• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Keris Wireless

Lichtgewicht FPS draadloze gaming-muis met drievoudige connectiviteit (bekabeld/2.4GHz/Bluetooth), speciaal afgestelde 16.000 dpi ROG-sensor, exclusieve push-fit switch sockets, PBT polymeer L/R-toetsen, verwisselbare zijknoppen, ROG Omni muisvoetjes, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting

 • Drievoudige connectiviteit met dubbel draadloos 2.4GHz en Bluetooth® LE, plus bekabelde USB
 • Speciaal afgestelde 16.000 dpi, 400 ips optische ROG-sensor en 1000Hz polling rate
 • Geoptimaliseerd voor FPS games, ergonomisch ontwerp is gebaseerd op de input van esport pro's 
 • ROG-exclusief push-fit switch socket-ontwerp voor eenvoudig variëren van klikweerstand en verlengen van de levensduur van de muis
 • ROG Micro Switches voor consistente klikweerstand en een levensduur van 70 miljoen klikken
 • Inwendige honingraatstructuur resulteert in een lichtgewicht ontwerp van 79 gram
 • Tot 78 uur batterijduur, of 56 uur met RGB-verlichting aan
 • De bekabelde snellaadfunctie biedt tot 12 uur speeltijd na 15 minuten opladen
 • Hoogwaardige PBT-polymeer L/R-knoppen met een duurzame matte afwerking
 • Verwisselbare zijknoppen passen bij elke gaming-stijl en bieden aanpassingsopties
 • ROG Paracord en 100% PTFE muisvoetjes met afgeronde randen voor een snelle en soepele glijbeweging
 • DPI On-The-Scroll voor moeiteloze nauwkeurigheidsaanpassingen
 • Exclusieve Armoury Crate-software voor eenvoudige en intuïtieve configuratie
 • Officieel geverifieerd voor NVIDIA Reflex Latency Analyzer om de responsiviteit van de muis te meten -Ontdek meer

Ryan TM

GameClopedia

GameClopedia

GameClopedia

saltynewsnetwork

saltynewsnetwork

XFastest

DPQP

IF Media

Others

EliTra Technology

Kroatomist

ModArt PC

Technopat

Donanimhaber.com

GEMAAKT VOOR PRO'S

De ROG Keris Wireless is een lichtgewicht, 79 gram FPS draadloze gaming-muis met drievoudige connectiviteit - bekabeld, 2.4GHz RF of Bluetooth® LE - en een speciaal afgestelde 16.000 dpi ROG-sensor. Het beschikt ook over exclusieve push-fit switch sockets met ROG Micro Switches, linker en rechter PBT-polymeerknoppen, verwisselbare zijknoppen, ROG Omni muisvoetjes, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting.

DRIEVOUDIGE CONNECTIVITEIT

De ROG Keris Wireless kan op drie manieren worden aangesloten - via ultrasnelle 2.4GHz, energiezuinige Bluetooth® LE of bekabelde USB. Gebruik 2.4GHz draadloos voor gaming en schakel over op Bluetooth LE voor dagelijkse taken.

Bekabelde USB
Bekabelde USB
RF 2.4GHz
RF 2.4GHz
Bluetooth
Bluetooth

ULTIEME NAUWKEURIGHEID

Elke treffer is van cruciaal belang. Het hart van de ROG Keris Wireless is een optische sensor die speciaal door ROG is afgesteld, voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid en precisie om de concurrentie te verslaan.

16.000 DPI RESOLUTIE
40 G MAX. ACCELERATIE
400 IPS MAX. SNELHEID

ERGONOMISCH ONTWERP

ROG heeft de hulp van professionele gamers ingeroepen bij het ontwerpen van de Keris Wireless, waarbij ze hun feedback hebben gebruikt om een gaming-muis te creëren met een uitzonderlijke ergonomie. De resulterende verfijnde curves bieden een perfecte pasvorm voor elke hand, waardoor het de ideale muis is voor marathon gaming-sessies.

ROG MICRO SWITCH

De Keris Wireless is voorzien van de nieuwe ROG Micro Switch met een levensduur van 70 miljoen klikken en een vergulde elektroverbinding om de duurzaamheid te verbeteren en de levensduur te verlengen. Strenge ROG-fabricagenormen zorgen ervoor dat elke individuele schakelaar wordt geïnspecteerd en gesorteerd, waarbij linkse en rechtse schakelaars worden gekoppeld om de krachtafwijking binnen +/- 5 gram weerstand te houden, voor een consistent klikgevoel.

70-M KLIKKEN LEVENSDUUR
+/- 5 GF L/R-SCHAKELAAR KRACHTAFWIJKING
VERGULDE ELEKTROVERBINDING

EXCLUSIEVE PUSH-FIT SWITCH SOCKET

Exclusieve push-fit switch sockets maken het eenvoudig om nieuwe schakelaars te plaatsen - om de bedieningskracht en de feedback aan te kunnen passen aan je voorkeur, of om versleten of kapotte schakelaars te vervangen om zo de levensduur te verlengen.

LICHTE INTERNE STRUCTUUR

Een interne honingraatachtige structuur zorgt voor structurele ondersteuning terwijl het gewicht beperkt blijft tot slechts 79 gram.

Honingraatstructuur Honingraat
structuur
scherm test
scherm test

PBT L/R-KNOPPEN

De linker en rechter PBT-knoppen hebben een duurzaam anti-slip oppervlak dat bestand is tegen slijtage of glans, wat zorgt voor een consistent gevoel.

VERWISSELBARE ZIJKNOPPEN

De verwisselbare zijknoppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om veel personalisatiemogelijkheden te bieden.

ROG PARACORD

De ROG Keris Wireless bevat het verbeterde ROG Paracord. Deze is uiterst flexibel en licht van gewicht, en is ontworpen om haperingen tot een minimum te beperken en de beweging te maximaliseren. Het verhoogde poortontwerp biedt ook ruimte tussen de kabel en het tafelblad of het oppervlak van de muismat, waardoor kabelweerstand en geluid worden geminimaliseerd.

GEAVANCEERDE VOEDINGSOPLOSSING

USB Type-C® snelladen biedt tot 12 uur gameplay na slechts 15 minuten opladen. Game maximaal 78 uur draadloos met de verlichting uit, of tot 56 uur met de RGB-verlichting aan*.

*Batterijduurtest uitgevoerd in 2.4GHz-modus.

Uitzonderlijke accuduur
Uitzonderlijke accuduur
Type C
Type C
scherm test
scherm test

ROG OMNI MUISVOETJES

Na een reeks tests heeft het ROG-ontwerpteam vastgesteld dat de muisvoetjes en de richtinggevoeligheid meer invloed hebben op het glijden dan op de grootte. De 100% Teflon (PTFE) muisvoetjes zijn afgerond en 25% gladder dan die van andere gaming-muizen, wat ervoor zorgt dat ze moeiteloos over elk oppervlak glijden.

DPI ON-THE-SCROLL

Met een unieke DPI On-The-Scroll-functie kun je de gevoeligheid van de muis eenvoudig aanpassen zonder de software te hoeven gebruiken. Houd gewoon de DPI-knop ingedrukt en draai aan het scrollwiel om het gevoeligheidsniveau in te stellen. Of klik gewoon op de knop om door vier verschillende DPI-niveaus te rouleren.

Let op: het scrollwiel verandert van kleur op basis van het geselecteerde DPI-bereik.

AURA RGB-VERLICHTING & ARMOURY CRATE

ROG Aura RGB-verlichting is geïntegreerd in het logo en het scrollwiel van de ROG Keris Wireless. De verlichting kan worden aangepast met behulp van een vrijwel eindeloos kleurenspectrum en een scala aan dynamische lichteffecten. Bovendien kunnen tot drie profielen on-board worden opgeslagen, zodat je voorkeuren met je meereizen. Armoury Crate laat je de Keris Wireless moeiteloos afstemmen op je gameplay - pas de prestaties en oppervlaktekalibratie-instellingen aan, programmeer en wijs knoppen toe, pas verlichtingseffecten aan en meer.

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Reactief Reactief
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Batterijmodus Batterijmodus
 • Partitie Partitie
ASUS Aura Sync
ROG Strix Magnus
0 40 60 100 Laag punt: 40 o C Hoog punt: 60 o C
Let op: alleen indien apparaten met monitoring-mogelijkheden aanwezig zijn.
Blauw:normale scènes Geel:waarschuwingsscènes Rood:gevaar/kwetsend