Page 69 of 111 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast
Results 681 to 690 of 1106
  1. #681
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by joel791e View Post
    Same here ai suite 3 keeps changing my high performance to balance everytime i turn on my pc or reboot. My pc is ROG CROSSHAIR VI EXTREME X370 my cpu is 1800x 4ghz 1.45v 32gb of corsair ram at 3000mhz video card asus gtx1070. it never did that on the old ver of ai suite 3 well that came with the cd
    Try the build in this post:

    https://rog.asus.com/forum/showthrea...467#post703467

  2. #682
    ROG Member Array joel791e PC Specs
    joel791e PC Specs
    MotherboardASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME
    ProcessorAMD RYZEN 7 1800X
    Memory (part number)CMK32GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1Asus GTX1070
    MonitorAsus MX299
    Storage #1Samsung 850Evo/Seagate500GB
    Storage #2WDGreen2TB
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H100i V2
    CaseCosair Air 540
    Power SupplyCorsair RM850
    Keyboard Logitech G105
    Mouse Logitech G300s
    Mouse Pad Generic
    OS Win10 Pro
    Network RouterNETGEAR R7500
    joel791e's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Smile

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Thanks for the heads up works like a charm

  3. #683
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Yesterday I installed the new version of AI Suite (from the corresponding download section). And today I noticed a really high CPU usage of one of the ASUS services - "ASUS Com Service".

    Here's some screenshots:
    https://imgur.com/PAht1lu
    https://imgur.com/pHkohQF

    What can be the cause of it?
    Last edited by DreamC; 02-05-2018 at 10:47 PM.

  4. #684
    ROG Member Array hom3gr0wn PC Specs
    hom3gr0wn PC Specs
    MotherboardCrossBlade Ranger
    ProcessorAmd A-10-7850K
    Memory (part number)AG316G2130U2K
    Graphics Card #1Amd R7 250x
    MonitorAcer G276HL Gbd 27-Inch (1920 x 1080) Widescreen Monitor
    Storage #1Samsung 850 Pro 256GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-7KE256BW)
    CPU CoolerCooler Master Hyper D92
    CaseCorsair Graphite Series 230T Orange
    Power SupplyGIGABYTE GZ-EQS43N-C1 430W ATX12V Power Supply
    Keyboard Logitech G710+
    Mouse Logitech G602
    Mouse Pad Corsair Vengeance MM600 (CH-9000017-WW) Gaming Mouse Mat
    Headset/Speakers bose
    OS windows 10
    Network RouterTP-link N600
    Accessory #1 ASUS ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel

    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    19

    Do you have the Frontbase? I checked my task manager im barely using any cpu/memory for com service so not sure

    https://imgur.com/jWTcrWt
    Last edited by hom3gr0wn; 02-06-2018 at 12:22 AM.

  5. #685
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    No, I don't have one.
    And about the load - it was that one moment. Normally, it does not consume any CPU too, but once or twice it happened like in my previous post.

  6. #686
    ROG Enthusiast Array Otets PC Specs
    Otets PC Specs
    MotherboardAsus x299 Deluxe
    ProcessorIntel Core i7 7820x
    Memory (part number)G.skill tridentZ 3200mhz(c14) 32GB
    Graphics Card #1Asus GeForce 1080 A8G
    Storage #1Samsung m.2 960 pro 512gb
    Storage #2Samsung ssd 850evo 250gb
    Power SupplyCorsair rmi 1000w
    Keyboard Razer BlackWidow Chroma
    Mouse Razer Chroma Mamba Tournament edition
    Headset Razer Tiamat 7.1
    Mouse Pad Razer Firefly
    OS Windwos 10
    Network RouterMikrotik 951G

    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    version v3.00.13 correctly displays the temperature parameters of the processor ???

  7. #687
    ROG Enthusiast Array djhifi PC Specs
    djhifi PC Specs
    MotherboardASUS X99-A II
    ProcessorIntel i7 6800k
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED 32GB @3000 Mhz
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix 1080TI OC
    MonitorASUS ROG PG348Q
    Storage #1SAMSUNG 960 EVO 250GB
    Storage #2SanDisk Ultra Pro II SSD 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseNZXT H440 v2 - White
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Razer BlackWidow v2
    Mouse Razer Mamba TE
    Headset Astro A40 TR
    Mouse Pad Razer Overwatch Extedend Goliathus
    OS Windows 10 - 64bit
    Network RouterASUS RT-AC68U
    djhifi's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    30

    With a newer version out (AI_Suite_III_3.00.13_DIP5_1.05.14)

    Why doesnt asus create cumulative packages? I mean seriously I need to download 2 things and one of them is from 2016 just to have the other components working?
    Also baffles me as to WHY dont they update their other apps.

    Mess after mess

  8. #688
    ROG Guru: Yellow Belt Array Code_Frenzy PC Specs
    Code_Frenzy PC Specs
    MotherboardMaximus VIII Hero Alpha
    Processori7-6700k
    Memory (part number)LPX 3000MHz DDR4 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Zotac GTX 980ti AMP!
    Storage #1(OS) Samsung SM951 256GB NVMe
    Storage #2(Data) SanDisk Ultra II 960GB SSD
    CPU CoolerXSPC Raystorm Pro with custom loop
    CasePhanteks Enthoo Luxe
    Power SupplyCorsair 1200W (Hx1200i)
    OS Windows 10 Pro
    Accessory #1 XSPC Daul bay pump/res, EX420 + RX240 rads
    Accessory #2 ROG Front Base

    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    12
    Posts
    152

    Quote Originally Posted by djhifi View Post
    With a newer version out (AI_Suite_III_3.00.13_DIP5_1.05.14)

    Why doesnt asus create cumulative packages? I mean seriously I need to download 2 things and one of them is from 2016 just to have the other components working?
    Also baffles me as to WHY dont they update their other apps.

    Mess after mess
    Completely agree with you. It's amateurish!

  9. #689
    ROG Enthusiast Array g.tse PC Specs
    g.tse PC Specs
    MotherboardROG CROSSHAIR VI HERO
    Processor1800X
    Memory (part number)F4-3200C14D-16GFX
    Graphics Card #1Gigabyte 980Ti
    MonitorDell 2716DG
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplyCorsair RM850
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Logitech G403 Wireless
    Headset Logitech G533 Wireless
    Mouse Pad Corsair MM200 Extended
    OS Windows 10
    Network RouterAsus RT-N66U

    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    44

    I have switched rigs, now using my Asus Rog Strix Z270E gaming on a fresh windows install.
    After installing AIS I had the power plan problem on my CH6 board that drove me crazy.
    Will any of these versions work on my board? It's a fresh install and I don't want to muck it up...
    And if yes, which one and will it have all the features enabled?

    I prefer to sit through the bios and set the fan curvers there instead of going through all that again...
    Last edited by g.tse; 02-06-2018 at 09:09 PM.

  10. #690
    ROG Member Array GEORGIA DAWG PC Specs
    GEORGIA DAWG PC Specs
    MotherboardASUS Z87-Pro (V Edition)
    Processori7-4771
    Memory (part number)Crucial Ballistix Sport 16GB 1600 Low Profile, Low Voltage (1.35V)
    Sound CardOnboard Sound
    Storage #1Samsung 840 Pro Series 128GB SSD
    CPU CoolerCRYORIG H7
    CasePhanteks Enthoo Pro Full Tower Chassis
    Power SupplySeasonic 660W Platinum Series
    Keyboard IBM Membrane Keyboard
    Mouse Logitech G400S (Optical)
    OS Windows 10 Pro (64-Bit)
    GEORGIA DAWG's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by Code_Frenzy View Post
    Completely agree with you. It's amateurish!
    Yes, it is, especially with such a large motherboard maker like ASUS. Software development definitely needs improving.

Page 69 of 111 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •