Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    17

    ROG Z5990-E Bluetooth Gone in Windows 10 After BIOS 0707 Update

    As the title states, after updating to 0707, Bluetooth is gone from Windows. Bluetooth worked fine on 0605. Is there any fix for this? I am running an 11600K if that matters. Thanks for any ideas on this. Bluetooth is enabled in the BIOS.
    Intel Core i5 11600K | ROG STRIX Z590-E | ROG STRIX 2070 SUPER | 16GB Corsair Dominator RGB 3600Mhz | Acer X34P

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    17

    https://www.reddit.com/r/ASUSROG/com...aming/guabyxp/

    this solution worked. I did this for 5 minutes and BT came back.
    Intel Core i5 11600K | ROG STRIX Z590-E | ROG STRIX 2070 SUPER | 16GB Corsair Dominator RGB 3600Mhz | Acer X34P

  3. #3
    ROG Enthusiast Array Mutaz2019 PC Specs
    Mutaz2019 PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z590-F GAMING Wi-Fi
    ProcessorIntel® Core™ i7-11700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 2x16GB DDR4 3200Mhz
    Graphics Card #1ROG-STRIX-RTX3080-O10G-GAMING
    MonitorROG SWIFT PG279QE
    CPU CoolerXPG Levante 360 AIO
    CaseCooler Master H500m
    Power SupplyROG-STRIX-850G
    Keyboard HyperX Alloy Origins
    Mouse HyperX Pulsefire Raid RGB
    OS Windows 10 Pro X64

    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Quote Originally Posted by PerfectCr View Post
    As the title states, after updating to 0707, Bluetooth is gone from Windows. Bluetooth worked fine on 0605. Is there any fix for this? I am running an 11600K if that matters. Thanks for any ideas on this. Bluetooth is enabled in the BIOS.
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...luetooth-issue

  4. #4
    ROG Member Array pdixon0 PC Specs
    pdixon0 PC Specs
    MotherboardASUS ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI
    ProcessorIntel Core i7-11700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 3733MHz 32GB (F4-3733C17D-32GTZR)
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX 3070 Ti O8G Gaming OC
    Monitor3x HP LA2405x
    Storage #1WD SN850 500GB
    Storage #2AData SX8200 Pro 2TB (early version)
    CPU CoolerNoctua NH-D15 Chromax.Black
    CaseAntec P120 Crystal
    Power SupplyCorsair RM750i
    Keyboard Steelseries Apex 3
    Mouse Steelseries Sensei 10
    Headset Steelseries Arctis 1
    Headset/Speakers Creative 8200
    OS Win 10 Pro x64
    Network RouterSky SR203 and BT Hub6 used as switch
    Accessory #1 6 x Noctua S12A Chromax.Black case fans
    Accessory #2 2nd Noctua NH-D15 fan used as case exhaust just behind the 2nd tower

    Join Date
    Mar 2021
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Had the same earlier this year with my Z490 PRIME-A. Power off at the wall for a while fixed it for me too.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by pdixon0 View Post
    Had the same earlier this year with my Z490 PRIME-A. Power off at the wall for a while fixed it for me too.
    Thanks same here! Very odd problem. Glad it's solved.
    Intel Core i5 11600K | ROG STRIX Z590-E | ROG STRIX 2070 SUPER | 16GB Corsair Dominator RGB 3600Mhz | Acer X34P

  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Can confirm, plugged out power from the wall for about 1min fixed the issue here as well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •