• 功能特色
  • 技術規格
  • 獎項
  • 產品圖照
  • 支援

獎項

(8)
  • hardwareinside.de

    Recommendation

    If you're looking for an exceptional ITX case, you'll find a great option in the ASUS ROG Z11 Gaming case.

    GERMANY 12/28/2020
    了解更多
  • tweakpc.de

    Excellent Hardware

    The ROG Z11 from ASUS is really an extraordinary ITX case. We do not only refer to the size but especially to the interaction of optics, choice of materials and - if installed - of course RGB lighting. The case is a real eye-catcher, whether lying or standing, whether on or under the table.

    GERMANY 12/05/2020
    了解更多
  • Guru3d

    Approved

    Overall you are looking at a formidable build when ready though.

    NETHERLANDS 11/23/2020
    了解更多
  • Profesional Review

    Platinum

    Great chassis for high-performance mounts, compatible with virtually any current graphics card.

    SPAIN 04/03/2021
    了解更多
  • Good Design Award

    Good Design Award 2020

    By placing the main circuit board at an angle, it’s designed to secure a path for better heat dissipation, while simultaneously ensuring space to display the high-performance parts it is equipped with and conceal the parts and wires that make it cluttered. Consideration has been given to the special characteristics of people who use gaming computers, so usability and pride of ownership have been achieved through it being able to handle multiple settings.

    JAPAN 10/30/2020
    了解更多
  • MurdockCruz

    Editors Choice's

    ASUS ROG Z11 punya segala hal berharga buat kalian pertimbangin untuk sebuah casing PC. Bentuk yang unik, build quality dan sajian premium bisa bawa kebanggaan tersendiri bagi user. Meskipun, harga tentu enggak datang dengan murah.

    INDONESIA 03/24/2021
    了解更多
  • MurdockCruz

    Editor's choice

    ASUS ROG Z11 Review : Casing PC Mini-ITX Sejuta Pesona

    INDONESIA 03/24/2021
    了解更多
  • www.ddworld.cz

    DD´s Recommended

    There is no doubt that it is mainly a design case. And it looks very good. The workmanship is also excellent. But the price also corresponds to that.

    CZECH REPUBLIC 04/06/2021
    了解更多
  • 影片評論

    (10)
    • No way! I've never been so excited about a case!

    • We offer him a 2600€ Gaming PC

    • Kalau di video terakhir, mas Indra sudah membongkar VGA seharga 40 Juta++ dan sudah merasakan pahitnya merakit pada casing ASUS ROG Z11 yang super nyeleneh ini, di part kedua mas Indra akan menyelesaikan masalah-masalah tersebut (sudah pasti ketemu masalah lain lagi) dan juga langsung memasang tubing pada loop ini. Seperti apakah hasil dari eksperimen kami merakit di sebuah Mini-ITX yang gak mini-mini banget ini? Bagaimana dengan performa temperaturnya?

    • Merakit sistem di mini-ITX itu memang selalu memberikan tantangan baru, apalagi kalau pengen berkreasi dengan custom watercooling. Tapi case ROG Z11 ini beda lagi ceritanya. Karena untuk pertama kali, mas Indra sampai geleng-geleng dibikin pusing sama case satu ini! Pada part pertama video ini, mas Indra akan bikin void garansi VGA seharga 40 Juta++ dan kita akan mencari tau, apa aja sih yang ditawarkan oleh casing mini-ITX yang anehnya bentuknya gak mini-mini banget.

    • ASUS ROG Z11 itu enggak cuma sekedar sebuah kotak buat nampung komponen PC. Setiap detail yang hadir bakal ngasi impresi yang sangat positif. Cuma buat lebih pastinya, pantengin terus video ini!

    • Rakit PC Gaming Mini-ITX 2021 I Feat ASUS ROG Z11, RTX 3060 Ti & Z590-i Gaming WiFi

  • Build PC 40 JUTA Full ROG Khusus Para FANBOY!!! | Lazy Build

  • an unusual solution for building a gaming system based on a mini-itx motherboard

  • ASMR PC build

  • PC build