Page 14 of 114 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast
Results 131 to 140 of 1137
  1. #131
    ROG Guru: White Belt Array Zeroed85 PC Specs
    Zeroed85 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Hero Z390
    Processor8700K 5Ghz
    Memory (part number)Dominator Platinum RGB 32GB 3466Mhz
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080 Ti FTW3
    Sound CardSoundBlaster X AE-5
    MonitorAsus ROG PG349Q 34"
    CPU CoolerCustom cooling
    CasePhanteks Eclipse P600S
    Power SupplySeasonic Prime 1300W
    Keyboard Corsair K70 MK.2 SE
    Mouse Corsair M65 Elite
    OS Win 10 64 1909

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    121

    I'm still getting Event errors:

    Faulting application name: Setup.exe_unknown, version: 1.0.0.4, time stamp: 0x00000000
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 10.0.16299.15, time stamp: 0x2cd1ce3d
    Exception code: 0x0eedfade
    Fault offset: 0x001008b2
    Faulting process id: 0xaec
    Faulting application start time: 0x01d387476eb53c97
    Faulting application path: C:\Users\My PC\Downloads\AI_Suite_III_3.00.10\Setup.exe
    Faulting module path: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll
    Report Id: 6b724bd1-c23d-4336-b5cc-0153b618bd43
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:

    The installers adds these folders and files to C: but no installer actually runs.

    Click image for larger version. 

Name:	Asus_folders.png 
Views:	2 
Size:	84.6 KB 
ID:	70251

  2. #132
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by AMP_US View Post
    I am experiencing this exact problem as well. Asus Maximus VII Formula w/4790K, latest W10 update w/security update and AI Suite III beta in OP.

    I should note, this is a clean install of W10 and AI Suite III beta. The ONLY other program I installed was Firefox (Edge can go to hell). I get that error when I click on the fan tuning menu. Before I did the dual intelligent processor setup process, fan control worked fine. But after I did that process it broke as described above.

    Run as admin did not work either. Anyone with an M7F and W10 have this working? Also, no error report in event viewer for this issue. WTH!
    I had your same error... I uninstalled AI3 beta, AI3 cleaner, re installed... and now works, but:

    - I can't select fan position
    - AI3 doesn't remember settings
    - I can't run 5-Way Opt otherwise PC comes in a reboot loop

  3. #133
    ROG Enthusiast Array DaveImagery's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    32

    AI Suite II still pulls up on my Win 7 machine. This problem only affecting Win 10?

  4. #134
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    14
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by Forna View Post
    I had your same error... I uninstalled AI3 beta, AI3 cleaner, re installed... and now works, but:

    - I can't select fan position
    - AI3 doesn't remember settings
    - I can't run 5-Way Opt otherwise PC comes in a reboot loop
    Is there a link to the AI3 cleaner?

    I had close to the same 3 issues out of the box. Couldn't select fan position, no option (doesn't matter to me), AI3 doesn't remember settings (before 5-way opt setup), buuuut, 5-way opt setup kills FanExpert. I did not get a boot loop but eh. So basically we are SOL. Right now I am running off BIOS, which is "functional" but far from ideal since there is now up/down delay/smoothing setting. No way in hell I'm touching SpeedFan. IDK what would make the M7F different from any other ROG board in terms of PWM control. Maybe it's a BIOS thing?

    I've contacted Asus CS via phone and they said they would call me back Monday-ish. I've sent them messages on Twitter and Facebook. I've also contact MS that this update has messed with PWM control with Asus motherboards (will to bet WS boards are affected as well). I'm not very optimistic Asus will issues a patch (BIOS or AI Suite for a 3 gen old mobo. Since I have a custom loop, I'll probably end up buying an Aquaero and handling fan/pump control that way.

  5. #135
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    81

    this AI suite3 version is supposed to work for any MB version ? or is it restricted to somes ?
    ( i have a hero VII )

  6. #136
    ROG Guru: Orange Belt Array geneo PC Specs
    geneo PC Specs
    MotherboardMaximus XII Hero
    ProcessorIntel 10700k @ 5.1Ghz
    Memory (part number)64 GB G.Skill TridentZ RGB 3200/CL14 @ 3600 CL16
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 2070 Super A8G
    MonitorEIZO Coloredge CG2730 and Viewsonic QHD displays
    Storage #1Samsung 512 GB 960 Pro
    Storage #21TB 850 x 1 TB 860 EVO RAID0, 6 TB WDC Black and 6TB IronWolf Pro HDD
    CPU CoolerEK-AIO 360 D-RGB
    CaseFractal Design Meshify 2 dark tint
    Power Supply750W Seasonic Prime Ultra Titanium
    Keyboard CM Quickfire Rapid TKL
    Mouse Logitech G305
    Headset Bose
    Headset/Speakers Vanatoo T1, Klipsch R-12SWi Sub, Bose QC-15
    OS Windows 10 Pro X64
    geneo's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    40
    Posts
    491

    Quote Originally Posted by wootwoots View Post
    this AI suite3 version is supposed to work for any MB version ? or is it restricted to somes ?
    ( i have a hero VII )
    I am running it on Hero VI with no issues.

  7. #137
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    81

    Quote Originally Posted by geneo View Post
    I am running it on Hero VI with no issues.
    Alright then, good to know, is there will be some official annoncement for the release ?
    or better keep check the forum ? because the intel security update thing killed AI suite 3 ( even tho, my fanprofile still seem to be correctly applied, that's all what matter to me )

    And do you need to uninstall the preview AI suite 3 version to install this one ? or do it replace it ?

  8. #138
    New ROGer Array nOm nom NOM3 PC Specs
    nOm nom NOM3 PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Edition 10
    ProcessorIntel i7-5960X
    Memory (part number)CMD16GX4M4B3000C15
    Graphics Card #1Nvidia GTX 1080 Ti
    MonitorAsus PG348Q 34"
    Storage #1Samsung 960 Pro 512
    Storage #2Intel® SSD 600p Series
    CPU CoolerEK R5E10 Monoblock
    CasePhanteks Enthoo Evolv ATX Tempered Glass
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Corsair K95 RBG (Original)
    Mouse Corsair Scimitar
    Headset Fostex T50RP Mk.3
    Headset/Speakers Jamo C93 Black
    OS Windows 10 Pro X64
    Accessory #1 Tobii Eye Tracker 4C
    nOm nom NOM3's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Rampage V Edition 10 with AISuite3_3.00.10 does not work.

    UEFI version 1503 (not the newest version, if I move up I have random system instability so I am staying on 1503)

    • Uninstalled old version of AISuite
    • Rebooted
    • Ran AICleaner
    • Rebooted
    • Installed AISuite3 V3.00.10


    It does appear to run in the background, however I never get any GUI or taskmanager icon.
    I will keep messing with it to see if I can get it to work

  9. #139
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    20
    Posts
    43

    Can someone confirm is this version is compatible with Z87 boards?
    i5 4670K (no OC) on Sabertooth Z87, Asus GTX760 DC2OC, Corsair Vengeance 8GB @XMP 1600, Cooler Master M2 720W - Noctua NH-U12S CPU cooler
    WD Blue 1TB (EZEX), WD Green 2TB (EARX)

  10. #140
    ROG Member Array kblackw PC Specs
    kblackw PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Hero / BIOS 1301
    Processori5 7600K
    Memory (part number)32 GB Corsair Vengeance DDR4-3200
    Graphics Card #1EVGA GTX 1070 SC
    MonitorLG 32UD60-B 32" UHD
    Storage #1Samsung SSD NVME 960 Pro 512 GB
    Storage #2Samsung SSD SATA 859 EVO 1 TB
    CPU CoolerNoctua NH-D15
    CaseCorsair 300R Window
    Power SupplyCorsair RMx 650
    Keyboard Logitech K520
    Mouse Logitech M310
    OS win10 Pro 64 bit 1803 OS Build 17134.48
    Network RouterNetgear Nighthawk R7000
    Accessory #1 CableMod LED strips - 2 each
    kblackw's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    5

    V3.00.10 Works on Maximus IX Hero

    Installed and it runs OK. Ran Fan Xpert 4 to calibrate fans, also runs OK. I5-7600K, Maximus IX Hero, Win10 0917 Build 16299.192

Page 14 of 114 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •