Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Where can i set the brightness in percent % ?

    I have it quite low.

    Dont like the vertical lines, but that's the only problem i have with the computer...

  2. #12
    ROG Guru: Platinum Belt Array hmscott PC Specs
    hmscott PC Specs
    Laptop (Model)Asus G750JH-DB71 (legacy)
    MotherboardAsus G750JH Intel HM87
    ProcessorIntel i7-4700HQ XTU Cores 36x/35x/34x/34x Cache 36x -50mV undervolt
    Memory (part number)Hyundai Electronics HMT41GS6AFR8A-PB 1.35v DDR3L-1600MHz
    Graphics Card #1Nvidia 780m Asus GPU Tweak OC 932mhz/6300mhz
    Sound CardRealtek v6.0.1.7469 driver
    MonitorAUO B173HW02 V1 Custom Refresh 85hz
    Storage #1RAID0 2x M.2 SATA Crucial MX200 512GB CT500MX200SSD6
    Storage #2Crucial 512GB 2.5" MX200 CT500MX200SSD1
    Power Supply230w AC Power Adapter 19.5v
    Keyboard Logitech k400 Wireless KB/Trackpad
    Headset Sony MDR-XB500 Wired and Sennheiser RS-220 Wireless TOSLINK
    OS Windows 8.1 + 8 Linux VM's + Windows 10 Technical Preview
    Network RouterAsus RT-AC68U DLINK DIR-655

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    44
    Posts
    5,357

    Quote Originally Posted by awwe_se View Post
    Where can i set the brightness in percent % ?

    I have it quite low.

    Dont like the vertical lines, but that's the only problem i have with the computer...
    Click image for larger version. 

Name:	power options - Display Settings.JPG 
Views:	37 
Size:	46.0 KB 
ID:	36477
    Last edited by hmscott; 05-08-2014 at 01:59 AM.

  3. #13
    ROG Enthusiast Array Tindrael's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Still no way to increase refresh rate yet? I have the JZ with Chi Mei screen ...

  4. #14
    ROG Enthusiast Array rcarlos243 PC Specs
    rcarlos243 PC Specs
    Laptop (Model)Asus G751JT
    MotherboardGigabyte X99 SOC-FORCE
    ProcessorIntel Core i7 5820k @4.5Ghz 1.28vcore
    Memory (part number)16GB DDR4 2666 CL13 Quad Channel
    Graphics Card #1R9 290 4GB @1150 core w/ Corsair H105 + 2x Gentle Typhoon AP15
    Sound CardFiiO E17 USB AMP/DAC
    MonitorBenQ XL2420z 1080p 144Hz
    Storage #1256GB Samsung SM951 NVMe M.2
    Storage #2960GB Crucial M500
    CPU CoolerEK Supremacy Evo, 360mm HWLabs Black Ice GTX, 360mm Swiftech MCRX20-QP, Swiftech MCP655, 6x AP15's
    CasePhanteks Enthoo Pro
    Power SupplySeasonic SS-600XP2 80 Plus Platinum
    Keyboard Logitech G710+ Cherry MX Brown
    Mouse Logitech G502
    Headset Philips Fidelio X2
    Mouse Pad Razr HardMatt
    OS Windows 10
    Network RouterNetgear Nighthawk X6 R8000

    Join Date
    May 2014
    Reputation
    8
    Posts
    41

    Quote Originally Posted by awwe_se View Post
    Yes there is a custommodeapp.exe that doesnt work in Windows 8.1 the the computer is shipped with :-(

    See here: https://communities.intel.com/thread/45623

    I get "custom resolution exceeds maximum bandwidth error" if I change the refresh rate.... in the Intel Custommode app.

    And I can't get the new hd4600 drivers from Intel either, tried installed them manually but version isn't updated.
    Any ideas what Intel Graphics Driver Version has the working Custom Resolution?

    I am willing to downgrade to whatever operating system so I can overclock my LCD.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •