• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Compact is the New Impact
Ontwerp
Maak golven
Ontwerp
Maak golven
Prestaties
Flex Your Power
Windows 10 Pro
Besturingssysteem
Tot AMD
Ryzen™ 9 5980HS
CPU
De nieuwste
GeForce® GTX
GPU
Tot
32GB 4266MHz
LPDDR4X GEHEUGEN
Tot
1TB SSD
Opslag
Introductie ROG XG Mobile
Sneller, vrijer en flexibeler
*De XG Mobile moet op een stopcontact worden aangesloten om te kunnen werken.
Tot GeForce
RTX™ 3080
GPU
Speciale
PCIe® 3.0 x8
GPU-interface
Ingebouwde
I/O-hub
USB, SD, Ethernet
Geïntegreerde
280W
Adapter
Tot GeForce
RTX™ 3080
GPU
Speciale
PCIe® 3.0 x8
GPU-interface
Ingebouwde
I/O-hub
USB, SD, Ethernet
Geïntegreerde
280W
Adapter
360° converteerbaar ontwerp
Klaar om te flippen
*Tenzij anders vermeld, zijn de cijfers gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties afwijken.
*De XG Mobile moet op een stopcontact worden aangesloten om te kunnen werken.
Laptop-modus
Tablet-modus
Standaard-modus
Tent-modus
beeldscherm
Vergroot je zicht
 
16:10
Beeldverhouding
Corning
Gorilla Glass
Touchscreen-bescherming
 
Pantone-gevalideerd
kleuren
 
Adaptive Sync
Ondersteuning
Aanraakscherm
PANTONE® gevalideerd
Adaptive-Sync
koeling
Blijf koel onder druk
Draagbaarheid
Licht en langdurig
Licht en langdurig
*Accutests uitgevoerd door ASUS in oktober 2020 met behulp van het Windows videoweergave-scenario. Testconfiguratie: ROG Flow X13 GV301QH, FHD (WUXGA) LCD-paneel, AMD Ryzen™ 7 5800HS, 512GB PCIe® 3.0 x4 SSD, 16GB RAM. Testinstellingen: Wifi ingeschakeld zonder Access Point-verbinding, helderheid beeldscherm ingesteld op 150 cd/m2. Achtergrondverlichting 84%. Daadwerkelijke accuduur kan variëren afhankelijk van productconfiguratie, gebruik, operationele omstandigheden en instellingen voor energiebeheer. De accuduur zal afnemen gedurende de levensduur van de accu.
Compact
100W USB Type-C
Adapter
Opladen van 0% tot 50%
in 30 minuten
Met Fast Charging-technologie
Toetsenbord
Volledig toetsenbord. Max. gemak.
Full-size
15” toetsenbord
 
 
N-key
rollover
One Touch
Vingerafdruk
Aanzetten en inloggen
Discreet
Witte achtergrondverlichting
 
 
1,7mm
indrukafstand
Audio
Kristalhelder geluid
TWO-WAY AI NOISE CANCELATION
Geavanceerde Two-Way AI Noise Cancelation werkt voor zowel upstream- als downstreamverbindingen, zodat je ruis kunt verwijderen uit je microfooninput en inkomende feeds. De audio-instellingen kunnen zelfs per-app worden aangepast, waarbij specifieke apps zoals voicechats worden gefilterd, zodat in-game communicatie haarzuiver is zonder de game-audio te beïnvloeden. Onze noise-canceling technologie draait op de CPU en maakt de GPU vrij om de gaming-prestaties te maximaliseren.
Connectiviteit
Transformeer je beleving
Geïntegreerde vingerafdruk
aan/uit-toets
USB 3.2 Gen 2 Type-A
USB 3.2 Gen 2 Type-C met DisplayPort 1.4 en
Power Delivery*
*Power Delivery wordt niet ondersteund in Duitsland
Exclusieve interface met PCIe 3.0
x8 en USB 3.2 Gen 2 Type-C
HDMI 2.0b
3,5mm audio combi-aansluiting
Software
Uniforme systeemafstelling en personalisatie
* Interface kan per versie verschillen.
Armoury Crate
ROG Armoury Crate brengt systeem- en verlichtingsregelaars samen en brengt zo binnen één hulpprogramma essentiële zaken binnen handbereik. Definieer en wijzig eenvoudig Scenarioprofielen die automatisch aanpassingen maken bij het opstarten van favoriete games.

* Interface kan per versie verschillen.
XBOX Game Pass
Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-games op Windows 10. Eén maand abonnement op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om te gamen.

* Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; de gamecatalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
GameVisual
ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.
Scenarioprofielen
Scenarioprofielen maken het instellen van automatisch schakelen tussen de Stille, Prestatie- en Turbo-modi eenvoudig. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor de verlichting, het uitschakelen van je Windows-toets of het touchpad, en welk GameFirst VI- en Sonic Studio III-profiel er moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Bundel
Uitrusting klaar en gaan
*Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.
Chakram Core muis
100W adapter
Delta Core hoofdtelefoon
Speciale laptophoezen
ASUS Pen
© 2020 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo en GeForce zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.
Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
AMD Ryzen™ CPU
De AMD Ryzen™ 5000-serie CPU's zijn gebouwd met behulp van geavanceerde 7nm-fabricagetechnologie en zorgen voor een knock-out punch. De Flow X13 Supernova Edition beschikt over een 8-core Ryzen 9 5980HS CPU die door werk en ontspanning snelt. Tot 16 threads rekenen af met veeleisende werklasten en multitasking. Run overal de nieuwste games, stream je favoriete content en jongleer met extra apps.
GeForce graphics
Start de nieuwste games onderweg. Afzonderlijke graphics, aangedreven door NVIDIA® GeForce® GTX GPU's, leveren betrouwbare framerates in ontelbare populaire titels. Alles, van first-person shooters tot filmische RPG's, profiteert van de soepele allround prestaties van de GPU. Gamen op een ultracompacte, 13" converteerbare laptop ging nog nooit zo goed.
Energiezuinig LPDDR4X-geheugen
Maximaliseer je multitasking met 32GB LPDDR4X geheugen. Deze snelle RAM klokt tot 4266MHz om de snelheid en responsiviteit van je systeem te verbeteren. Game, stream en chat tegelijk. Creëer en deel content en blijf je dagelijkse taken de baas. Doe het allemaal met RAM dat 50% minder stroom verbruikt dan DDR4, en bespaar de energie voor wat er echt toe doet.
50% minder
stroomverbruik
dan DDR4
14%
prestatieverbetering
ten opzichte van LPDDR4X 3733MHz
Ruime opslag
Met maximaal 1TB PCIe opslagruimte kun je al je favoriete games meenemen. Vul je creatieve portfolio en bewerk onderweg foto's, video's en andere grote multimediabestanden. Houd je favoriete entertainment en projecten bij de hand en laad ze op warpsnelheid zodra je er zin in hebt.
Aanraakscherm
Blader door tabs, scroll door pagina's en krabbel je nieuwste ideeën op het eersteklas ROG-touchscreen. Het is bedekt met Corning Gorilla Glass en is zeer krasbestendig tegen dagelijks gebruik, dus je kunt zorgeloos tikken, swipen en krabbelen. Bundel de Flow X13 met de ASUS Pen voor soepele stylus-actie, of je nu schetst, schrijft of gewoon je volgende geweldige idee noteert.
Pantone-gevalideerd
Zie alles in ware kleuren met een PANTONE®-gevalideerd beeldscherm. Elk IPS-niveau paneel is in de fabriek gekalibreerd om te garanderen dat elke kleur die je ziet voldoet aan het wereldwijd erkende Pantone-palet. Superieure kleurnauwkeurigheid stelt kunstenaars, ontwerpers en contentmakers in staat om hun portfolio bij te werken op de zelfde machine tegelijk te genieten van meer meeslepende gaming.
Adaptive-Sync
Ervaar gameplay die soepeler en meeslepender is dan ooit. Met Adaptive-Sync wordt de verversingssnelheid van het beeldscherm gesynchroniseerd met de frame rate van de GPU om vertraging te verminderen, haperingen tot een minimum te beperken en een eind te maken aan visuele tearing die je in-game aandacht kan onderbreken en je uit het moment haalt.
Groot oppervlak koellichamen
Om een krachtige, afzonderlijke GPU in een 13" ultradunne behuizing te kunnen plaatsen, was het nodig om onze gebruikelijke koellichaamopstelling te heroverwegen. Met een geheroriënteerde lay-out en een opnieuw ontworpen ventilatormodule zijn we erin geslaagd om 3 grote koellichamen te plaatsen om de thermische energie snel af te voeren en de prestaties soepel en consistent te houden. In totaal bieden ze 44.230mm2 totale oppervlakte voor snellere koeling.
Scenarioprofielen
Scenarioprofielen schakelen automatisch tussen bedrijfsmodi om de prestaties en akoestiek voor verschillende games en toepassingen te optimaliseren. De Turbomodus voert de ventilatoren en frequentie op om maximale snelheid te behouden, de Prestatiemodus past de koeling en kloksnelheden aan om de akoestiek tijdens het gamen te verlagen, en de Stille modus loopt nog stiller, voor lichtere werkzaamheden en entertainment. Schakel naadloos of op verzoek tussen modi via een sneltoets.
Vloeibaar metaal thermische compound
De vloeibaar metaal compound verlaagt de CPU-temperatuur met tot wel 10°C* in vergelijking met standaard thermische pasta. De juiste hoeveelheid moet zorgvuldig worden aangebracht voor de beste resultaten. Daarom hebben we aangepaste apparatuur in gebruik genomen om het proces met precisie te automatiseren, hebben we een gepatenteerde intern omheining ontworpen om de compound te bevatten en hebben we een speciale stap toegevoegd om opbouwcomponenten op het processorpakket te beschermen.
*Tenzij anders vermeld, zijn de cijfers gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
Dunnere heatpipes
Vlakkere heatpipes helpen de hoogte te minimaliseren in de ultradunne vormfactor en bieden meer oppervlakte om warmte weg te trekken van kernonderdelen. Ze slingeren over de CPU en GPU om de temperaturen te verlagen en de stabiliteit en betrouwbaarheid op lange termijn te verbeteren.
Self-cleaning Cooling 2.0
Zelfreinigende koeling helpt kritieke onderdelen vrij te houden van vuil om optimale warmteafvoer te behouden. Ons verbeterde ontwerp heeft kortere anti-stoftunnels die voldoende ruimte laten voor full-sized ventilatoren terwijl ze stof wegleiden van koellichamen, heatpipes en andere koelcomponenten, om de stabiliteit en betrouwbaarheid op lange termijn te garanderen.
Arc Flow-ventilatoren
Twee Arc Flow-ventilatoren verhogen de luchtstroom met tot wel 13% zonder toegevoegd geluid. De zorgvuldig gevormde bladen lopen taps toe naar de basis om meer lucht te kunnen verplaatsen, en ze zijn afgedekt met speciale uiteinden die een aerodynamisch golfpatroon volgen om de turbulentie en het geluid te verminderen. Elke ventilator heeft 84 bladen, gemaakt van een liquid-crystal polymeer dat sterk genoeg is om zijn vorm te behouden bij hoge toerentallen, zelfs in superdunne maten. Dankzij de 0dB technologie schakelen de ventilatoren volledig uit bij lage CPU- en GPU-temperaturen in de Stille bedrijfsmodus. Dit maakt het koelen echt stil bij lichte belasting.

Onderscheidingen

Video Reviews

Video review from the channel Konsumer

newest and coolest laptop from ASUS ROG

small and powerful laptop

The Most Powerful 13” Ryzen Gaming Laptop! ASUS Flow X13 Benchmarks

-

When you wish for everything and somehow it becomes a reality that breaks every possible laws, only then you are talking about the ROG FLOW X13, the lightest, the smallest, the fastest and the most innovative.

ASUS here has tried to offer a product that is very integrated in all aspects, and has already succeeded in general, and I am very excited to try out the next generation of this new series to explore how further the integration experience can go.

The idea of ​​adding a powerful portable graphics card like the RTX 3080 is a genius idea from ASUS to get better performance and freedom of movement that makes it more special for content creators and gamers

A strong laptop for different usage purposes in a very compact size!

Portable gaming brought to next level. ASUS is flexing like never before with the World’s most compact RTX3080 powered gaming Ultrabook. And yes, Gaming Ultrabook now is a thing.

Laptop with External GPU

Cool idea for gamers and creators

2021 ROG Flow X13 - Design Story | ROG

2021 ROG Flow X13 - Compact is the New Impact | ROG

“This is the first 16 by 10 touch screen with a 120 Hertz refresh rate. It's like they made this thing for me.”

A True Work & Play 2-in-1 Laptop: The ASUS ROG Flow X13

ROG Flow X13 Review - The Ultimate Gaming Ultraportable Ft. AMD Ryzen 9 5980HS

Even though it's marketed as a gaming machine, the Flow X13 is actually a very, very good productivity laptop.

ROG Flow X13 & XG Mobile Unboxing

This could be a perfect solution for people who want to edit videos on the go, with a power of a desktop RTX 3070 in a small package

For Jamie's lifestyle, he's a video editor, he's a gamer, he will call me using it when he's abroad so it's a provisional yes"

If you're after maximum gaming portability, the ROG Flow X13 seems to be the way to go.

"There's a lot of thought to who ROG wants to use the Flow X13, and they pinpointed that exactly those different circles inside that venn diagram."

It's a great productivity laptop thanks to its sleek and premium design, great display and the fact that It gets other laptop basic right. there

This has to be one of the most powerful 13-inch windows laptop that I have used ever. Its just incredible how much power they have packed into this laptop. It was just bonkers!"

The laptop works very well over a wide range of tasks, from gaming to editing 4k videos and image editing on Photoshop

It's a really good powerful laptop that offers great flexibility in terms of usage, power packed performance, good display, good battery life. Its one of those laptops that can't go wrong.

"The flagship ROG Flow X13 hits a perfect balance between power and ultra-portability with the compact 13-inch 1.3 kg chassis. It is the World’s most powerful 13-inch convertible gaming laptop"

If you're looking for a machine that can handle video editing on the go and offers great performance, ASUS ROG Flow X13 is a very good option to consider.

Its Thin, lightweight, Secure and Powerfu

The laptop feels like it has a lot of innovation packed into it and has the prospect of being a beast of a machine especially with the external GPU connected to it

The XG Mobile boosts the overall performance of ROG Flow X13, making it a very interesting laptop

If you are looking for a solid convertible 2 in 1 Windows machine, which has a 4K display, it is touch enabled, it has a good battery life with fast charging and on top of everything is portable and light weight. In that case, the Asus ROG Flow X13 is one of the best options you can consider

Flow x13 is the perfect answer to having a single laptop that you can carry to work and use it for your professional needs and also game on the go

This laptop is good for people who want to a device they can use in a professional environment but still want to play

ROG Flow X13 is the Transformers of all Gaming Laptops!! 😱 it's CRAZY 🔥

It's on a par with first class travel, you pay but you know it's quality.

GV301 ITSUB review

미쳤구나 ROG가... 들고다니는 데스크탑 느낌! 비즈니스처럼 생겼지만 괴물성능 노트북에 XG모바일로 날개 단 ASUS ROG FLOW X13 GV301 사용기!

게이밍 노트북과 슬림 노트북의 이종결합. 에이수스 #ROGFlow​ #FlowX13​ #GV301

초슬림 미친성능 차세대 게이밍 노트북은 이런건가? AMD라이젠9 + eGPU RTX3080로 완성된 ASUS FLOW X13 GV301

ROG Flow GV301

-

-

-

ASUS ROG FLOW X13: I play 4K on a LAPTOP

ASUS ROG Flow X13 with ROG XG Mobile external station (GeForce RTX 3080)

THE SMALLEST GAMING LAPTOP with the RTX3080

They Call it the Flow...

ASUS ROG Flow X13 Takes eGPU to the Next Level!

NEW AMD + RTX 3000 Gaming Laptops From Asus

Triple Graphics Card Laptop? Yes.

The laptop I dreamed about

MORE POWERFUL THAN YOUR PC!

SUPER-UNIVERSAL!

The ROG Flow X13 is an impressive product.

The ASUS ROG Flow X13 is one of the most innovative laptops I’ve tried in recent years.

The ASUS ROG Flow X13 GV301QH is about compact size and great performance. Ergonomics and top quality. High technology made affordable.

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Verwante producten

ROG Chakram Core

ROG Chakram Core gaming-muis met programmeerbare joystick, geavanceerde 16000 dpi sensor, push-fit switch sockets ontwerp, instelbaar gewicht, stealth, instant screenshot en Aura Sync-verlichting

ROG Delta Core

De ROG Delta Core gaming-headset levert meeslepende gaming-audio en ongelooflijk comfort, en ondersteunt pc, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer