Page 68 of 111 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 ... LastLast
Results 671 to 680 of 1106
  1. #671
    ROG Member Array ankhazam PC Specs
    ankhazam PC Specs
    MotherboardM7F
    Processor4770K
    Memory (part number)2x PV316G240C0K
    Graphics Card #1780 Strix
    Graphics Card #2780 Strix
    CPU CoolerH100i GTX
    CaseC 780T
    Power SupplyRM1000
    OS Win10
    Network RouterAC87U

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    13

    So... on M7F the latest official 3.00.13 with DIP 1.05.14 fails hard on the fans -> Only manages to detect the PWM CPU fans... all the DC fans are 60%+ only with no option to assign them to a particular slot as on the image below
    Click image for larger version. 

Name:	fan_problem.JPG 
Views:	2 
Size:	20.6 KB 
ID:	71292

    going back to the released in 2015 AI suite 1.01.05 with DIP 1.02.27 which works good (both profiling and assigning) :P
    Last edited by ankhazam; 02-04-2018 at 12:00 PM. Reason: elaborated the issue

  2. #672
    ROG Guru: White Belt Array Dimitrios1971 PC Specs
    Dimitrios1971 PC Specs
    Laptop (Model)GX700VO 1TB SSD + 64GB RAM
    MotherboardASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA
    ProcessorAMD Ryzen Threadripper 2950X
    Memory (part number)F4-4000C18Q2-64TZR (3333MHz)
    Graphics Card #1ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC-Edition
    MonitorROG Swift PG348Q Gaming
    Storage #13 x Samsung SSD NVMe 960 PRO 1TB Raid0
    Storage #24 x Samsung SSD NVMe 970 PRO 1TB Raid0
    CPU CoolerCOOLER MASTER MasterLiquid ML360 RGB TR4 Edition
    CaseROG Strix Helios
    Power SupplyASUS ROG THOR 1200P
    Keyboard ROG Strix Flare RGB
    Mouse ROG Strix Evolve, ROG Gladius II
    Mouse Pad ROG Sheath
    Headset/Speakers ROG Strix Fusion 700
    OS Win10_x64
    Network RouterFRITZ!Box 6590 Cable
    Accessory #1 BW-16D1H-U PRO
    Accessory #2 Asustor AS6404T & ASUS XG-U200
    Accessory #3 HYPER M.2 X16 CARD V2 & ROG Headset Holder
    Dimitrios1971's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    65
    Posts
    115

    Quote Originally Posted by ankhazam View Post
    So... on M7F the latest official 3.00.13 with DIP 1.05.14 fails hard on the fans...
    Click image for larger version. 

Name:	fan_problem.JPG 
Views:	2 
Size:	20.6 KB 
ID:	71292

    going back to the released in 2015 AI suite 1.01.05 with DIP 1.02.27 which works good :P
    and with me...

    Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	4 
Size:	83.9 KB 
ID:	71293
    Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	0 
Size:	80.5 KB 
ID:	71294
    Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	2 
Size:	150.1 KB 
ID:	71295
    Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	1 
Size:	94.1 KB 
ID:	71296
    Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	0 
Size:	119.4 KB 
ID:	71297

  3. #673
    ROG Enthusiast Array idahosurge PC Specs
    idahosurge PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme
    Processor7820X @ 46 GHz / 3200 MHz
    Memory (part number)G.Skill F4-3600C15D-16GTZ (2 Kits 32 GB)
    Graphics Card #1Zotac Amp Extreme GTX 1080 Ti
    MonitorAlienware AW3418DW 34" GSync
    Storage #1OS - Samsung 850 Pro 513 GB
    Storage #2Backup - Samsung 850 Pro 1 TB
    CPU CoolerThermalright Archon IB-E x2
    CaseCooler Master HAF X
    Power SupplyCorsair AX860i
    Keyboard Corsair K95 RGB Platinum
    Mouse Logitech G703 Lightspeed
    OS Windows 10 Pro - 1709
    idahosurge's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    47

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Try this build. Its an alpha that I posted last week. Didn't list it on the OP because only had a few people test it so far:

    https://drive.google.com/file/d/1f1r...6pkTbULcn/view

    It shows the same version number but has an update for standard power plan configs (tested on X99).
    Hello Raja,

    Installed this Friday night and so far it is working fine. After numerous power up / shut down cycles since Friday night high performance power plan is always still selected.

    Win 10 Pro - 1709 - 16299.125

    Thanks for posting the link to the alpha AI3 build.

  4. #674
    ROG Guru: Yellow Belt Array Koutport PC Specs
    Koutport PC Specs
    Laptop (Model)IBM THINK PAD
    MotherboardASUS ROG RAMPAGE V EDITION 10
    ProcessorI7 6950Χ
    Memory (part number)CMD32GX4M4B3000C15
    Graphics Card #1ASUS GeForce® GTX 1080TI POSEIDON -EKW EK-KIT RGB 360
    MonitorASUS ROG SWIFT PG278QR
    Storage #1Samsung 960 PRO 512GB
    Storage #2ASUS RAIDR EXPRESS+ CORSAIR SSD 2X120 RAID-0
    CPU CoolerEKW-EK-KIT RGB 360
    CaseCORSAIR GRAPHITE SERIES 760T F/T.
    Power SupplyCorsair HX1200i
    Keyboard RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2
    Mouse RAZER MAMBA TOURNAMENT EDITION-Razer Deathadder Elite-Razer Basilisk
    Headset ASUS STRIX 7.1- Razer ManO’War 7.1-Razer Nari Ultimate
    Mouse Pad RAZER GOLIATHUS
    Headset/Speakers Razer Nommo Chroma
    OS WINDOWS 10 PRO 64BIT
    Koutport's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    156

    Today I reinstall AI suite 3 and I run AI3Cleaner after reboot everything Ok with the version 1.05.13!
    Mobo R5E10-6950X
    Μobo:ASUS RAMPAGE V EDITION 10-CPU:INTEL 6950X-Cooler:EKW-EK-KIT RGB 360-RAM:Corsair Dominator 64GB(8x8)3000 CL15-GPU:ASUS GeForce® GTX 1080TI POSEIDON+ EKW-EK-KIT RGB -PSU:Corsair HX1200i:HDD:Samsung M2 960 PRO 512GB+Samsung 860 EVO 512 Raid 0+Asus RAIDR Express 240GB[/B]- Case:CORSAIR GRAPHITE SERIES 760T

  5. #675
    New ROGer Array Pottypotsworth PC Specs
    Pottypotsworth PC Specs
    MotherboardMaximum VIII Impact
    ProcessorIntel Core i7-6700K
    Memory (part number)8GB Ripjaw V
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GTX1080 O8G GAMING
    MonitorLG E6 65"

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by Runit View Post
    its normal for the aicleaner to pop up quick it is rly fast it just removes some files from some folders
    also ther is a dip5 1.05.14

    also looking at your pic it almost looks like your missing the dip 5 mabe that is the problem
    Yeah, well it saus thaty DIP5 is installed after running the AISuoite 3 installer, but as soon as the machine reboots there is no sign of DIP5, it is like it doesn't install properly.

  6. #676
    ROG Guru: White Belt Array Runit PC Specs
    Runit PC Specs
    Laptop (Model)STRIX Z370-G 8700k@5,1GHz ROG-STRIX-GTX1080-A8G
    MotherboardROG STRIX X299-XE GAMING
    ProcessorIntel Core i7-9800X @4,7GHz
    Memory (part number)CMW32GX4M4C3200C16
    Graphics Card #1ASUS ROG-STRIX-RTX2070-O8G-GAMING
    MonitorASUS ROG SWIFT PG279Q
    Storage #1Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD
    Storage #2Force Series™ MP500 480GB M.2 SSD
    CPU CoolerCorsair H115i RGB PLATINUM
    CaseCooler Master: COSMOS II Modded
    Power SupplyCooler Master: V1000
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G700s
    Mouse Pad Logitech G440
    Headset/Speakers Logitech G933
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    77

    Quote Originally Posted by Pottypotsworth View Post
    Yeah, well it saus thaty DIP5 is installed after running the AISuoite 3 installer, but as soon as the machine reboots there is no sign of DIP5, it is like it doesn't install properly.
    did you right click properties on the zip file and then press unblock
    just to be shure that that is not the problem

  7. #677
    New ROGer Array Samuel Scsa PC Specs
    Samuel Scsa PC Specs
    MotherboardASUS MAXIMUS VII FORMULA
    ProcessorINTEL i7-4790K
    Memory (part number)GSKILL 32GB DDR3
    Graphics Card #1GTX 550TI
    CPU CoolerCORSAIR WATERCOOLER H100i
    CaseRAIDMAX VIPER GX
    OS WINDOWS 10 HOME X64
    Samuel Scsa's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    After this update of the AI ​​SUITE my processor is locked in the 800Mhz. Can anyone help?

  8. #678
    ROG Member Array ankhazam PC Specs
    ankhazam PC Specs
    MotherboardM7F
    Processor4770K
    Memory (part number)2x PV316G240C0K
    Graphics Card #1780 Strix
    Graphics Card #2780 Strix
    CPU CoolerH100i GTX
    CaseC 780T
    Power SupplyRM1000
    OS Win10
    Network RouterAC87U

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    13

    it's just that windows is dummy to read the frequency properly. Disable Configured Max CPU Power and Windows will see the full speed again

  9. #679
    ROG Member Array hom3gr0wn PC Specs
    hom3gr0wn PC Specs
    MotherboardCrossBlade Ranger
    ProcessorAmd A-10-7850K
    Memory (part number)AG316G2130U2K
    Graphics Card #1Amd R7 250x
    MonitorAcer G276HL Gbd 27-Inch (1920 x 1080) Widescreen Monitor
    Storage #1Samsung 850 Pro 256GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-7KE256BW)
    CPU CoolerCooler Master Hyper D92
    CaseCorsair Graphite Series 230T Orange
    Power SupplyGIGABYTE GZ-EQS43N-C1 430W ATX12V Power Supply
    Keyboard Logitech G710+
    Mouse Logitech G602
    Mouse Pad Corsair Vengeance MM600 (CH-9000017-WW) Gaming Mouse Mat
    Headset/Speakers bose
    OS windows 10
    Network RouterTP-link N600
    Accessory #1 ASUS ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel

    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    19

    So far I cant get any version of AI suite 3 to work, Ive even gone back to windows 8.1 pro finished all the updates today and same thing, errors and no AI suite.

  10. #680
    ROG Member Array joel791e PC Specs
    joel791e PC Specs
    MotherboardASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME
    ProcessorAMD RYZEN 7 1800X
    Memory (part number)CMK32GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1Asus GTX1070
    MonitorAsus MX299
    Storage #1Samsung 850Evo/Seagate500GB
    Storage #2WDGreen2TB
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H100i V2
    CaseCosair Air 540
    Power SupplyCorsair RM850
    Keyboard Logitech G105
    Mouse Logitech G300s
    Mouse Pad Generic
    OS Win10 Pro
    Network RouterNETGEAR R7500
    joel791e's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Post Ai Suite 3

    Same here ai suite 3 keeps changing my high performance to balance everytime i turn on my pc or reboot. My pc is ROG CROSSHAIR VI EXTREME X370 my cpu is 1800x 4ghz 1.45v 32gb of corsair ram at 3000mhz video card asus gtx1070. it never did that on the old ver of ai suite 3 well that came with the cd
    Last edited by joel791e; 02-05-2018 at 04:18 PM.

Page 68 of 111 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •