Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Maximus X Hero Audio

    I'm using the hyperx cloud 2 headphones and some sounds like the windows notifications sound have a very low volume compared to everything else, I've also tried to play a bit with the sonic studio 3 but it's lacking some sort of audio normalization
    also I've read in other threads that the front panel connector should be better for headphones but I honestly couldn't feel any difference between front and back, do I have to do anything in particular?

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Trying to find the same answer in this thread https://rog.asus.com/forum/showthrea...S-X-HERO-Audio but haven't found a solution yet.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Quote Originally Posted by Crysto View Post
    Trying to find the same answer in this thread https://rog.asus.com/forum/showthrea...S-X-HERO-Audio but haven't found a solution yet.
    it's actually a slightly different issue, I have no problem with the volume per se it's just some sounds, I use it at 7% with the amplify level on powerful which is the same % I used on my old computer with a xonar phoebus

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Which software are you setting the amplify level in? I'm unable to find such an option!

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    10
    Posts
    18

    in the realtek software https://i.imgur.com/lMr3I4V.png

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •