ARMOURY CRATE

Armoury Crate je aplikacija koja na jednom mestu omogućava povezivanje, konfigurisanje i kontrolu nad mnoštvom ROG gejmerskih proizvoda. Uz pomoć intuitivnog interfejsa, Armoury Crate vam omogućava da lako prilagodite RGB osvetljenje i efekte za svaki kompatibilni uređaj u svom arsenalu i sinhronizujete ih sa Aura Sync-om, kako bi ceo sistem imao jedinstvene svetlosne efekte. Omogućava vam i da preuzmete kontrolu nad podešavanjima rastućeg broja ROG proizvoda, što olakšava podešavanje izgleda i stila vašeg sistema. Možete čak da koristite Armoury Crate za upravljanje registracijama proizvoda, da budete u toku sa ROG vestima i da ostanete u kontaktu sa ROG gejmerskom zajednicom.

Preuzimanje >   Često postavljanja pitanja >

Aura

Sync


Aura Sync


Prilagodite RGB osvetljenje i efekte za svaki kompatibilni uređaj u svom arsenalu i stvorite zapanjujuće svetlosne efekte, koje se sinhronizuju u celom vašem sistemu.

Jednostavna konfiguracija

uređaja


Jednostavna konfiguracija

uređaja


Ukrotite tastaturu i miša mapiranjem tastera i kreiranjem profila, upravljajte AIO hladnjakom i OLED izlazom matične ploče i preuzmite kontrolu nad overklokovanjem laptopa i brzinom ventilatora.

Brza pomoć i

ažuriranja


Brza pomoć i

ažuriranja


Preuzmite najnovija uputstva, upravljačke programe, firmver i aplikacije, da biste održali hardver u vrhunskoj formi, a sve to iz jednog jednostavnog interfejsa.

Vesti i Prijemno sanduče


Vesti i Prijemno sanduče


Budite u toku sa svim dešavanjima vezanim za ROG. Saznajte najnovije vesti o aktuelnim gejmerskim događajima i prvi dobijte informacije o našoj najnovijoj gejmerskoj opremi.

Jednostavno upravljanje

nalozima


Jednostavno upravljanje

nalozima


Prijavite se na svoj nalog da biste upravljali ličnim podacima i proverili registrovane proizvode i serijske brojeve.

ALL-IN-ONE AURA

Armoury Crate vam stavlja komandu nad svim vašim Aura uređajima na dohvat ruke, pa je upravljanje LED osvetljenjem lako kao RGB. Takođe uvodi i potpuno novi paket Aura Creator, za višeslojno LED osvetljenje, sa interfejsom u stilu video montaže, koji vam omogućava da jednostavnim pokretima prevlačenja i ispuštanja definišete relativne prostorne položaje vašeg kompatibilnog kompleta - što kreiranje fantastičnih Aura Sync svetlosnih efekata čini lakšim nego ikad.

Da bi videli listu Aura Sync kompatibilnih proizvoda, molimo vas posetite ASUS Aura Sync stranicu.

AURA CREATOR

Podignite Aura Sync na viši nivo uz novi Aura Creator - gde ćete moći da kreirate višeslojne svetlosne efekte bogate detaljima. Armoury Crate vam omogućava da preuzmete kontrolu nad podešavanjima za sve veći broj ROG gejmerskih čudesa, što olakšava podešavanje izgleda i stila vašeg sistema.

Posetite stranicu sa spiskom trenutno podržanih proizvoda, ili pogledajtečesto postavljana pitanja za tehničku podršku.

PODEŠAVANJE UREĐAJA

Armoury Crate ima zadatak da objedini podešavanje i kontrolu nad svim ASUS i ROG programima i opremom, tako da ćete biti spremni za svaku bitku. Već smo integrisali brojne ASUS i ROG komandne centre i kontrolne panele u Armoury Crate, ali nastojimo da spojimo sve – zato stalno dodajemo sve više elemenata.

Pogledajte trenutnu listu ASUS proizvoda koje podržava Armoury Crate

UVEĆAJTE SVOJU KOLEKCIJU IGARA

Otkrijte, istražite i preuzmite sjajne igre po nižim cenama uz Ponudu igara. Rotirajući kalendar popusta daje ROG VIP članovima ekskluzivan pristup glavnim ponudama svake nedelje. Organizujte svoju rastuću kolekciju pomoću Biblioteke igara, koja omogućava da na jednom mestu imate kontrolu nad svim igrama preuzetim na vaš računar.

CENTAR ZA AŽURIRANJE

Centar za ažuriranje nudi besprekorna ažuriranja softvera za svu ASUS i ASUS ROG opremu koju podržava Armoury Crate. Pomoću ove stranice preuzmite i nadogradite potrebne komponente, uključujući firmver, HAL, SDK i HTML pakete

UI of Update Center

PROFILI ZA RAZLIČITE SCENARIJE POBOLJŠAJU VAŠE ISKUSTVO

Automatsko prebacivanje između profila za različite scenarije vas dovodi u pravi režim za svaki trenutak. Definišite željeni režim rada i druga sistemska podešavanja za pojedinačne aplikacije i igre i prilagodite način ponašanja računara za različite zadatke.

UI of Scenario Profiles

PRIDRUŽITE SE REPUBLICI

Pridružite se ROG zajednici i postanite deo igračke elite. Samo se registrujte za besplatni nalog, a zatim uronite u najnovije postove na blogu, direktno iz ROG centrale, ili se uključite u diskusije sa ostalim stanovnicima Republike. Saznaćete više o lokalnim gejmerskim događajima, a dobićete i najave o najnovijim gejmerskim ponudama i paketima.