Search:

Type: Posts; User: eco_bach

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    474

    PCIe Bus Error Bad TLP Bad DLLP

    Hi.
    Ever since I configure my new setup (Asus X99 Extreme, AMD ThreadRipper, Samsung M.2 EVo, dual Nvidia Volta GPUs) I have been getting spammed with PCIe Bus error, Bad TLP, Bad DLLP kernel...
  2. Replies
    2
    Views
    247

    Thanks. Yes good suggestion. Need to research...

    Thanks. Yes good suggestion.
    Need to research creating a boot USB stick
  3. Replies
    2
    Views
    247

    No Video signal on boot

    Running a Asus X399 Extreme mobo with dual Titan V GPUs.

    Trying to troubleshoot a no video signal issue. Running Ubuntu mate 18.04 LTS.
    When trying to boot this evening was getting no video...
  4. Random shutdown (with power loss) when GPU benchmarking

    Hi
    Have an Asus X399 Extreme mobo with EVGA 1200W Platinum PSU and TitanV GPU with AMD Threadripper CPU

    This setup has been rock solid

    I recently invested in a 2nd GPU, the RTX 2080 and have...
  5. Bad DLLP error after grub menu on boot (X399 with 2 gpus)

    In an effort to get a 2 GPU solution working with my X399 tried putting my RX2080 in PCIE slot2 (TitanV in PCIE slot 1)

    Seems to work, however, doubt this is a workable solution because there is...
  6. Replies
    22
    Views
    6,159

    Will try poking around the BIOS to see if there...

    Will try poking around the BIOS to see if there is something that might help.
    Someone with similar issue
    https://www.cnet.com/forums/discussions/pc-wont-post-with-second-gpu-installed/
  7. Replies
    22
    Views
    6,159

    Code 0E Load VGA Bios

    I have a Asus X399 extreme mobo with a Titan V GPU and 1200W EVGA P PSU.
    Works great, no issue

    Just purchased a 2nd GPU, Nvidia RTX 2080 and want to have a 2nd GPU running on my rig

    However,...
  8. Replies
    4
    Views
    2,243

    I had the opposite problem with the 901 beta. My...

    I had the opposite problem with the 901 beta. My temps were too low! It seems the TCtl values were not using the 27C offset. If you search the 'problems' thread over on overclock.net someone else...
  9. Replies
    4
    Views
    2,880

    'fan smoothing' option in BIOS

    Just spent the past hour looking for the manual entry options for my fans. Where exactly in the BIOS is this located? I'm running the latest 'official, 804 BIOS.
  10. OP Was getting identical idle temps in HWinfo in...

    OP
    Was getting identical idle temps in HWinfo in BIOS.
    So reverted back to BIOS 804, same issue.
    Loaded defaults, same issue.

    Finally cleared CMOS using button on back panel and it seems I am...
  11. Why are my temps too low?? [Threadripper 1950x - BIOS 901 beta]

    I have a strange problem. So ventured into the world of OC with a simple 3 step as suggested in the guru3d Threadripper review. Running 901 beta BIOS.

    1. Enable 4000MHz
    Extreme Tweaker> CPU Core...
  12. Decided to avoid RAID for now. NvME speeds are...

    Decided to avoid RAID for now. NvME speeds are fast enough and I doubt any application is able to take advantage of extra speed enabled by NvME RAID 0 !
  13. AdayaB, care to elaborate? Why, because of...

    AdayaB, care to elaborate?
    Why, because of temps? Or space requirements?

    rajpotula - would be fantastic if you could do a couple simulation benchmarks (Flip??) in Houdini and then share the...
  14. My (dumb) mistake In preparing for NVMe M.2 RAID...

    My (dumb) mistake
    In preparing for NVMe M.2 RAID support I had switched SATA support to RAID in BIOS

    However, this is EXACTLY what AMD recommends. Maybe I am not understanding correctly......
  15. Replies
    0
    Views
    994

    Manual Q-Fan control broken? (BIOs 801)

    Hi
    Having a frustrating time simply trying to set manual fan curves in the BIOS.

    For one thing, when I select manual, the draggable curve points don't seem to work properly and only allow limited...
  16. Single SATA Drive (Samsung 850 EVO SSD) not recognized

    Hi
    Have a frustrating issue with a Samsung 850 EVO SSD not being recognized on my ROg Zenith Extreme mobo.
    Running BIOS 801.

    Does it matter which SATA port I use?

    How can I troubleshoot if it...
  17. Thanks! Did you consider F4-2933C14Q2-128GTZRX ...

    Thanks! Did you consider F4-2933C14Q2-128GTZRX (14-14-14-34 latency or Flare X F4-2933C14Q2-128GFX ?
  18. Thanks. But are you able to actually run at 2933?...

    Thanks. But are you able to actually run at 2933? Ever try OC'ing?
  19. NvME RAID support - missing AMD-RAID Config device under System Devices

    Hi
    Following this tutorial exactly
    https://youtu.be/csiqG_rkSWI?t=300

    However when I get to the point where I need to choose the AMD-RAID Config Device under System Devices it is missing.

    Am...
  20. Apparently AMD Ryzen does NOT offer memory...

    Apparently AMD Ryzen does NOT offer memory dividers for either 3000Mhz or 3400Mhz. Perhaps that is the issue?
    https://youtu.be/sLm57m_bKb8?t=373
  21. Replies
    31
    Views
    7,674

    Any news yet? Has RAID support returned to 804?

    Any news yet? Has RAID support returned to 804?
  22. Replies
    4
    Views
    1,128

    Thanks! Any specific recommendations?

    Thanks! Any specific recommendations?
  23. X399 Zenith Extreme - Retry vs Safe Boot switch

    I've read the manual but still unclear when specifically you might need to use the 'Retry' switch vs simply the Safe Boot.

    I know they're both useful when overclocking.

    Can anyone provide an...
  24. Temperature sensors or probes - what to attach to?

    Guessing there is no one 'right' answer to this question but my new X399 Zenith Extreme comes with half a dozen Temperature sensors or probes.

    In the manual there really isn't any detailed...
  25. Zenith Extreme- Fan extension card- where to mount

    The attached diagram from the user's manual for my new X399 Zenith Extreme bears no resemblance to my actual mobo.
    As for connecting to the mobo, can I assume I simply connect to the 'EXT_FAN'...
Results 1 to 25 of 38
Page 1 of 2 1 2