Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    New ROGer Array Oggy1985s PC Specs
    Oggy1985s PC Specs
    Laptop (Model)Samsung 30u3e-K01HS
    MotherboardASUS Crosshair VI Hero (AMD x370)
    ProcessorRyzen 7 1700
    Memory (part number)G.Skill Flare X 16GB (F4-3200C14D-16GFX)
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 1080 Ti
    MonitorLG34UC79G-B & LG 27EA63V
    Storage #1Samsung EVO 840, 250 GB & Samsung EVO 850, 500 GB
    Storage #2WD 1TB & WD 1TB
    CPU CoolerNoctua NH-D15 SE-AM4
    CaseFractal Design Define S
    Power SupplyEVGA Supernova G3, 750W
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Logitech G602
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Logitech G
    Headset/Speakers Genius: SP-HF1800A
    OS Windows 10
    Network RouterASUS RT-AC56U
    Accessory #1 Noctua NF-A14 PWM x4
    Accessory #2 Thrustmaster T160000M
    Oggy1985s's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Thank you for the reply. I will try with Revo Uninstall and clean installation of the drivers. Also will try with the Driver Booster.

    I already tried with driver reinstallation but I still didn't get the SupremeFX. Every time only Sonic Studio 3 and Sonic Radar 3 were installed. Even when using the ASUS driver update app (don't remember its name and I'm currently not on that PC) it reports zero updates.

    Which driver version do you have installed with which you got the SupremeFX program?

  2. #12
    New ROGer Array Oggy1985 PC Specs
    Oggy1985 PC Specs
    MotherboardASUS Crosshair VI Hero, AMD x370 (AM4)
    ProcessorRyzen R7 1700 @3.8GHz
    Memory (part number)G.Skill Flare X 16 GB (2x8 GB), F4-3200C14D-16GFX
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 1080 Ti
    MonitorLG34UC79G-B & LG 27EA63V
    Storage #1Samsung EVO 840, 250 GB
    Storage #2Samsung EVO 850, 500 GB
    CPU CoolerNoctua NH-D15 SE-AM4
    CaseFractal Design Define S
    Power SupplyEVGA Supernova G3, 750W
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Logitech G602
    Headset Sennheiser HD 599
    Mouse Pad Logitech G440
    Headset/Speakers Genius: SP-HF1800A
    OS Windows 10 (64 bit)
    Network RouterASUS RT-AC56U
    Accessory #1 Thrustmaster T160000M
    Accessory #2 Noctua NF-A14 PWM x4
    Accessory #3 Logitech G430
    Oggy1985's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Finally solved!

    I tried the Driver Booster but it didn't find anything. I decided to skip messing with Revo Uninstall and went to search for every exe in the driver folder. I downloaded the driver and extracted them (without installation, I left my previous installation as it was). I clicked on every exe file I couldn't connect with a program or its use (either by icon or its name). After some search I found that the "RtkNGUI64.exe" started the black speaker on the taskbar. Than I searched my C drive for the executable and found it under "C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkNGUI64.exe" but for some reason the executable wasn't starting automatically so I was left without the SupremeFX panel.

    If anyone experiences similar issues go to the "C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA" and look for the "RkNGUI64.exe". Double click on it and enjoy the SupremeFX panel.

  3. #13
    ROG Member Array djbeatstyling PC Specs
    djbeatstyling PC Specs
    MotherboardROG CROSSHAIR VI HERO
    ProcessorAmd Ryzen 7 1700x
    Memory (part number)CMK32GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING
    Graphics Card #2ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING
    Sound Cardonboard
    MonitorLG 27UD68P-B
    Storage #1Samsung evo 960 m2 250gb
    Storage #2Samsung evo 850 250gb
    CPU CoolerEK-FB ASUS C6H RGB Monoblock - Nickel
    CaseCoolermaster Cosmos c700p
    Power Supplycorsair RM1000
    Keyboard Logitech G910 orion spark
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum
    Headset Logitech G933 Artemis Spectrum
    Headset/Speakers Logitech Z-906 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Accessory #1 Oculus rift
    Accessory #2 steam conroller

    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    14

    good to hear that its fixed for auto starting check taskmanager > startup if its disabled from auto starting

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •