Page 21 of 115 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast
Results 201 to 210 of 1142
  1. #201
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Not working

    Unfortunately not working with Win 10 Build 1709 with Prime Z270-A Motherboard. No error message, but application simply not starting, like before.

  2. #202
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    16

    Quote Originally Posted by reni3008 View Post
    Unfortunately not working with Win 10 Build 1709 with Prime Z270-A Motherboard. No error message, but application simply not starting, like before.
    I was able to get it running again. If you still have it installed you should be able to download the beta version and install it over the previous. If you had uninstalled it like i did, I had to install the version from the disc that came with my mobo, reboot about 4 times, then install beta over the version from the disc. Seems to be running perfectly right now.

  3. #203
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by maximepaquin@live.ca View Post
    After installing this new ai suite 3 release... dual intelligent processors 5 won't install... i tried over 10 time to uninstall and install .. nothing

    Using Z270E All i see in my ai suite 3 is Ez update, systeme information, USB Biosflash back and version.

    No fan working beside my cpu//cpu opt fan...
    I ran into the same thing yesterday. Ran across this post a couple of times while researching. Through trial and error, here's what I found:

    The uninstall for AI Suite 3 is utter crap. In my case, it left 4 services running, which ultimately prevented the beta install.

    Here's what I think finally worked for me:
    1. Grab the AI Suite 3 Beta
    2. Grab the AI Suite 3 Cleaner: https://rog.asus.com/forum/showthrea...uite-3-cleaner
    3. Grab the AI Suite 2 Cleaner, the only thing to get rid of the services: https://rog.asus.com/forum/showthrea...nstall-cleaner
    4. Uninstall AI Suite 3 using Windows control panel
    5. Restart to complete uninstall
    6. Restart into Safe Mode
    7. Run AI Suite 3 Cleaner
    8. Run AI Suite 2 Cleaner
    9. Restart
    10. Install AI Suite 3 Beta


    Good luck! I hope this works!

  4. #204
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    My system is an ASUS Sabertooth Z97 Mark I with an Intel i5-4690K overclocked to 4.3 GHz and 16 Gb of ram. After applying the lastest Win 10 patch AI Suite III stoppesd working so I uninstalled it, ran the AI Cleaner and installed the AIS III beta.

    When I boot the machine into Win 10 I get several error messages with the following text
    "Access is denied, ProgID: AsusFanControlService.FanControlManger"

    The following YouTube video claims to fix the issue, but it didn't work for me.

    ttps://www.youtube.com/watch?v=rjVZwNhE6h8

    The beta version of AIS III looks like the old AIS II interface and several of the files are actually older than those in the latest version of AISS III. Hopefully, Asus gets these bugs fixed because AIS is needed for properly configuring my machine.

  5. #205
    ROG Junior Member Array herwig.lepla PC Specs
    herwig.lepla PC Specs
    MotherboardAsus Sabertooth X99 (bios 3701)
    ProcessorIntel i7-5820K
    Memory (part number)CMK32GX4M2A2400C14
    Graphics Card #1Asus TURBO-GTX1060-6G
    MonitorDell U3417W
    CPU CoolerIntel Air
    CaseLiamLi PC-A61
    Power SupplyCorsair RM1000X
    Mouse Microsoft Basic
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    It runs fine on Sabertooth X99.
    Like Redjamax1, I installed it over the installed version 1.00.96, while unchecking DIP 5, which originally does not exist in 1.00.96 (in stead there was the DIGI+PowerControl).
    So I have now updated versions:
    ASUS AI Suite 3 v3.00.10
    ASUS EZ Update v2.03.17
    ASUS System Information v1.01.19
    ASUS USB BIOS Flashback v1.03.08

    So, Thermal Radar 2 is still the original v1.00.54 (incl AsusFanControlService v1.06.19 and VGAService v1.00.17)

    While I do not dare to install Thermal Radar 3 (v1.02.12) from the X266 platform, I was wondering if I could install Therma Radar 2 v1.00.77 from Sabertooth 990FX R30 ?

    Basically, I learned that a newly constructed folder structure with all from AIsuiteIII v3.00.10, without DIP5, but with all the missing from v1.00.96, seems viable.
    Click image for larger version. 

Name:	AISuite3_Win7-8-81-10_SABERTOOTH-X99_V30010beta.png 
Views:	5 
Size:	99.9 KB 
ID:	70311
    Last edited by herwig.lepla; 01-08-2018 at 06:20 PM. Reason: Added image

  6. #206
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    AI Suite 3 not starting

    After MS patch to deal with Intel flaw, I also get the error message "The server threw an exception".
    Hope this gets fixed sooner rather than later !

  7. #207
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    GPUTweak Download

    Can you upload GPUTweak to google drive as well? I can never download it from the ASUS site as it always seems to be at capacity.

    Thanks
    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    After a few people tested and provided positive feedback, AI Suite 3 version 3.00.10 is now available for download. Let us know what you think!
    https://www.asuswebstorage.com/navig...30D8CE559DBBFY

    alternative download link: https://drive.google.com/file/d/1EBU...ew?usp=sharing

    Please note that this is a beta.

  8. #208
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    I'm having this problem, AI Suite 3 won't start but 2 fans that are controlled by it (CPU temperature) seems to be ok, and GPU Tweak 2 although running, it seems to not control my 2 fans connected to my STRIX (GPU temperature) as it should.

    Should I give this BETA a try? I have a B250-PLUS with an i7-7700.

    After reading this thread and seeing a lot of people having problem with this BETA, I'm afraid that things could become worse than right now.
    Last edited by DroP90; 01-08-2018 at 07:39 PM.

  9. #209
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    ROG Rampage V Edition 10

    Installed both windows updates kb4056892 and kb4058702 then ASUS AI Suite III v3.00.10 without uninstalling the old version on a ROG Rampage V Edition 10. Working fine so far without any issues.

  10. #210
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by DroP90 View Post
    I'm having this problem, AI Suite 3 won't start but 2 fans that are controlled by it (CPU temperature) seems to be ok, and GPU Tweak 2 although running, it seems to not control my 2 fans connected to my STRIX (GPU temperature) as it should.

    Should I give this BETA a try? I have a B250-PLUS with an i7-7700.

    After reading this thread and seeing a lot of people having problem with this BETA, I'm afraid that things could become worse than right now.
    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	199 
Size:	27.7 KB 
ID:	70315

    This is the error message that I get when I start windows or GPU Tweak 2.

    Anyone knows if installing this BETA will solve this?

Page 21 of 115 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •