Page 81 of 114 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 ... LastLast
Results 801 to 810 of 1131
  1. #801
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    164
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by mikex999 View Post
    ai suite 3 loose randomly the fan configuration setup and I have to re-calibrate it again. When asus will give to us a decent software version? still waiting
    Have you contacted support and given them all the info needed for replication? Wouldn't expect much can be done with such a limited bug report. I'm going to assume you've contacted support, which is the only logical reason why you're providing only a snippet of info in this thread.

  2. #802
    New ROGer Array SlimSim666 PC Specs
    SlimSim666 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Hero (Wi-fi) Bios 1003
    ProcessorIntel i7-8700k @ 5.1 Ghz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX 3200 Mhz (4x8g)
    Graphics Card #1Asus Strix GTX 1080 ti O11G
    MonitorAsus MG28UQ
    Storage #1Samsung EVO 960 M.2
    Storage #2Intel 600P M.2
    CPU CoolerThermaltake Water 3.0 Riing RGB
    CaseThermaltake Versa N24
    Power SupplyThermaltake Tough Power 750W Gold
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G502
    Headset TurtleBeach Z60
    OS Windows 10 Home (x64)
    SlimSim666's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by ragesaq View Post
    Do you know when a patch will be out to fix the access violation errors that occur when opening up fan xpert? Its totally unusable right now and yes I've done a clean reinstall.
    Any update about this issue? I always get an access violation of dip4.dll when trying to use fan xpert, everything else work fine. Very frustrating.
    Last edited by SlimSim666; 03-06-2018 at 01:47 AM.

  3. #803
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    164
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by SlimSim666 View Post
    Any update about this issue? I always get an access violation of dip4.dll when trying to use fan xpert, everything else work fine. Very frustrating.

    No updates. Can't do much with posts that don't provide sufficient replication information.

  4. #804
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Not much to do other than install the app, restart, use it once, restart again. Error begins to popup.

  5. #805
    ROG Guru: White Belt Array Runit PC Specs
    Runit PC Specs
    Laptop (Model)STRIX Z370-G 8700k@5,1GHz ROG-STRIX-GTX1080-A8G
    MotherboardROG STRIX X299-XE GAMING
    ProcessorIntel Core i7-9800X @4,7GHz
    Memory (part number)CMW32GX4M4C3200C16
    Graphics Card #1ASUS ROG-STRIX-RTX2070-O8G-GAMING
    MonitorASUS ROG SWIFT PG279Q
    Storage #1Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD
    Storage #2Force Series™ MP500 480GB M.2 SSD
    CPU CoolerCorsair H115i RGB PLATINUM
    CaseCooler Master: COSMOS II Modded
    Power SupplyCooler Master: V1000
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G700s
    Mouse Pad Logitech G440
    Headset/Speakers Logitech G933
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    77

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Have you contacted support and given them all the info needed for replication? Wouldn't expect much can be done with such a limited bug report. I'm going to assume you've contacted support, which is the only logical reason why you're providing only a snippet of info in this thread.
    wel ther is not mutch info you can give on this it just randomly resets
    and i have had problems with this from the start wher it would randomly spin 1 fan to 100% usaly when the pc is not in use i always leave my pc on
    and usaly it happens during the night then i have to set it back to normal and some times i have to do it a few times before it stops
    dont rly know how to replicate it some times it happens in a week sometimes longer on on both problems

    also 5 way optimize is stil broken stil crashes after the first reboot

  6. #806
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by r45t4m4n View Post
    Not much to do other than install the app, restart, use it once, restart again. Error begins to popup.
    Same issue here.

    Prerequisites:
    - Asus Maximus Formula X + 8700K
    - Windows 10 Pro x64

    1. Install Windows
    2. Install AI Suite 3 1.05.14 DIP5 thing
    3. Setup a custom fan profile after rebooting the necessary number of times in FanXpert. Something dependent on Water In temperature or such.
    4. Reboot.
    5. FanXpert never works again and gives DIP4.dll crash. (Don't have exact copy as I uninstalled it all but something about memory access violation).
    6. Uninstall, use AI cleaner
    7. Repeat 1-6 replacing step 2 with - install 3.0 then 3.13 patch then 1.05.14
    8. Repeat 1-6 replacing step 2 with - install 3.0 then 1.05.14 patch

    Any more steps/details needed? We're really not doing anything radical here.

  7. #807
    ROG Member Array SgtHighway PC Specs
    SgtHighway PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Edition 10
    Processori7-6850K @ 4500MHz
    Memory (part number)Kingston HyperX Predator 4x4GB @ 3000MHz
    Graphics Card #1Asus Geforce GTX 980 Ti
    Sound CardSupremeFX
    MonitorBenq XL2420T
    Storage #1Samsung 950 Pro M.2 512GB
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB + Samsung HDD 1TB
    CPU CoolerNoctua ND-D15S
    CasePhanteks Enthoo Primo
    Power SupplyCorsair RM1000i 1000W
    Keyboard Ducky
    Mouse Razer Deathadder 2013
    Headset Beyerdynamic DT 880 Pro 600Ohm + ModMic
    Mouse Pad Razer Destructor 2
    OS Windows 10 Pro 64bit

    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Hi,

    Can anyone point me to right direction?

    My issue is with OC with Ai Suite 3.00.13/DIP5 1.05.14.

    If I change DRAM voltage via TPU I get BSOD.
    This used to work but I had to install Win 10 fresh. After installing windows I installed ai suite and dip5 from the USB stick that came with the mobo.
    Then I installed newer versions of those 2.

    Then I tried to adjust DRAM voltage via TPU and got BSOD and the file that caused it seems to be AsIO.sys

    Before the fresh install of Win10 I think I had ai3 v3.00.13 and dip5 v1.05.13

    My mobo is Rampage V Edition 10

    Thanks in advance!
    Last edited by SgtHighway; 03-06-2018 at 04:27 PM. Reason: Added mobo type

  8. #808
    ROG Enthusiast Array VelocityRC's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    28

    I want the fix too but the more info we all send in that ASUS can actually use will help all of us. Stop whining and start helping. I'm still waiting to see if CPU percentage can be fixed in DIP5 so I'll provide a screen shot and system information. That is the only remaining issue with my Ai III software, the CPU %.

    How many times does RAJA have to ask for pertinent information ??

    @ RAJA I hope you ding me for the comment language, I am trying to be constructive.

    Just my 2 cent's

    NOTE: The "Miniatura de Adjuntos" at the top left was just overlap snipping the screen shot. It does not display Spanish and English.

    Microsoft Windows 10 Professional (x64) Build 16299.248 (1709/RS3)
    Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz
    ASUS PRIME H270-PLUS Intel H270 (Kaby Lake)
    BIOS Version: 0808
    Crucial Technology 1200.5 MHz (DDR4-2400 / PC4-19200) BLS8G4D240FSB.16FA 2x8 = 16GB
    EVGA GTX 1050 Ti SC ACX 2.0
    SSD INTEL SSDPEKKW512G7
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Capture.JPG  

    Last edited by VelocityRC; 03-06-2018 at 08:07 PM.

  9. #809
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    164
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by nidawson View Post
    Same issue here.

    Prerequisites:
    - Asus Maximus Formula X + 8700K
    - Windows 10 Pro x64

    1. Install Windows
    2. Install AI Suite 3 1.05.14 DIP5 thing
    3. Setup a custom fan profile after rebooting the necessary number of times in FanXpert. Something dependent on Water In temperature or such.
    4. Reboot.
    5. FanXpert never works again and gives DIP4.dll crash. (Don't have exact copy as I uninstalled it all but something about memory access violation).
    6. Uninstall, use AI cleaner
    7. Repeat 1-6 replacing step 2 with - install 3.0 then 3.13 patch then 1.05.14
    8. Repeat 1-6 replacing step 2 with - install 3.0 then 1.05.14 patch

    Any more steps/details needed? We're really not doing anything radical here.
    Thanks. What's the Windows build number?

  10. #810
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    164
    Posts
    7,454

    Thread cleaned. Edited posts to remove expletives and removed posts that provide no info.

Page 81 of 114 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •