• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG RYUJIN 360

ROG Ryujin 360 all-in-one vloeibare CPU-koeler met LiveDash kleuren-OLED, Aura Sync RGB en Noctua iPPC 2000 PWM 120mm radiatorventilator

 • 1,77" kleuren-OLED voor real-time systeemstatistieken en gepersonaliseerde logo's of animaties
 • Ingebouwde microventilator helpt VRM en M.2 gebied te koelen met tot wel 20°C
 • Kwalitatieve Noctua IndustrialPPC PWM-ventilatoren leveren hoge luchtstroom en minimaal geluid
 • LiveDash één-stops bedieningscentrum voor verlichting en OLED-scherm
 • Individueel adresseerbare RGB en NCVM-coating pompcover accentueren de slanke, moderne esthetiek
 • Gestyled als perfecte aanvulling op ROG-moederborden, als centrum van de build
 • Versterkte omhulde slangen voor verbeterde duurzaamheid

Onderscheidingen

Video Reviews

Doigby discovers his new 4000€ Gaming PC

My dad is building a Gaming PC for the first time !

In all tests we also used LC by Asus

Video review from the channel Uldons TV

ROG Strix Helios - Not your average gaming chassis. Sleek design, dust-filter protected fans, easily detachable side panels and multi functional cover make this chassis an absolute beast ROG Ryujin 360 Cooler - It allows for a quick glimpse at your PC’s current health while looking awesome all at the same time ROG Zenith Extreme Alpha - Monster of a Motherboard, smooth performance and the brains of any pc

De ROG Ryujin is het vlaggenschip onder de all-in-one koelers voor hoogwaardige builds, ontworpen om de beste thermische prestaties te leveren. Uitgerust met Noctua IndustrialPPC-ventilatoren voor koelere en stillere werking, plus een ingebouwde ventilator in de pompbehuizing voor extra koeling van de VRM en M.2, houdt de ROG Ryujin uw systeem optimaal draaiende. In combinatie met een LiveDash OLED, voor het weergeven van systeemstatistieken of aangepaste graphics, en Aura Sync RGB-verlichting, is de ROG Ryujin de ultieme thermische oplossing om een vitaal onderdeel te worden van uw gaming-installatie.

KOEL TOT IN DE KERN

Noctua IndustrialPPC-ventilator

De ROG Ryujin komt tegemoet aan de thermische uitdagingen van de nieuwste multi-core CPU's met industriële kwaliteit Noctua iPPC-2000 PWM-ventilatoren op de radiator, voor het leveren van hoge prestaties en geluidsarme werking. De 120mm ventilatoren genereren 122 CFM aan luchtstroom bij 2.000 toeren per minuut, maar zijn uiterst efficiënt met een 29,7dB(A) akoestische voetafdruk die veel stiller is dan concurrerende ventilatoren.

In pomp ingebouwde ventilator

De krachtige, vloeibare koeling circuleert geen lucht rond de CPU-socket zoals een traditioneel koellichaam en ventilator. De ROG Ryujin overwint deze beperking via een in de pompbehuizing ingebouwde 60mm ventilator die lucht naar de CPU VRM’s, M.2-slot en omringende componenten transporteert om de temperaturen drastisch te verlagen, voor betere prestaties en stabiliteit.

Ingebouwde ventilator uit Ingebouwde ventilator aan

VOLGENDE STAP IN MAATWERK

LiveDash OLED

De ROG Ryujin is 's werelds eerste AIO-koeler met een geïntegreerd 1,77” LiveDash OLED-kleurenscherm dat nuttige systeeminformatie* toont, zoals temperaturen, voltages, ventilatorsnelheden of frequenties. U kunt LiveDash ook aanpassen om een aangepaste afbeelding of animatie** weer te geven die de aandacht vestigt op een claninsigne of gamertag.

*De hardwarebewakingsfunctie is alleen compatibel met ASUS-moederborden.
**OLED ondersteunt alleen GIF's en JPG-bestanden van 160 x 128 pixels.

Volledige LiveDash aanpasbaarheid

Met het LiveDash-softwarehulpprogramma kunt u heel eenvoudig het LiveDash OLED-scherm en de RGB-verlichtingseffecten van de ROG Ryujin aanpassen. Selecteer de te bewaken systeemstatistieken, kies gepersonaliseerde GIF's en afbeeldingen om weer te geven en regel de RGB-verlichting via een intuïtieve interface die de instellingen stapsgewijs van boven naar beneden rangschikt.

Subtiel, opvallend, gestroomlijnd

Doordrenkt met Aura RGB-verlichting in dramatische snijpatronen op de mantel, straalt de Ryujin een levendige gloed uit die de CPU in het hart van uw build benadrukt

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Strobe Strobe
 • Regenboog Regenboog
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Flash & Dash Flash & Dash

PERFECTE
SYNCHRONISATIE

De impact van Aura RGB-verlichting kan verder worden versterkt via ASUS Aura Sync, dat geharmoniseerde lichteffecten mogelijk maakt met andere Aura-geschikte systeemcomponenten en externe accessoires. De Aura-software geeft u volledige controle over de verlichting op alle compatibele apparaten, om snel en eenvoudig de sfeer te creëren die u wilt weergeven.

*Meer info over ASUS Aura Sync.
**Effecten variëren per model.

Uitgebreide compatibiliteit

De ROG Ryujin is compatibel met een breed scala aan Intel- en AMD-moederbordplatforms, wat u de flexibiliteit geeft om hem te koppelen aan een processor naar keuze. Ook wordt hij geleverd met een slang van 38 cm, om montage en geleiding te vergemakkelijken.

CPU-socket ondersteuning
 • Intel

  LGA 1150, 1151, 1152, 1155, 1156, 1366, 2011, 2011-3, 2066

 • AMD

  AM4, TR4*

  *de montagebeugel wordt meegeleverd met het TR4-processorpakket

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG RYUO 240

ROG Ryuo 120 all-in-one vloeibare CPU-koeler met kleuren-OLED, Aura Sync RGB en ROG 120mm radiatorventilator

ROG RYUJIN 240

ROG Ryujin 240 all-in-one vloeibare CPU-koeler met LiveDash kleuren-OLED, Aura Sync RGB en Noctua iPPC 2000 PWM 120mm radiatorventilator

ROG STRIX LC 360 RGB

ROG Strix LC 360 RGB all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync en drievoudige ROG 120mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

ROG STRIX LC 360

ROG Strix LC 360 all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync RGB en drievoudige ROG 120mm radiatorventilatoren

Verwante producten

ROG MAXIMUS XIII HERO

Intel®Z590 ATX gaming-moederbord met 14+2 vermogensfasen, PCIe® 4.0, on-board WiFi 6E (802.11ax), dubbele Intel® 2.5 Gb Ethernet, viermaal M.2 met koellichamen en geïntegreerde achterplaten, dubbele on-board Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 2x2 frontpaneelconnector en Aura Sync RGB-verlichting

ROG Crosshair VIII Dark Hero

AMD X570 ATX gaming-moederbord met PCIe 4.0, 16 vermogensfasen, OptiMem III, on-board Wi-Fi 6 (802.11ax), 2.5Gbps Ethernet, USB 3.2, SATA, M.2 en Aura Sync RGB-verlichting

ROG STRIX B550-E GAMING

AMD B550 Ryzen AM4 ATX gaming-moederbord met PCIe® 4.0, 16 vermogensfasen, Intel® 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6 (802.11ax), twee on-board M.2-slots en vier extra M.2-slots op de gebundelde ASUS Hyper M.2 x16 Gen 4-kaart, SATA 6Gbps, USB 3.2 Gen 2 en Aura Sync RGB-verlichting

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.