Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    ROG Guru: Yellow Belt Array xarot PC Specs
    xarot PC Specs
    Laptop (Model)Asus GL504GM
    MotherboardAsus Rampage VI Extreme
    Processori9-7980XE
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum 64GB CL16-18-18
    Graphics Card #1Palit RTX2080TI
    Sound CardIntegrated
    MonitorAsus PG279Q
    Storage #1Intel 750 1.2 TB PCIe
    Storage #2Samsung 960 Pro 1 TB
    CPU CoolerEK Supremacy EVO Full Nickel
    CasePhanteks Enthoo Primo
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Blackstorm Mech RGB
    Mouse Steelseries Rival 310
    Headset Sennheiser HD555
    Mouse Pad Razer Goliathus Extended
    OS Windows 10 x64
    xarot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    44
    Posts
    181

    For me, after updating to 1003, my Windows started complaining that the ITBM driver is not found? Before this BIOS, all was well. I tried disabling the ITBM Windows Service, tried selecting the "MFC Driver Override" and "OS Native Support" but no change. Also cannot uninstall ITBM. I'm on latest Windows so there should not be need for ITBM at all.

    Any ideas guys? There's an yellow exclamation mark in the device manager for ITBM.

    Edit. What I want to do, is to get rid of the error upon starting Windows, or completely disable or uninstall ITBM (in case Windows supports this function natively).
    Last edited by xarot; 11-13-2017 at 07:24 AM.
    Gaming: i9-7980XE H2O - Rampage VI Extreme - 64 GB Corsair Dominator Platinum DDR4-3200 - Palit RTX2080TI H2O - Phanteks Enthoo Primo - Corsair AX1500i - Intel 750 1.2 TB - Samsung 960 PRO 1 TB
    HTPC: i7-6950X - X99-M WS - 32 GB G.Skill RipjawsV DDR4-2400 - GTX1070 - Bitfenix Pandora - Corsair AX860 - Intel 750 400 GB + Samsung 1 TB 850 EVO
    All around: i7-9900X H2O - Rampage VI Extreme - 64 GB G.Skill 4000 CL18-19-19-39 - Strix RTX2060 - In Win 101C - Samsung 960 EVO 512 GB

  2. #12
    New ROGer Array fexnok PC Specs
    fexnok PC Specs
    MotherboardRampage Extreme Vi
    Processori9 7980XE
    Memory (part number)CMK64GX4M8B3400C16
    Graphics Card #1NVIDIA GTX 1080Ti Founders
    Sound CardRME Fireface UFX+
    MonitorASUS PG348Q
    Storage #1Samsung 960 PRO 2TB x 2 + Intel 750 1.2TB
    Storage #2Samsung SM961 Polaris 1TB x 2
    CPU CoolerNoctua NH-D15S
    CaseCalyos NSG S0 Fanless (soon)
    Power SupplySeasonic Prime 850 Titanium
    Keyboard Code V2B
    Mouse Logitech M330
    Headset Sennheiser HD800
    Mouse Pad Black one
    Headset/Speakers Yamaha MSP7
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterWatchguard T50-W
    Accessory #1 Sennheiser HDVD800
    Accessory #2 QNAP TVS-882ST3
    Accessory #3 ASUS M.2 Hyper X16

    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by xarot View Post
    For me, after updating to 1003, my Windows started complaining that the ITBM driver is not found? Before this BIOS, all was well. I tried disabling the ITBM Windows Service, tried selecting the "MFC Driver Override" and "OS Native Support" but no change. Also cannot uninstall ITBM. I'm on latest Windows so there should not be need for ITBM at all.

    Any ideas guys? There's an yellow exclamation mark in the device manager for ITBM.

    Edit. What I want to do, is to get rid of the error upon starting Windows, or completely disable or uninstall ITBM (in case Windows supports this function natively).
    That's weird. I'd suggest deleting ITBM from device manager, also go to show hidden devices and delete any ITBM devices, then if you have the same issue like me, delete the troubling device under universal serial bus controllers ( I had a yellow flag on that one), restart and see if windows detects and install ITBM back.

    I'm still on 1002 so I'm not sure if 1003 fixes the error.

  3. #13
    ROG Guru: Orange Belt Array restsugavan PC Specs
    restsugavan PC Specs
    MotherboardRAMPAGE VI EXTREME
    ProcessorCore i9 7980XE
    Memory (part number)64GB GSKILL TRIDENT-Z RGB 3200
    Graphics Card #1ASUS ROG POSEIDON
    MonitorSAMSUNG UD590D
    Storage #1INTEL600P 1TB
    CPU CoolerNZXT KRAKEN 62
    CaseCorsair Carbine 540
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Microsoft
    Mouse Microsoft
    Mouse Pad ASUS
    Headset/Speakers Sony
    OS Windows 10 2019 Insider Preview 18323
    Network RouterD-LINK
    restsugavan's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    36
    Posts
    364

    Quote Originally Posted by fexnok View Post
    That's weird. I'd suggest deleting ITBM from device manager, also go to show hidden devices and delete any ITBM devices, then if you have the same issue like me, delete the troubling device under universal serial bus controllers ( I had a yellow flag on that one), restart and see if windows detects and install ITBM back.

    I'm still on 1002 so I'm not sure if 1003 fixes the error.
    Confirmed BIOS 1003 bring back ITBM 3.0 awakening
    Click image for larger version. 

Name:	74103FC6-B354-48B3-8A65-E58AD2F458AD.jpg 
Views:	1 
Size:	27.4 KB 
ID:	68917**

    After update BIOS to 1002 x64 ITBM was unable to running at all. It is back with BIOS 1003 x64 Run great!*
    *Click image for larger version. 

Name:	F0763F63-19D5-41D6-8D99-9B8F0194A27C.jpg 
Views:	1 
Size:	22.7 KB 
ID:	68918*

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •