Page 45 of 114 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast
Results 441 to 450 of 1137
  1. #441
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by oXider View Post
    confirmed working well on X99-A USB 3.1 and Windows 10 latest, thanks!
    Same here on X99-DELUXE with Win 8.1E. I installed the 3.00.13 version over the 3.00.10 beta which I installed over the existing version and everything is working except Ai Charger +. Can you confirm if Ai Charger + is broken for you as well. Thanks!

    Click image for larger version. 

Name:	aichargerfault.jpg 
Views:	130 
Size:	37.5 KB 
ID:	70645

    AAOO
    Last edited by ={AAOO}=; 01-17-2018 at 01:51 AM.

  2. #442
    ROG Enthusiast Array djhifi PC Specs
    djhifi PC Specs
    MotherboardASUS X99-A II
    ProcessorIntel i7 6800k
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED 32GB @3000 Mhz
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix 1080TI OC
    MonitorASUS ROG PG348Q
    Storage #1SAMSUNG 960 EVO 250GB
    Storage #2SanDisk Ultra Pro II SSD 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseNZXT H440 v2 - White
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Razer BlackWidow v2
    Mouse Razer Mamba TE
    Headset Astro A40 TR
    Mouse Pad Razer Overwatch Extedend Goliathus
    OS Windows 10 - 64bit
    Network RouterASUS RT-AC68U
    djhifi's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    32

    Quote Originally Posted by ohn0n0n0 View Post
    Asus Strix Z370-F
    Intel Core i5-8600K
    ROG STRIX GTX 1070 Ti
    Gskill 8Gx2 3000
    Win 10 pro 64bit

    I remove 3.00.10 Beta > reboot > AI cleaner > reboot > install 3.00.13.
    I still have same issue with 3.00.13.
    Attachment 70612
    Happening here as well. Asus X99-A II board.

    Another ASUS epic fail software-wise. This is what you get when you hire the software team from GAS Stations and kindegartens on Third World countries.
    Last edited by djhifi; 01-17-2018 at 04:42 AM.

  3. #443
    ROG Enthusiast Array djhifi PC Specs
    djhifi PC Specs
    MotherboardASUS X99-A II
    ProcessorIntel i7 6800k
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED 32GB @3000 Mhz
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix 1080TI OC
    MonitorASUS ROG PG348Q
    Storage #1SAMSUNG 960 EVO 250GB
    Storage #2SanDisk Ultra Pro II SSD 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseNZXT H440 v2 - White
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Razer BlackWidow v2
    Mouse Razer Mamba TE
    Headset Astro A40 TR
    Mouse Pad Razer Overwatch Extedend Goliathus
    OS Windows 10 - 64bit
    Network RouterASUS RT-AC68U
    djhifi's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    32

    AISuite3 version 3.00.13 is like this on my Computer:

    https://rog.asus.com/forum/attachmen...2&d=1516086474

    X99-A II board.

    Great job asus! Once again! Software team hired at third world countries to cut budget and this is what we get. Buggy software for years. Thanks!
    Last edited by djhifi; 01-17-2018 at 04:45 AM.

  4. #444
    New ROGer Array Pottypotsworth PC Specs
    Pottypotsworth PC Specs
    MotherboardMaximum VIII Impact
    ProcessorIntel Core i7-6700K
    Memory (part number)8GB Ripjaw V
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GTX1080 O8G GAMING
    MonitorLG E6 65"

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by djhifi View Post
    AISuite3 version 3.00.13 is like this on my Computer:

    https://rog.asus.com/forum/attachmen...2&d=1516086474

    X99-A II board.

    Great job asus! Once again! Software team hired at third world countries to cut budget and this is what we get. Buggy software for years. Thanks!
    There are multiple people with this issue, including myself. Asus don't seem to be acknowledging the problem in the slightest

  5. #445
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Having the exact same issue here with Prime x370-Pro

  6. #446
    ROG Guru: White Belt Array FoxTech PC Specs
    FoxTech PC Specs
    MotherboardASUS Crosshair VIII Hero
    ProcessorRyzen 9 3900x @ 4,4Ghz
    Memory (part number)32GB Trident Z F4 @3600Mhz
    Graphics Card #1Palit Super Jetstream GTX 1080 @2000Mhz-Boost clock 2138Mhz
    Sound CardSoundblaster Z
    MonitorSamsung 34"curved S34E790C
    Storage #1Samsung 960 Evo
    Storage #2Samsung 850 Pro
    CPU CoolerCustom water cooled
    CaseThermaltake Core X9 (modified)
    Power Supplybe quiet! DARK POWER PRO 11 850W
    Keyboard Steelseries Apex 500 Gaming
    Mouse GoErgo
    Headset HyperX Cloud Gaming
    Headset/Speakers Kingston Cloud Gaming B/W
    OS Error Amplifier (Windows 10 Pro 64 Build 2004)
    FoxTech's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    80

    Heya Community

    Just let me ask... Is there any difference between AIsuite 3.00.10 and 3.0.0.13?
    I run the Beta without any issues. So if its the same than the official released on, I don't bother to update again.
    Using this software only to check current temps, fan control... information stuff thou

  7. #447
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    AI Suite 3 Version 3.00.13 for X99-DELUXE Windows 10 64-bit available

    I have X99 Deluxe Mainboard. Nothing worked so far (AI Suite 3 version 3.00.10 etc.). I'm gonna try the new version tonight (3.00.13 for Windows 10 64 Bit from 2018/01/16 ) and we'll see how that turns out.

  8. #448
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    1

    AI Suite Version 3.00.13 - App-crash at install in atkexComSvc.exe v1.0.0.1

    When trying to install AI Suite 3.00.13 on my workstation the installation fails silently, and in event viewer i find this:


    Faulting application name: atkexComSvc.exe, version: 1.0.0.1, time stamp: 0x5a4e3d74
    Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
    Exception code: 0xc0000005
    Fault offset: 0x00000000
    Faulting process id: 0x3f34
    Faulting application start time: 0x01d38f99093479be
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\ASUS\AXSP\4.00.01\atkexComSvc.exe
    Faulting module path: unknown
    Report Id: b0f160fe-8563-4630-b860-ef1771b853e7
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:



    System:

    X79-DELUXE with latest BIOS / Xeon e5-2690 v2 (10c/20t) 4.0 GHz 64Gb RAM / GTX 970

  9. #449
    ROG Guru: Yellow Belt Array Marko911 PC Specs
    Marko911 PC Specs
    MotherboardAsus Rampage extreme VI
    Processori9 7900x @4,7Ghz cores at from 7x1,20v-3x1,21v
    Memory (part number)G.skill 32GB 3200MHZ CL14 DDR4 quad kit
    Graphics Card #1Aorus 1080ti extreme edition @2032Mhz/12000Mhz
    MonitorAsus something IPS,144Hz ,Freesync
    Storage #1m.2 Samsung EVO 960 1TB
    Storage #2m.2 Samsung EVO 960 500GB
    CPU CoolerEKWB monoblock
    CaseThermaltake view 71 TG
    Power SupplyCorsair RM1000i
    Keyboard rappo wireless keyboard and mouse
    Headset Logitech G933
    OS win 10 pro/64bit
    Accessory #1 HL GTS 360mm/push only
    Accessory #2 HL SR2 360mm push/pull
    Accessory #3 HL SR2 420mm push/pull
    Marko911's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    141

    All Asus software for rampage VI extreme now doesn't work in Win 10

    After win update nor AI Suite 3 or Aura or LiveDash can't run/open nadaa.For future update,make your software hmmm...possible to run and use?

  10. #450
    ROG Enthusiast Array Phrawst PC Specs
    Phrawst PC Specs
    MotherboardMaximus IX Hero
    Processori7-9700k
    Memory (part number)32GB G.Skill Trident RGB
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX 2080
    MonitorALIENWARE AW3420DW
    Storage #1Samsung 970 EVO M.2 500GB
    Storage #2Samsung 960 EVO 1TB
    CPU CoolerDeepcool Castle RGB 280
    CasePhanteks Evolv X
    Power SupplyEVGA Supervoa 750W G2
    Keyboard ROG STRIS FLARE
    Mouse Logitech G502 Spectrum
    Headset HyperX Cloud II
    OS Windows 10
    Network RouterAsus
    Phrawst's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    11
    Posts
    50

    If I'm running the beta can I just install this release right over top or what?

    I'm on a Z87-Pro.

Page 45 of 114 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •