 11-07-2017 at 03:18 PM.

  9. #39
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    10
    Posts
    171

    Quote Originally Posted by Franziska View Post
    Latest HCI Memtest Pro. This is with optimized defaults, 2133Mhz JEDEC speed.

    And thanks for your hint with Turbo Boost Max 3.0 in the other thread, that worked just fine.
    Which hint for Turbo Boos Max. 3.0 ?

    Thanks!

  10. #40
    New ROGer Array fexnok PC Specs
    fexnok PC Specs
    MotherboardRampage Extreme Vi
    Processori9 7980XE
    Memory (part number)CMK64GX4M8B3400C16
    Graphics Card #1NVIDIA GTX 1080Ti Founders
    Sound CardRME Fireface UFX+
    MonitorASUS PG348Q
    Storage #1Samsung 960 PRO 2TB x 2 + Intel 750 1.2TB
    Storage #2Samsung SM961 Polaris 1TB x 2
    CPU CoolerNoctua NH-D15S
    CaseCalyos NSG S0 Fanless (soon)
    Power SupplySeasonic Prime 850 Titanium
    Keyboard Code V2B
    Mouse Logitech M330
    Headset Sennheiser HD800
    Mouse Pad Black one
    Headset/Speakers Yamaha MSP7
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterWatchguard T50-W
    Accessory #1 Sennheiser HDVD800
    Accessory #2 QNAP TVS-882ST3
    Accessory #3 ASUS M.2 Hyper X16

    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by Mappi75 View Post
    Which hint for Turbo Boos Max. 3.0 ?

    Thanks!
    It was how to enable Turbo Boost because it was missing on BIOS 1002 but that has now been fixed on BIOS 1003, nothing related to mem testing directly.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •