Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    ROG ROG ROG Array marcopai PC Specs
    marcopai PC Specs
    Laptop (Model)ASUS G750JX / MSI GT72S 6QE
    MotherboardAsus Maximus X Hero
    Processori7 8700k
    Memory (part number)Corsair 3000mhz Ddr4
    Graphics Card #1ASUS Strix 1080ti
    Sound CardSoundBlaster X7 LE
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseCoolerMaster Maker 5
    Power SupplyCorsair AX760-80 PLUS® Platinum
    Keyboard Corsair K70-RapidfireGB
    Mouse Zowie EC-2a / SteelSeries Rival 300 FADE
    Headset AKG 712 PRO
    Mouse Pad Artisan
    Headset/Speakers BOSE PC COMPANION 50
    OS Windows 10 @64bit
    marcopai's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    31

    DER8AUER MAXIMUS X HERO Guide / Video!



    this ''guy'' really helped me with this video

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array SherardG PC Specs
    SherardG PC Specs
    Laptop (Model)ASUS ROG G752 & ASUS ROG G55VW
    MotherboardASUS ROG Maximus X Hero
    ProcessorIntel® Core™ i7-8700K
    Memory (part number)32 GB [G.Skill TZRGB] F4-3200C32Q-8GTZR x 4
    Graphics Card #1ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    MonitorASUS ROG PG248Q
    Storage #1Samsung 960 PRO MZ-V6P512 (512 GB)
    Storage #2WD2003FZEX
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT Noctis 450 ROG
    Power SupplySeasonic PRIME 80+ Ti 750 SSR-750TD
    Keyboard Logitech G413 Carbon
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum
    Headset Razer Kraken Pro V2 Black
    Mouse Pad Logitech G440
    OS Windows 10 10.0.16299
    Network RouterASUS RT-AC88U
    SherardG's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    101

    Thanks for sharing!!!

  3. #3
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Nice vid. Just remember that you need SVID on Auto or Enabled if you're using Adaptive voltage mode.

  4. #4
    ROG ROG ROG Array marcopai PC Specs
    marcopai PC Specs
    Laptop (Model)ASUS G750JX / MSI GT72S 6QE
    MotherboardAsus Maximus X Hero
    Processori7 8700k
    Memory (part number)Corsair 3000mhz Ddr4
    Graphics Card #1ASUS Strix 1080ti
    Sound CardSoundBlaster X7 LE
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseCoolerMaster Maker 5
    Power SupplyCorsair AX760-80 PLUS® Platinum
    Keyboard Corsair K70-RapidfireGB
    Mouse Zowie EC-2a / SteelSeries Rival 300 FADE
    Headset AKG 712 PRO
    Mouse Pad Artisan
    Headset/Speakers BOSE PC COMPANION 50
    OS Windows 10 @64bit
    marcopai's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Nice VID. Just remember that you need SVID on Auto or Enabled if you're using Adaptive voltage mode.
    when i use adaptive mode voltage goes crazy like 1.5v!! so it's a no for me i think i'll keep it manual at 1.28v since it's stable at 4.8 ghz

  5. #5
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by marcopai View Post
    when i use adaptive mode voltage goes crazy like 1.5v!! so it's a no for me i think i'll keep it manual at 1.28v since it's stable at 4.8 ghz

    Use LLC 5 and set the IA AC and DC load lines to 0.01.

  6. #6
    ROG ROG ROG Array marcopai PC Specs
    marcopai PC Specs
    Laptop (Model)ASUS G750JX / MSI GT72S 6QE
    MotherboardAsus Maximus X Hero
    Processori7 8700k
    Memory (part number)Corsair 3000mhz Ddr4
    Graphics Card #1ASUS Strix 1080ti
    Sound CardSoundBlaster X7 LE
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseCoolerMaster Maker 5
    Power SupplyCorsair AX760-80 PLUS® Platinum
    Keyboard Corsair K70-RapidfireGB
    Mouse Zowie EC-2a / SteelSeries Rival 300 FADE
    Headset AKG 712 PRO
    Mouse Pad Artisan
    Headset/Speakers BOSE PC COMPANION 50
    OS Windows 10 @64bit
    marcopai's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Use LLC 5 and set the IA AC and DC load lines to 0.01.
    Done , min 1.26v - max 1.344-1.360v
    edit: it reaches 1.360v with everyting in default
    Last edited by marcopai; 11-10-2017 at 08:54 PM.

  7. #7
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by marcopai View Post
    Done , min 1.26v - max 1.344-1.360v
    edit: it reaches 1.360v with everyting in default lol
    You can reduce the cache ratio, which will drop the vid. And you can tune llc and the load lines to get the voltage you want.

    Don't use expletives, please. It's against forum rules.

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    My overlcock sits at 5ghz all cores, 1.310 volts. LLC of 6. I delided it so temps never reach higher then 60 during stress/load. my cache is max of 48 as well. I manually set my VCCIO to 1.0v and VCCSA to 1.1. xmp profile for 32gb 3200mhz (2 dimm)

  9. #9
    ROG ROG ROG Array marcopai PC Specs
    marcopai PC Specs
    Laptop (Model)ASUS G750JX / MSI GT72S 6QE
    MotherboardAsus Maximus X Hero
    Processori7 8700k
    Memory (part number)Corsair 3000mhz Ddr4
    Graphics Card #1ASUS Strix 1080ti
    Sound CardSoundBlaster X7 LE
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseCoolerMaster Maker 5
    Power SupplyCorsair AX760-80 PLUS® Platinum
    Keyboard Corsair K70-RapidfireGB
    Mouse Zowie EC-2a / SteelSeries Rival 300 FADE
    Headset AKG 712 PRO
    Mouse Pad Artisan
    Headset/Speakers BOSE PC COMPANION 50
    OS Windows 10 @64bit
    marcopai's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by kernolsz28 View Post
    My overlcock sits at 5ghz all cores, 1.310 volts. LLC of 6. I delided it so temps never reach higher then 60 during stress/load. my cache is max of 48 as well. I manually set my VCCIO to 1.0v and VCCSA to 1.1. xmp profile for 32gb 3200mhz (2 dimm)
    are you using adaptive mode or manual? can you show me your bios settings? if you want

  10. #10
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    25

    SO.. Offset mode is working good for me but I hear no one talking about it. I have it set so in Windows, under load CPU voltage is 1.24v @ 4.7Ghz all core and both clocks and voltage go down at idle. Is there something I'm missing or any reason not to use offset?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •