Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ROG Guru: Yellow Belt Array Marko911 PC Specs
    Marko911 PC Specs
    MotherboardAsus Rampage extreme VI
    Processori9 7900x @4,7Ghz cores at from 7x1,20v-3x1,21v
    Memory (part number)G.skill 32GB 3200MHZ CL14 DDR4 quad kit
    Graphics Card #1Aorus 1080ti extreme edition @2032Mhz/12000Mhz
    MonitorAsus something IPS,144Hz ,Freesync
    Storage #1m.2 Samsung EVO 960 1TB
    Storage #2m.2 Samsung EVO 960 500GB
    CPU CoolerEKWB monoblock
    CaseThermaltake view 71 TG
    Power SupplyCorsair RM1000i
    Keyboard rappo wireless keyboard and mouse
    Headset Logitech G933
    OS win 10 pro/64bit
    Accessory #1 HL GTS 360mm/push only
    Accessory #2 HL SR2 360mm push/pull
    Accessory #3 HL SR2 420mm push/pull
    Marko911's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    132

    LiveDash doesn't work on Rampage VI extreme.What to do?

    Hi,I updated BIOS ,I updated all drivers but LIVEDASH still won't open in win10 pro(surprisingly AURA works).I hope someone from Asus will help,because their online customer care is non existent .I'm running the latest versions of AURA and AISuite 3 and BIOS 1004 .But,somehow I have bad feeling that nobody will respond to my question here,but here we go...

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array Marko911 PC Specs
    Marko911 PC Specs
    MotherboardAsus Rampage extreme VI
    Processori9 7900x @4,7Ghz cores at from 7x1,20v-3x1,21v
    Memory (part number)G.skill 32GB 3200MHZ CL14 DDR4 quad kit
    Graphics Card #1Aorus 1080ti extreme edition @2032Mhz/12000Mhz
    MonitorAsus something IPS,144Hz ,Freesync
    Storage #1m.2 Samsung EVO 960 1TB
    Storage #2m.2 Samsung EVO 960 500GB
    CPU CoolerEKWB monoblock
    CaseThermaltake view 71 TG
    Power SupplyCorsair RM1000i
    Keyboard rappo wireless keyboard and mouse
    Headset Logitech G933
    OS win 10 pro/64bit
    Accessory #1 HL GTS 360mm/push only
    Accessory #2 HL SR2 360mm push/pull
    Accessory #3 HL SR2 420mm push/pull
    Marko911's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    132

    RODOFORT Bulevar

    Now nothing works,nor AI Suite III nor LiveDash nor AURA.Reinstalled win 10 pro,updated to BIOS 1104.Nada.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Have you tried to uninstall and then use these applications?

    Aura Cleaner:
    https://drive.google.com/open?id=0B8...UJGTTZrcExfSkE

    AI Suite III Cleaner:
    https://drive.google.com/file/d/0Bz2...ew?usp=sharing

    Remove folders from ProgramData and ProgramFiles.

    Then try to install the latest versions of Aura, LiveDash and AI Suite.
    After each installation, restart and check if it works correctly.

  4. #4
    ROG Guru: Green Belt Array AkaNe0 PC Specs
    AkaNe0 PC Specs
    MotherboardMaximus X Formula
    Processori7-8700K
    Memory (part number)G.skill Trident-Z RGB
    Graphics Card #1Strix GTX 1080 Ti
    CaseOpenBenchtable
    Power SupplySeasonic PRIME Platinum 1000W
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Pugio
    AkaNe0's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    19
    Posts
    566

    Also, try to installed this new 1.01.08 version of LiveDash.
    And don't forget, Keep pushing it !

  5. #5
    ROG Member Array paru055 PC Specs
    paru055 PC Specs
    MotherboardAsus Rog Ramapage Extreme vi
    ProcessorIntel i9 7900x
    Memory (part number)Corsair Vengence Pro 2666 64 GB
    Graphics Card #1Asus Rog Strix 1080ti 11GB
    MonitorSamsung syncmaster 2000
    Storage #1SSD NVME 1TB samsung
    Storage #212 TB HDD Segate
    CPU CoolerAsus Rog Ryo 240
    CaseCoolermaster C700m Cosmos
    Power SupplyAsus ROG Thor 850W
    Keyboard Asus ROG Claymore Core
    Mouse Asus ROG Pugio
    Headset Asus ROG DELTA RGB
    Mouse Pad ASUS ROG Balteuis QI
    OS WINDOWS 10
    Network RouterAsus ROG Rapture GT-AX11000
    Accessory #1 Lian LI RGB Strimmer pin cable
    Accessory #2 Lametric Subscriber Counter
    Accessory #3 Corsair ST100 Headphone Stand RGB

    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Quote Originally Posted by AkaNe0 View Post
    Also, try to installed this new 1.01.08 version of LiveDash.
    mY LIVE DASH DEAD AFTER UPDATING BIOS! nO MORE WORK TRIED REINSTALL RESTART ETC! tHIS IS PRETTY SAD

  6. #6
    ROG Member Array AngryAce PC Specs
    AngryAce PC Specs
    Laptop (Model)Sager 9170
    MotherboardAsus Maximus XI Formula
    ProcessorIntel i9-9900-K
    Memory (part number)Corsair 3200mhz SE Blackout
    Graphics Card #1eVGA GTX 1080Ti HydroCopper SC2
    Sound CardSound Blaster AE-7
    MonitorAsus ROG 34" Ultra-Wide
    Storage #1Sabrent Rocket 2TB NVME
    CPU CoolerCorsair XC7
    CaseLian Li Dynamic
    Power SupplyeVGA SuperNOVA 1000 P2
    Keyboard Razer Blackwidow X Chroma
    Mouse Razer Mamba Hyperflux
    Headset Sennheiser Game One
    Mouse Pad Razer Hyperflux
    OS Windows 10 Pro 64

    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Quote Originally Posted by paru055 View Post
    mY LIVE DASH DEAD AFTER UPDATING BIOS! nO MORE WORK TRIED REINSTALL RESTART ETC! tHIS IS PRETTY SAD
    I have a Maximus X Formula and I cannot change the gif animation when Aura is installed (latest versions of both and bios of mobo). With Aura uninstalled, Live Dash works. The Aura effects dont seem to work either. Hope they get this sorted soon.

  7. #7
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280

    Quote Originally Posted by AngryAce View Post
    I have a Maximus X Formula and I cannot change the gif animation when Aura is installed (latest versions of both and bios of mobo). With Aura uninstalled, Live Dash works. The Aura effects dont seem to work either. Hope they get this sorted soon.
    for me too xi formula not working for me livedash

  8. #8
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Live Dash and Aura Sync conflict

    I have a Formula XI mobo and have the same software issues with it not working or being detected.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •