• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Extendable Router icon

ROG Rapture GT-AXE11000

GT-AXE11000 Tri-band WiFi 6E (802.11ax) gaming-router, nieuwe 6GHz-band, 2.5G WAN/LAN-poort, PS5-compatibel, WAN-aggregatie, VPN Fusion, Triple-level Game Acceleration, gratis netwerkbeveiliging en AiMesh-ondersteuning

 • Volgende generatie wifi-standaard - 's Werelds eerste WiFi 6E tri-band router verhoogt snelheden tot 11000Mbps.
 • Nieuwe 6GHz frequentieband - Bredere kanalen en hogere capaciteit zorgen voor betere prestaties, lagere latentie en minder interferentie.
 • 2.5G WAN/LAN-poort - Al het netwerkverkeer via de 2.5G-poort krijgt de hoogste prioriteit, en de 2.5G-poort ontsluit het volledige potentieel van WiFi 6.
 • Prestaties door techniek - Quad-core CPU, geavanceerd koelsysteem en geoptimaliseerd antenneontwerp voor volgende generatie rekenkundige capaciteiten.
 • Triple-level game-acceleratie - Versnel het game-verkeer van begin tot eind - van apparaat tot game server.

Onderscheidingen

Video Reviews

WLAN performance on a TOP level, without question a high-end level. With 802.11ax wave2, the system is state-of-the-art. 2.5 GBit interfaces on the WAN and LAN side is a novelty and future-proof.

Guna WiFi 6E di Angkasa Lepas - Asus Zenbook 14X OLED Space Edition

The first Wi-Fi 6E standard to arrive in Spain

Maximum benefit of wifi

A proper router is existentially important for our studio and from my experience I can say that the new ROG fulfils this task perfectly.

The video today is about how to network 500m square and manage everything from one place is the main reason I used two Asus routers and showed user experience and different tips.

ROG Rapture GT-AXE11000 Gaming Router Review

ROG Rapture GT-AXE11000 is a powerful and very versatile gaming router that brings WiFi 6E support (6 GHz) and is just one small step below the strongest GT-AXE16000 model. If you do not need two 5 GHz channels, and two 10 Gbps ports, in the vast majority of cases you will be more than satisfied with this "black".

Due to its performance, the ASUS ROG Rapture GT-AXE11000 has earned the AX Diamond award.

Media Reviews

6GHz WiFi 6E:
Draadloze technologie van morgen, vandaag!

 • Enorme capaciteit
 • Lage latentie en minder interferentie
 • Niet meer wachten

Enorm uitgebreide apparaatcapaciteit

WiFi 6E geeft je tot 7* extra high-speed 160MHz-kanalen, voor multi-gigabitsnelheden met stabiele en consistente verbindingen. Het verhoogt de netwerkcapaciteit drastisch terwijl het bandbreedtecongestie vermindert, waardoor elk WiFi 6E-apparaat betere prestaties levert.

Enorm uitgebreide apparaatcapaciteit Enorm uitgebreide apparaatcapaciteit Disclaimer: *Onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, en coëxistentie met 5GHz wifi. Het aantal kanalen kan minder zijn dan 7.

Netwerken in het ruimtevaarttijdperk, voor apparaten uit het ruimtevaarttijdperk

Om zijn magie te verwezenlijken, maakt WiFi 6E gebruik van het sinds kort beschikbare, vergunningsvrije radiospectrum op de 6GHz-band, een band die uitsluitend bestemd is voor apparaten die geschikt zijn voor WiFi 6E. Dit betekent dat oudere apparaten de prestaties van WiFi 6E in het geheel niet zullen hinderen.

Netwerken in het ruimtevaarttijdperk, voor apparaten uit het ruimtevaarttijdperk

Maak direct verbinding

Aangezien de nieuwe 6GHz-band uitsluitend is gereserveerd voor WiFi 6E-apparaten, is geen Dynamic Frequency Selection nodig, wat interferentie met zaken zoals de radar van de luchtverkeersleiding voorkomt. Dit betekent dat apparaten sneller verbinding kunnen maken zonder de door DFS opgelegde vertragingen.

Met DFS

5GHz

Met DFS Met DFS scanning Met DFS weather.png Met DFS weather.png
Verbinding maken...

Zonder DFS

6GHz

Zonder DFS
Niet nodig om
kanalen te scannen
Verbonden

Technologie achter de WiFi 6-standaard

WiFi 6E betekent WiFi 6 uitgebreid (Extended) tot de 6GHz-band. Het werkt met dezelfde standaard als WiFi 6, maar met een uitgebreider spectrum.

 • Netwerkefficiëntie
 • Stroombesparing

Gemaakt voor omgevingen met meerdere apparaten

WiFi 6 maakt gebruik van OFDMA- en MU-MIMO-technologie om tot 4x meer netwerkcapaciteit te bieden dan WiFi 5, met een hogere efficiëntie in omgevingen met meerdere apparaten. OFDMA maakt het mogelijk om signalen van meerdere apparaten* te bundelen en gelijktijdig te verzenden, waardoor de latentie wordt verminderd, voor een meer vloeiende, responsievere wifi-ervaring.

WiFi 5 OFDM

WiFi 5 OFDM
Verspilde bandbreedte – Hogere latentie

WiFi 6 OFDMA

WiFi 6 OFDMA
Bandbreedte volledig benut – Lagere latentie

Betere accuduur van apparaat

Target Wake Time (TWT) stelt de GT-AXE11000 in staat om aangewezen intervallen voor apparaten in te plannen voor het verzenden van data. Hierdoor kunnen ze in slaapstand gaan als er niet op een routersignaal hoeft te worden gewacht, waardoor het stroomverbruik tot 7x lager wordt, voor een aanzienlijk betere accuduur*.

Zonder Target Wake Time

WiFi 5-technologie

WiFi 5-technologie
Hoger stroomverbruik

Met Target Wake Time

WiFi 6-technologie

WiFi 6 Technologie
Stroomverbruik verminderd met factor 7

*Om te kunnen profiteren van WiFi 6/6E-functies moet de wifi-client geschikt zijn voor WiFi 6/6E. Data hebben betrekking op uplink-OFDMA
** Data verwijzen naar uplink-OFDMA werking


> Meer info over WiFi 6

Gebouwd voor perfecte netwerken

6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU

De nieuwe 6GHz-vermogensversterker van de GT-AXE11000 verhoogt zowel de signaalsterkte als de -kwaliteit. De 1.8GHz 64-bit quad-core CPU met 1GB RAM maakt parallelle verwerking mogelijk voor hogere snelheid bij het verwerken van gegevens van meerdere apparaten, zodat het zelfs het drukste WiFi 6E-netwerk gemakkelijk aankan.

onderkant
6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU 6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU 6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU 6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU 6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU 6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU 6GHz vermogensversterker en 1.8GHz quad-core CPU GHz vermogensversterker, 1.8GHz quad-core CPU GHz vermogensversterker, 1.8GHz quad-core CPU
 • 6GHz vermogensversterker

 • 1.8GHz quad-core CPU

Gebouwd voor perfecte netwerken

Geoptimaliseerd antenne-ontwerp

Om stroomverlies te beperken en de dekking te maximaliseren, hebben ROG-technici de afstand tussen de moederbordconnectoren en de antennes geminimaliseerd. Een nieuw antenneontwerp optimaliseert de signaalsterkte in elke richting, en elk van de acht antennes is goed geïsoleerd van zijn buren, in het bijzonder de vier 6GHz-antennes.

onderkant
Geoptimaliseerd antenne-ontwerp Antenne, Aansluiting Antenne, Aansluiting
 • Antenne

 • Aansluiting

Gebouwd voor perfecte netwerken

Ziet er cool uit, werkt cool

Hitte kan dodelijk zijn voor prestaties, dus is de GT-AXE11000 ontworpen voor efficiënte warmteafvoer, met speciaal ontworpen ventilatieopeningen aan de boven-, onder- en zijkanten van de behuizing. De ventilatieopeningen aan de boven- en zijkanten zijn perfect opgelijnd met het interne koellichaam, en werken samen met de grote ventilatieopening aan de onderkant om efficiënte verticale convectie te creëren voor een aanzienlijk grotere koelluchtstroom.

onderkant
Ziet er cool uit, werkt cool Koellichaam, Aluminium koellichaam, Thermische bekleding, Thermische soldeerpunten Koellichaam, Aluminium koellichaam, Thermische bekleding, Thermische soldeerpunten
 • Koellichaam

 • Aluminium koellichaam

 • Thermische bekleding

 • Thermische soldeerpunten

Multi-gigabit netwerken

De ROG Rapture GT-AXE11000 geeft je meer opties om verbinding te maken met je netwerk. Afhankelijk van de ISP of het type modem dat je gebruikt, kun je kiezen tussen een 2.5G WAN/LAN-poort of tweemaal 1Gbps om de snelst mogelijke wifi-ervaring te verkrijgen.

 • WAN-aggregatie
 • Link-aggregatie

WAN-aggregatie

WAN-aggregatie WAN-aggregatie
*Internetsnelheden afhankelijk van ISP

Drie niveaus van game-acceleratie

De GT-AXE11000 biedt drie niveaus van game-acceleratie om het game-verkeer tijdens elke stap te stimuleren. Dit verlaagt de ping rates en vermindert de game-latentie, voor een fantastische gaming-ervaring.

90%lagere

Game ping
 • checkPrioritering ROG-apparaten

  Prioritering ROG-apparaten Ondersteuning ROG-apparaten
 • checkPrioritering game-pakket – Game Boost

  Prioritering game-pakket – Game Boost GT-AXE11000
 • checkKortste weg naar de game-server

  Kortste weg naar de game-server Game Server
MEER INFO
kaartachtergrond
 • Gaming-apparaat prioritering

  NIVEAU1

  Prioritering game-apparaat De speciale gaming-poort kent prioriteit toe aan elk erop aangesloten bekabeld apparaat, zodat de data hiervan altijd voorin de wachtrij staan.

 • Prioritering game-pakket

  NIVEAU 2

  Prioritering game-pakket Game Boost is een adaptieve QoS-functie die is getuned voor gaming en prioriteit geeft aan al het gamingverkeer dat de GT-AXE11000 passeert.

 • Gaming-netwerk

  NIVEAU 3

  Gaming-netwerkWij zijn een samenwerking aangegaan met Outfox™, een geoptimaliseerd gaming-netwerk dat een sneller, stabieler pad biedt naar de game-server. Als gebruiker van de GT-AXE11000 profiteer je van een gratis proefperiode van 90 dagen door je gewoon te registreren voor Outfox™ en de toepassing naar je pc te downloaden.

Gelijktijdige gaming en VPN

Met VPN Fusion kun je zowel een VPN als een gewone internetverbinding gebruiken - tegelijkertijd! Dus zelfs als andere netwerkgebruikers een VPN willen gebruiken, kunnen gamers nog steeds profiteren van maximale gaming-snelheden.

 • Zonder VPN Fusion

 • Met VPN Fusion

vpn vpn internet
zonder vpn
met vpn

Visualiseer je netwerk

De Aura RGB LED-verlichting op de GT-AXE11000 kan worden geconfigureerd om de netwerkstatus weer te geven, waarbij de kleur van het verlichte ROG-logo verandert om CPU-belasting, netwerkverkeer of externe aanvallen aan te geven. Je kunt kleuren en dynamische lichteffecten kiezen via de ASUS Router-app of de web GUI.

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Komeet Komeet
 • Flash & Dash Flash & Dash
 • Regenboog Regenboog
 • Sterrennacht Sterrennacht
 • Strobe Strobe
 • Gloeiende jojo Gloeiende jojo
 • Golf Golf
GT-AXE11000

Geavanceerde apparaatbeveiliging

De GT-AXE11000 is voorzien van AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingssignaturen om je apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen tegen internetdreigingen. Deze krachtige beveiligingsoplossing omvat geavanceerd ouderlijk toezicht, inclusief de mogelijkheid om specifieke websites en mobiele app-types te blokkeren.

Geavanceerde apparaatbeveiliging

Creëer een naadloos netwerk voor de hele woning

ASUS AiMesh stelt je in staat een wifi-netwerk voor de hele woning te creëren door de GT-AXE11000 te gebruiken met meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en je kunt een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - en zo je investering in eerdere gekochte apparaten beschermen! AiMesh geeft je tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi waar je op kunt vertrouwen - je kunt wifi eindelijk ervaren zoals het hoort te zijn.

Creëer een naadloos netwerk voor de hele woning

Bouw vandaag je netwerk van de toekomst

De ROG Rapture GT-AXE11000 is gemaakt voor pioniers zoals jij, die voorop lopen door de nieuwste technologische ontwikkelingen te omarmen. WiFi 6E begint in 2021 op gang te komen, zodat je meer dan klaar zult zijn voor de volgende generatie verbazingwekkende apparaten, toepassingen en diensten. Met huizen vol slimme apparaten is zeer hoge wifi-snelheid en een enorme netwerkcapaciteit nu al essentieel, en dat zal alleen maar meer worden. Je netwerk klaarmaken voor de toekomst met de ROG Rapture GT-AXE11000 is de slimste keuze, dus blijf de massa voor en bouw vandaag nog je netwerk van de toekomst met ons!

Bouw vandaag je netwerk van de toekomst
Bouw vandaag je netwerk van de toekomst

CUSTOMER REVIEWS

Disclaimer

 • Daadwerkelijke gegevensdoorvoer en wifi-dekking zullen variëren naar gelang de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren, met inbegrip van de hoeveelheid netwerkverkeer, bouwmaterialen en constructies, en netwerk-overhead, eventueel resulterend in lagere daadwerkelijke gegevensdoorvoer en draadloze dekking.
 • Aangegeven netwerksnelheden en bandbreedte op basis van de huidige IEEE 802.11ac/ax/be specificaties. Daadwerkelijke prestaties kunnen worden beïnvloed door netwerk- en service provider-factoren, interfacetype en andere omstandigheden. Aangesloten apparaten moeten van dezelfde standaard zijn voor de beste resultaten.
 • WPA/WPA2/WPA3 enterprise is alleen beschikbaar op een enkele router, en is niet beschikbaar onder AiMesh-modus.
 • Wanneer traditionele QoS is ingeschakeld, zullen er beperkingen zijn vanwege de werkelijke bandbreedte van de internetdienst en de verschillende omgevingen, en kan er een kans op snelheidsvermindering zijn.
 • Vanwege de verschillende voedingsvereisten voor USB externe harde schijven en 4G/5G modemapparaten dient u, als het externe USB-apparaat de standaard USB 2.0 (5V/500mA) en USB 3.1 Gen 1 (5V/900mA) voedingsvereisten overschrijdt, om ervoor te zorgen dat het externe apparaat stabiel kan worden gebruikt, het te gebruiken met een onafhankelijke externe voeding.
 • Als u het product gebruikt in combinatie met een dienst van een derde partij, bent u verantwoordelijk voor de naleving van de voorwaarden en het privacybeleid van deze derde partij en loopt u ook het risico van dergelijk gebruik. ASUS biedt geen ondersteuning en garandeert geen ondersteuning voor continue integratie voor producten die geen onderdeel zijn van ASUS.
 • ASUS geeft geen verklaringen of garanties af over de compatibiliteit van dit product met toekomstige standaarden.
 • Voor MU-MIMO moeten zowel de router als het clientapparaat MU-MIMO ondersteunen.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer