Page 90 of 114 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... LastLast
Results 891 to 900 of 1131
  1. #891
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    164
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by DonBarrum View Post
    Ok you mean my hardware ?:

    Windows 10 (latest os build: 16299.309)
    MOBO: ROG Zenith Extreme
    GPU: MSI Nvidia Geforce Gaming X 1080 Ti
    Ram: 96gb 2400mhz Corsair Ram
    HDD: 960 Pro 2TB m.2 Samsung HDD

    Using the latest beta version of AI Suite which you provided.

    Problem: Setting per app overclock through Turbo APP works but the program turns OFF on every reboot. So I have to manually turn Turbo APP on for every reboot.

    Is this enough info ?
    If it's 100% reproducible without needing specific steps, yes, it should be enough. I'll let you know if they ask for more. The team may not prioritize this, though, as there are other open items that affect more people.

  2. #892
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Why the "AsusSetup.exe.manifest" file this time is not included in the pack (1-st page)?
    Was it occasionally forgotten or it shouldn't be present now?

  3. #893
    ROG Junior Member Array DPaul1 PC Specs
    DPaul1 PC Specs
    MotherboardMaxmimus X hero (WIFI)
    ProcessorIntel i7 8700K
    Graphics Card #1GeForce 1080Ti Sea Hawk X
    MonitorAsus MG278Q
    CPU CoolerCorsair h100i
    CaseIn Win GR(One)
    Power SupplyEVGA SuperNova 1000 G2
    Keyboard Razer Ornata Chroma
    Mouse Rival 700 SteelSeries
    Headset HyperX Cloud Alpha Pro

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Any idea when a verified version for a Maximus Hero X (Wi-Fi) will be released?

  4. #894
    ROG Member Array Diegorro PC Specs
    Diegorro PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z270E GAMING
    ProcessorIntel Core I7-7700K 4.2GHz
    Graphics Card #1ROG Strix Gtx 1070 OC
    MonitorAOC G2460VQ6
    Storage #1Samsung 850 Evo
    CPU CoolerNZXT Kraken x62
    CasePhanteks P400S
    Power Supplybe quiet! Pure Power 10 600W
    Keyboard Corsair K70 LUX RGB Cherry MX Red
    OS Windows 10 64 bits

    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    There is anyway to have hotkeys with Fan Xpert 4 in AI Suite?

  5. #895
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    If it's 100% reproducible without needing specific steps, yes, it should be enough. I'll let you know if they ask for more. The team may not prioritize this, though, as there are other open items that affect more people.
    Ok thank you. I hope they will fix it.
    Its a significant performance boost when I can overclock Photoshop and After Effects to 4.1 ghz which would crash if all cores are overclocked. Which is why this feature is very important I think.
    I don't know if it is intended to turn off between every reboot or if there is a "hidden" way for it to remember the on/off feature between a every time I start the machine? I assume this isn't something you can answer or ask the team about?

  6. #896
    ROG Guru: White Belt Array Runit PC Specs
    Runit PC Specs
    Laptop (Model)STRIX Z370-G 8700k@5,1GHz ROG-STRIX-GTX1080-A8G
    MotherboardROG Strix X299-E Gaming II
    ProcessorIntel Core i7-9800X @4,7GHz
    Memory (part number)CMW32GX4M4C3200C16
    Graphics Card #1ASUS ROG-STRIX-RTX2070S-O8G-GAMING
    MonitorASUS ROG Strix XG438Q
    Storage #1Force Series™ MP510 960GB M.2 SSD
    Storage #2Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD
    CPU CoolerEK-Quantum Velocity/SE280/Quantum Kinetic TBE 300 D5
    CaseCooler Master: COSMOS C700M
    Power SupplyCooler Master: V1000
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G700s
    Headset Logitech G933
    Mouse Pad Logitech G440
    Headset/Speakers Logitech G933
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    77

    got a new pc a few weeks ago been testing ai suit on that

    8700k
    ROG STRIX Z370-G GAMING (WI-FI AC)
    Corsair VENGEANCE® RGB 16GB 3000MHz
    ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING
    windows 10 pro latest build
    bios 0612

    overclocking on ai suit works fine on this
    fans give the same problems as on the x99 when the pc is on for a few days they wil spin up to half or full speed for no reason pc runnning at below 35c
    fan settings getting reset and have to re do the auto tune
    dont know if the other problems are the same since this pc gets shutdown every few days

    all problems on the x99 strix are stil the same
    got a blue screen when unplugging my mouse again a few days ago pc had been running for almost 11 days

  7. #897
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    What version would you recommend for Sabertooth Z97? I'm currently using Dual Intelligent Processors 5 1.05.14 which is probably the wrong one, but it works. Only the assistant fans don't work in Fan Xpert 3. It whines that "ASUS FAN is required to enable these items."

  8. #898
    ROG Enthusiast Array djhifi PC Specs
    djhifi PC Specs
    MotherboardASUS X99-A II
    ProcessorIntel i7 6800k
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED 32GB @3000 Mhz
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix 1080TI OC
    MonitorASUS ROG PG348Q
    Storage #1SAMSUNG 960 EVO 250GB
    Storage #2SanDisk Ultra Pro II SSD 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken x52
    CaseNZXT H440 v2 - White
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Razer BlackWidow v2
    Mouse Razer Mamba TE
    Headset Astro A40 TR
    Mouse Pad Razer Overwatch Extedend Goliathus
    OS Windows 10 - 64bit
    Network RouterASUS RT-AC68U
    djhifi's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    32

    Ok so how am I supposed to install DIP5_1.05.14 on my X99-A II board?

    Ive installed the latest suite package available (because of all the modules I need) but then I install DIP5_1.05.14 and it doesnt show up

    What a mess...

  9. #899
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    20
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by Stormwind81 View Post
    Hi,

    I am desperate this AI Suite is killing me.
    It ran fine for weeks now after a reboot I cant start Fan Xpert 4 anymore.
    I have deinstalled and reinstalled AI Suite several times - still the same problem.
    I have deleted the Folder under "Program Files (x86) and installed version 3.00.13 and 3.00.10 and I still get this error message.

    I need this program to control my waterpump fans.

    The exact error message is:
    Access violation at address 0632B5A2 in module dip4.dll
    Read of address 00000000.

    Can anyone help me?
    sorry, can't help, but would just like to add that i'm another person with this issue.
    Asus Z370 -g gaming (WIFI), latest bios 0612
    8700K @ 5.0ghz
    32GB trident Z RGB ram

    have tried various versions, all give the same error. tried immediately after clean install with only chipset etc installed, tried another clean in stall with all windows updates/drivers etc, tried various combinations. the only way it's working now is with no fan profile saved (working for now, that is) and using the standard/silent modes - version 3.00.10 nothing else. but, the widget doesn't work at all, just keeps crashing. not sure what other info i can include. have tried using the cleanup tool everytime and countless reboots. please fix!!

  10. #900
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Thermal Radar 2 for Sabertooth

    Hi there. To anyone who has an old Sabertooth mobo and wants to use thermal zones and assistant fans.
    I have Z87 Sabertooth Motherboard and I've managed to make Thermal Radar 2 fully functional again.
    I did these steps:
    1. Install Ai Suite 3.00.13_0329 from page of TUF X470-PLUS GAMING link
    2. Install Ai Suite 3 ver.10056 from page of Z87 Motherboard(for windows 8.1) link
    3. Use "Uninstall Ai Suite 3" from Windows Start Menu. Check everything except Thermal Radar 2.
    4. Reboot. You should have only fully functional Thermal Radar 2.
    I don't have DIP5 or any other additional features anymore(well DIGI+ Power Control is still there but I didnt check if it is working), BUT Thermal Radar 2 is fully functional. It works with both of Assistant fans, I can use thermal zones etc.

    P.S. offtopic, but does anybody knows if I should install any "meltdown" microcode updates on windows? Are there any for i7-4790k?

Page 90 of 114 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •