Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    New ROGer Array capitaltpt PC Specs
    capitaltpt PC Specs
    MotherboardASUS Zenith Extreme
    ProcessorAMD Ryzen Threadripper 1920X
    Memory (part number)2 x G.skill RGB F4-4266C19D-16GTZR
    Graphics Card #1EVGA 1080ti SC Gaming Black Edition
    Sound CardSchiit Modi 2, Schiit Magni 2 Uber
    Monitor3 x Dell U2412M
    Storage #1Samsung 960 Pro
    Storage #26TB Seagate Enterprise HDD
    CPU CoolerXSPC NEO TR4
    CaseLian Li V3000
    Power SupplyEVGA SuperNova 1600W P2
    Keyboard G.Skill KM780 RGB
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum
    Headset Beyerdynamic 880 Pro 600 Ohm
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterNetgear R7000 Nighthawk

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    25

    Quote Originally Posted by C@mM! View Post
    Mine broke after applying the latest official bios. Tried to flash the new LED bios versions to no avail.

    Eventually got mine working again by clicking on random presets in the aura app. It might work for you.
    To clarify, are you referring to the OLED or the addressable LED strip in Aura?

  2. #12
    New ROGer Array capitaltpt PC Specs
    capitaltpt PC Specs
    MotherboardASUS Zenith Extreme
    ProcessorAMD Ryzen Threadripper 1920X
    Memory (part number)2 x G.skill RGB F4-4266C19D-16GTZR
    Graphics Card #1EVGA 1080ti SC Gaming Black Edition
    Sound CardSchiit Modi 2, Schiit Magni 2 Uber
    Monitor3 x Dell U2412M
    Storage #1Samsung 960 Pro
    Storage #26TB Seagate Enterprise HDD
    CPU CoolerXSPC NEO TR4
    CaseLian Li V3000
    Power SupplyEVGA SuperNova 1600W P2
    Keyboard G.Skill KM780 RGB
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum
    Headset Beyerdynamic 880 Pro 600 Ohm
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterNetgear R7000 Nighthawk

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    25

    Well, I managed to get my OLED to come back on.
    1. Uninstalled Aura, Live Dash, and AISuite
    2. Rebooted
    3. Ran AI3Cleaner
    4.Rebooted
    5. Ran Aura Cleaner
    6. Rebooted
    7. Installed Aura 1.05.25
    8.Rebooted
    9. Profit.

    Haven't tried re-installing AI Suite yet, and I may not.

    Still doesn't fix my issue with addressable LED strips though.

    I still only get this:
    Click image for larger version. 

Name:	Add Strip.jpg 
Views:	0 
Size:	107.1 KB 
ID:	68928

    All of strip will be the same color. No option to individually address LEDs

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    14



    I have updated my bios, but the problem still persists.
    Is this a card or LED fault??
    Is it an aura software error???
    I'm using the new version of Aura

    I have to send it to warranty service ? pls help

  4. #14
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Guys any one having OLED issues? I just finished my build and the OLED on my Zenith Extreme X399 is not working. No sign of life... Any ideas? I dont have the OS installed yet...

  5. #15
    ROG Member Array caknuckles PC Specs
    caknuckles PC Specs
    MotherboardX399 Asus Zenith Extreme
    ProcessorAMD Threadripper 1950X
    Memory (part number)4x THWD432G3200HC16CDC01 64GB
    Graphics Card #1RX Vega 64 / XFX limited
    Graphics Card #2RX Vega 64 / Sapphire Black
    Graphics Card #3Not yet, but soon as MSRP
    Graphics Card #4Have you seen the Vega power draw?
    Monitor3x Vizio M50-D1
    Storage #12x Samsung 960 Pro 512
    Storage #2Crucial 1TB SSD
    CPU CoolerBykski TR4 / OLC
    CaseThermaltake W100 & P100
    Power SupplyEVGA P850 - EVGA P1200
    Keyboard Asus Claymore
    Mouse Asus Spatha
    Headset Sennheiser HD 280 Pro
    Mouse Pad Level 1 Tech
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterHitron Technologies

    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Quote Originally Posted by fplaruccia View Post
    Guys any one having OLED issues? I just finished my build and the OLED on my Zenith Extreme X399 is not working. No sign of life... Any ideas? I dont have the OS installed yet...
    Mine still does not work after updating and so on....

    I would suggest making sure the that it is plugged into the motherboard. That is the only thing left for me to try, YMMV...

  6. #16
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by caknuckles View Post
    Mine still does not work after updating and so on....

    I would suggest making sure the that it is plugged into the motherboard. That is the only thing left for me to try, YMMV...
    Well iv tried that :/ and mine is correctly installed... Im afraid ill have to send it back :/

  7. #17
    ROG Member Array caknuckles PC Specs
    caknuckles PC Specs
    MotherboardX399 Asus Zenith Extreme
    ProcessorAMD Threadripper 1950X
    Memory (part number)4x THWD432G3200HC16CDC01 64GB
    Graphics Card #1RX Vega 64 / XFX limited
    Graphics Card #2RX Vega 64 / Sapphire Black
    Graphics Card #3Not yet, but soon as MSRP
    Graphics Card #4Have you seen the Vega power draw?
    Monitor3x Vizio M50-D1
    Storage #12x Samsung 960 Pro 512
    Storage #2Crucial 1TB SSD
    CPU CoolerBykski TR4 / OLC
    CaseThermaltake W100 & P100
    Power SupplyEVGA P850 - EVGA P1200
    Keyboard Asus Claymore
    Mouse Asus Spatha
    Headset Sennheiser HD 280 Pro
    Mouse Pad Level 1 Tech
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterHitron Technologies

    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Quote Originally Posted by fplaruccia View Post
    Well iv tried that :/ and mine is correctly installed... Im afraid ill have to send it back :/
    My original Zenith board it worked fine. I had to RMA the board for bent pins, they sent me a different board which the screen never worked. I don't really care and kept the board.

    So I have not aggressively looked for any changes to the problem lately, but I doubt there is.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •