Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 52
  1. #31
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Looks like it's fixed.
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-03-30 093705.png 
Views:	9 
Size:	45.3 KB 
ID:	88175

  2. #32
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Updates seem to have started working, but now it has brought several new issues for me. Notably that my rbg transition is no longer smooth, but happens in increments, along with the mouse battery indicator being completely wrong. Just had it with asus.

  3. #33
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Seems that they fixed!

  4. #34
    ROG Guru: Yellow Belt Array TSportM PC Specs
    TSportM PC Specs
    Laptop (Model)ASUS ROG G751JY
    MotherboardRampage Vi extreme Encore X299
    Processor10980XE@5.1ghz-1.360v
    Memory (part number)gskill ddr4 Royal gold 3600@3800
    Graphics Card #1Geforce RTX 3090@2100mhz
    Sound Cardonboard
    Monitor32:9 samsung C49H/ 2X asus 27 / 1X LG34
    Storage #1Samsung 970EvoPlus 1TB
    Storage #24xraid0 1tb wd black / 2Xsamsung SSD 850evo 2TB
    CPU CoolerCustom LOOP
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair 1500i
    Keyboard ASUS full Claymore
    Mouse ASUS Chakram
    Headset AStro A50
    Mouse Pad ASUS SHEATH
    Headset/Speakers Logitech Z5500 digital
    OS windows 10 pro 64bit
    Network Routerasus GT - AX11000
    TSportM's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    20
    Posts
    154

    Hello.

    This version fxes spotlight problem of not being recognized

    cheers
    GMS1Corsair 1000D|ROGRampageViEE-i910980XE@5.1ghz@1.36v custom loop|32gbGSKILLRoyalGold-DDR4-Geforce RTX 3090@2100mhz
    |1X970EvoPlus 1TB|850evo500gb|MX100 512gb|OCZ480gb|4X2TBWD SSD RD0@powerby Corsair 1500i
    @Steam - MDK_pt | uplay -»MDK-pt| battlenet -» MDKpt#21176 | origin -» MDK_PRT| youtube: Click here

  5. #35
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    12
    Posts
    116

    I've reported that to ASUS Higher team , they will never made this mistake again .
    Going to install Armoury Crate again

  6. #36
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Problème Armoury Crate version 4.0.8.0

    Bonjour.

    Pour ma part avec la nouvelle version de Armoury Crate version 4.0.8.0 je ne pouvais pu changer le mode de mes RGB au niveau de ma Tour de PC. Après le patch que vous avez envoyez aujourd'hui je peux de nouveau y accéder.

    Par contre j'ai une autre erreur au niveau d'un format .exe qui est :

    Nom de l’application défaillante ArmourySocketServer.exe, version : 0.0.5.33, horodatage : 0x604624c0
    Nom du module défaillant : ArmourySocketServer.exe, version : 0.0.5.33, horodatage : 0x604624c0
    Code d’exception : 0xc000041d
    Décalage d’erreur : 0x000000000001894b
    ID du processus défaillant : 0x9e8
    Heure de début de l’application défaillante : 0x01d72592e8757f2e
    Chemin d’accès de l’application défaillante : C:\Program Files (x86)\ASUS\ArmouryDevice\dll\ArmourySocketServer\A rmourySocketServer.exe
    Chemin d’accès du module défaillant: C:\Program Files (x86)\ASUS\ArmouryDevice\dll\ArmourySocketServer\A rmourySocketServer.exe
    ID de rapport : 4f88ed37-6b01-4ac8-8ee6-df7cdb38c3bd
    Nom complet du package défaillant*:
    ID de l’application relative au package défaillant*:

    Est ce que ce problème vient de la nouvelle version de Armoury crate ?
    Car quand je le redémarre je n'ai aucune erreur. Mais quand j'arrête mon ordinateur et que je le redémarre en appuyant sur le bouton power il me l'affiche dans sécurité et maintenance de Windows 10. Et quand je vais sur le programme Armoury crate il se remet dans le gestionnaire des tâches.

    Avez vous des conseils ou des solutions à me proposez ? Pour que je n'ai pu cette erreur car cela me donne mal à la tête depuis que vous avez forcé à faire cette mise à jour depuis hier et que je n'ai pas besoin de formater mon ordinateur juste pour cette erreur merci .

    Cordialement.

  7. #37
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by TSportM View Post
    Hello.

    This version fxes spotlight problem of not being recognized

    cheers
    Mine still is not detected from cold boot, unplugging and plugging back in fixes it still.



    And my Orion SSD encloser is not being detected in AC anymore.

  8. #38
    ROG Enthusiast Array LordSabathan PC Specs
    LordSabathan PC Specs
    MotherboardAsus Maximus Code XI Z390
    ProcessorIntel 9900k
    Memory (part number)Corsair CMR32GX4M2C3000C15 2 x 16GB DDR4 3000 VENGEANCE RGB
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti O11G
    Sound CardAsus Strix Raid Pro
    MonitorAsus XG279Q
    Storage #1Samsung Evo 840 250GB
    Storage #2Samsung Evo 850 500GB
    CPU CoolerAsus Strix LC 360 RGB
    CaseAsus Strix Helios
    Power SupplyAsus Rog Thor 850w
    Keyboard Asus Strix Scope TKL Deluxe
    Mouse Asus Keris Wireless
    Headset Corsair Virtuoso RGB
    Mouse Pad Asus Strix Edge,Asus Rog Balteus
    OS Windows 10 64bit Pro 1909
    Network RouterAsus AC2900
    Accessory #1 Asus Rog Throne
    Accessory #2 Asur Rog Terminal
    LordSabathan's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    40

    I just want to point the adminds that you cant access to RoG throne through Armory crate if you disable it from device manager( i disabled it always cuz dont need the sound card and making itself default sound device)i dont have access this device through rog armory .

  9. #39
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Same problem as everybody else. Circular updating and updates still shown.

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 4.0.8.0
    ROG Live Service 1.2.5.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.35
    Armoury Crate lite service 4.0.12
    ASUS AIOFan HAL 1.1.26
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.24
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.1.4.0
    ASUS AURA Odd Component 1.0.8
    ASUS Keyboard HAL 1.0.50
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.32
    ASUS Mouse HAL 1.0.53
    ASUS MousePad HAL 1.0.1.2
    AacAudioHal 1.02.12
    AacDispaly 1.1.25
    AacVGA 0.0.3.1
    CosairDram 1.0.13
    KingstonDram 1.0.28
    AURA DRAM Component 1.1.06
    ENE RGB HAL 1.1.28.0
    ENE_DRAM_RGB_AIO 1.0.0.10
    ENE_DRAM_RGB_AURA42 1.00.02
    ENE_EHD_ASM_HAL 1.00.05
    GALAX GAMER RGB 1.00.02
    PHISON HAL 1.0.6.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.1
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.3
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.1
    WD_BLACK AN1500 1.0.12.0

    Still get this message under Tools:

    "You need install ASUS Armoury Crate service update before continuing".

    Have removed, cleaned, reinstalled, drunk loads of tea, but I get the same message every time.

    Motherboard Asus STRIX X570-E with BIOS 3603.

  10. #40
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    123

    Can't update none of my devices. Still experiencing the update loop. Nothing works as always...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •