Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Asus XG32VQ 144hz Freesync Screen Issue

    Hi all, i just bought the ASUS XG32VQ 144hz freesync monitor last night. After install(HDMI+power cable) everything works fine. After that i tried to turn off screen and turn it on again but it cant. The screen prompt “HDMI No Input” and i tried to unplug and plug HDMI cable still cant turn on screen.(Note: when turn off screen i heard USB unplug sound, when turn on the screen heard plug in sound but no screen appear) May i know anyone facing this issue?*

    My PC specs as below:
    MSI GTX 970 4GB
    INTEL I7 6700K 4.2Ghz
    2 X 8GB DDR4 GSKILL RIPJAWS V (2 slot free)
    CORSAIR H100i V2 WATER COOLED
    ASUS ROG MAXIMUS VIII RANGER MOTHERBOARD
    1TB WD HDD
    SAMSUNG 2.5 850 EVO SSD 500GB
    *SEASONIC 650W X-650 80PLUS GOLD PSU
    Last edited by Hooshieng; 02-10-2018 at 02:45 AM.

  2. #2
    ROG Enthusiast Array Fatal1tyBD's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Reputation
    10
    Posts
    40

    Send it to RMA.

  3. #3
    ROG Guru: Black Belt Array Korth PC Specs
    Korth PC Specs
    MotherboardASUS X99 R5E (BIOS2101/1902)
    ProcessorHaswell-EP E5-1680-3 SR20H/R2 (4.4GHz)
    Memory (part number)Vengeance LPX 4x8GB SS DDR4-3000 (CMK32GX4M4C3000C15)
    Graphics Card #1NVIDIA Quadro GP100GL/16GB, 16xPCIe3, NVLink1 (SLI-HB)
    Graphics Card #2NVIDIA Quadro GP100GL/16GB, 16xPCIe3, NVLink1 (SLI-HB)
    Sound CardJDS Labs O2+ODAC (RevB), USB2 UAC1
    MonitorASUS PG278Q
    Storage #1Samsung 850 PRO 512GB SSDs, 4xSATA3 RAID0
    Storage #2Comay BladeDrive E28 3200GB SSD, 8xPCIe2
    CPU CoolerRaijintek NEMESIS/TISIS, AS5, 2xNH-A14
    CaseObsidian 750D (original), 6xNH-A14
    Power SupplyZalman/FSP ZM1250 Platinum
    Headset Pilot P51 PTT *modded*
    OS Arch, Gentoo, Win7x64, Win10x64
    Network RouterActiontec T3200M VDSL2 Gateway
    Accessory #1 TP-Link AC1900 Archer T9E, 1xPCIe
    Accessory #2 ASUS/Infineon SLB9635 TPM (TT1.2/FW3.19)
    Accessory #3 ASUS OC Panel I (FW0501)
    Korth's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    152
    Posts
    2,719

    Tried different HDMI ports, a different HDMI cable, and different HDMI signal source? And, of course, manually changing any signal/source select options the OSD might offer?

    If the thing is apparently detecting stuff being plugged/unplugged in other ports then maybe check through them all - confirm there's no bent or broken pins, no jammed sensors/parts, no debris bridging electrical contacts, etc. The problem could be as simple as a bit of conductive packaging stuffed into your USB port.

    If the product does appear defective and you "just bought" it then you should still be able to get an exchange or refund through the vendor.
    Otherwise you'll have to go through ASUS and apply for an RMA ticket. This would be my last option, I hate shipping and delays and hidden costs and approval processes, etc.
    "All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others." - Douglas Adams

    [/Korth]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •