Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    New ROGer Array Lemerex PC Specs
    Lemerex PC Specs
    Laptop (Model)Lenovy Ideapad Y700
    MotherboardROG Strix X370-F
    ProcessorAMD Ryzen 7 1700
    Memory (part number)G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4-2400
    Graphics Card #1NVIDIA GTX 1080 Founders Edition
    Graphics Card #2NVIDIA GTX 1080 Founders Edition
    Sound CardOn-Board
    MonitorLenovo 23" IPS x2
    Storage #1Samsung 850 M.2 250GB
    Storage #2SanDisk Ultra II 960GB x 2 in RAID 0
    CPU CoolerWraith
    CaseThermaltake Suppressor F31
    Power SupplyThermaltake Toughpower RGB 850W
    Keyboard Logitech G413 Carbon
    Mouse Logitech G602
    Headset Plantronics RIG 600
    Mouse Pad Perixx XXL
    Headset/Speakers Bose Companion 5
    OS Windows 10 Pro 64-Bit
    Network RouterNetgear Nighthawk AC-1900

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    I tried it again today and now the motherboard recognizes both just fine. I have no idea what could have been causing it, maybe the machine just needed to be up to date. All in all though, it does work now.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  2. #12
    ROG Guru: Yellow Belt Array MikeAdu PC Specs
    MikeAdu PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Extreme/U3.1/3701 BIOS
    ProcessorIntel i7 5960X @strap 100/4,0/3.5 1,15V both/1.92V input
    Memory (part number)CMD32GX4M4B3333C16 (two sets,64Gb,8 slots)
    Graphics Card #1Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Graphics Card #3Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Sound CardCreative Sound Blaster ZxR
    MonitorSamsung T260HD
    CPU CoolerEK Supremacy EVO waterblock,1x360mm + 2x240mm + 2x120mm radiators
    CaseCorsair T760 White
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Logitech G19S
    Mouse Logitech G700S
    Headset Logitech G35
    Headset/Speakers Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System
    OS Windows 10 64bit/Windows 8.1 64bit/Windows 7 64bit

    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    13
    Posts
    245

    Glad to hear that!

  3. #13
    New ROGer Array Lemerex PC Specs
    Lemerex PC Specs
    Laptop (Model)Lenovy Ideapad Y700
    MotherboardROG Strix X370-F
    ProcessorAMD Ryzen 7 1700
    Memory (part number)G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4-2400
    Graphics Card #1NVIDIA GTX 1080 Founders Edition
    Graphics Card #2NVIDIA GTX 1080 Founders Edition
    Sound CardOn-Board
    MonitorLenovo 23" IPS x2
    Storage #1Samsung 850 M.2 250GB
    Storage #2SanDisk Ultra II 960GB x 2 in RAID 0
    CPU CoolerWraith
    CaseThermaltake Suppressor F31
    Power SupplyThermaltake Toughpower RGB 850W
    Keyboard Logitech G413 Carbon
    Mouse Logitech G602
    Headset Plantronics RIG 600
    Mouse Pad Perixx XXL
    Headset/Speakers Bose Companion 5
    OS Windows 10 Pro 64-Bit
    Network RouterNetgear Nighthawk AC-1900

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    I did notice the other day that the cards were running at 8x instead of 16x. Also when I have SLI enabled and try to play certain games like PUBG in full screen, my screen flashes green and purple, but when it is full screen(windowed) it works fine. The kicker though, once I disable sli, it works fine in full screen. I seriously dont know whats up eith AMD and Nvidia. My old 4790 and a z97 board, had no issues with the SLI


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •