• Characteristics
 • Techn. specs
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Hyperion GR701 BTF Edition

ROG Hyperion GR701 BTF Edition E-ATX computerbehuizing, ondersteuning moederbordontwerpen met verborgen connectoren, ondersteuning 420 mm dubbele radiatoren, vier 140 mm ventilatoren, metalen GPU-houder, opbergruimte componenten, ARGB ventilatorhub, 60 W snelladen.

 • Extra opgeruimd: ondersteunt moederbordontwerp met verborgen connectoren door vrijwel geen draden en andere rommel te hebben.
 • Extra koeling: ondersteuning dubbele 420 mm radiator, vier 140 mm ventilatoren en een ingebouwde ventilatorhub bieden enorme luchtstroommogelijkheden
 • Extra ruimte: de zwaarste videokaarten krijgen veel ruimte; voor kabelbeheer is er een expansieve kamer van 34 mm diep, met een 46 mm breed geleidingskanaal
 • Extra gemak: scharnierende gereedschapsloze zijpanelen, een ingebouwde opberglade en een geïntegreerde videokaarthouder zorgen samen voor een betere bouwervaring
 • Extra power: dubbele USB Type-C poorten, 60-watt snelladen, met aluminium versterkt frame en handgrepen leveren kracht en hoogwaardige robuustheid

ROG HYPERION GR701
BTF Edition

X-TRA ALLES

De ROG Hyperion GR701 BTF Edition biedt zowel qua vorm als functionaliteit een X-factor waar bouwers over de hele wereld naar hebben uitgekeken. Met ondersteuning voor dubbele 420 mm radiatoren, torenhoge videokaarten, een volledig geïntegreerde 2-weg aluminium videokaarthouder, 60-watt opladen van apparaten en dubbele USB-C aansluitingen aan de voorkant voor compatibele ROG-moederborden, is het echt een pc-behuizing in de felbegeerde ROG-stijl.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN VAKMANSCHAP

De GR701 BTF Edition is vervaardigd met high-end materialen die extra behandelingen en onderscheidende polijstmethodes hebben ondergaan om de luxe uitstraling te leveren die een ROG-behuizing boven zijn vele uitdagers uit laat torenen.

ROG Hyperion GR701 BTF Edition vooraanzicht met focus op metalen accenten en aluminium frame

Advanced BTF-ontwerp

Met de combinatie van een BTF-videokaart, moederbord en behuizing kun je genieten van een volledig verborgen connectorervaring. Deze Advanced BTF-aanpak wordt bereikt via het nieuwe graphics card high-power slot dat beschikbaar is op BTF-moederborden en tot 600 watt kan leveren aan BTF-videokaarten. Met een volledige set BTF-componenten kunnen bouwers zichtbare kabels wegwerken voor een extra opgeruimde esthetiek.

ROG BTF-ecosysteem met ROG Maximus Z790 Hero BTF moederbord, ROG Strix GeForce RTX™ 4090 BTF Edition videokaart en ROG Hyperion GR701 BTF Edition behuizing

_EXTRA KOELING

Structuur en stijl

Een luchtinlaat aan de voorkant kan voor voldoende ventilatie zorgen om precies de juiste temperatuurbalans te bereiken voor je systeem en videokaarten. Het is strak geïntegreerd in een gedurfde nieuwe look met kenmerken als de karakteristieke ruitvormige badge op de voorkant, gestempeld met het beroemde ROG-logo en omgeven door diagonale schuine strepen.

Gebouwd voor hoge luchtstroom

De Republic of Gamers wordt bevolkt door bouwers die het beste eisen, en de Hyperion GR701 BTF Edition levert een koelingpotentieel van de bovenste plank, met ondersteuning voor 420 mm radiatoren aan de bovenkant en de voorkant van de behuizing, terwijl vier 140 mm PWM-ventilatoren vooraf zijn aangesloten op een Aura Sync ARGB ventilatorhub.

 • Ondersteuning voor 2 x 420 mmradiatoren

 • Vooraf geïnstalleerde 4 x 140 mmPWM-ventilatoren

zijaanzicht van de ROG Hyperion GR701 BTF Edition met twee 420 mm radiatoren uitgelicht zijaanzicht van de ROG Hyperion GR701 BTF Edition met vier 140 mm PWM-systeemventilatoren uitgelicht

_EXTRA RUIMTE

Multifunctionele apparaatinstallatie

Tussen de moederbord tray en de voorkant van de behuizing zit een innovatieve verticale installatieruimte die een verscheidenheid aan behoeften kan ondersteunen. Bouwers kunnen meerdere systeemventilatoren en 2.5" SSD's monteren, of een 360 mm radiator, een distributiepaneel voor vloeistofkoeling of een verlichtingspaneel met ROG-thema.

 • ROG Hyperion GR701 BTF Edition pc build met focus op verlichtingspaneel met ROG-thema

  Lichtpaneel met ROG-thema

 • ROG Hyperion GR701 BTF Edition pc build met focus op aan zijkant geïnstalleerde systeemventilatoren

  Behuizing-ventilatoren

 • ROG Hyperion GR701 BTF Edition pc build met focus op aan zijkant geïnstalleerde 2.5" SSD's

  2.5" SSD's

Voldoende kabelbeheer en routing

Onder het moederbordladegebied vinden bouwers een 34 mm diepe ruimte voor hun kabelbeheerbehoeften, en een kabelgeleidingskanaal van 46 mm breed, beveiligd door diverse ROG-gemerkte klittenbanden om de boel netjes te houden vanwege het transparante zijpaneel. Deze behuizing biedt ook een doorschijnende kabelafdekking die lelijke bedrading kan verdoezelen en tegelijkertijd je RGB-stijl er doorheen laat schijnen.

achterkant van de ROG Hyperion GR701 BTF Edition met kabelbeheerruimte uitgelicht

DIEPTE 34 mm voor kabelbeheer

BREEDTE 46 mm voor kabelgeleiding

Ondersteuning voor grote videokaarten

In deze zeer adaptieve behuizing passen videokaarten tot 460 mm lang en 130 mm dik, zowel horizontaal als verticaal. Dus of je nu een ROG Strix RTX 4090 of een andere kaart van vergelijkbare grootte wil gebruiken, je zult genoeg ruimte hebben om mee te werken.

ROG Hyperion GR701 BTF Edition build met focus op ROG Strix RTX 4090 videokaart

460 mm horizontale installatie

130 mm verticale installatie

GAMER

_EXTRA GEMAK

 • Scharnierende gereedschaploze zijpanelen

  Om de toegang tot het binnenwerk zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft deze behuizing een scharnierend zijpaneel van getint glas dat eenvoudig openzwaait zonder dat daar gereedschap voor nodig is.

 • Verborgen lade

  Om het systeemonderhoud te vergemakkelijken, heeft deze behuizing een klein geïntegreerd opbergvak voor zaken als PCIe-slot beugels, schroeven en kabelbevestigingen, zodat veelgebruikte widgets altijd binnen handbereik zijn.

 • Ingebouwde videokaarthouder

  De ROG Hyperion GR701 BTF Edition is voorzien van een zeer verfijnde geïntegreerde videokaarthouder, waarvan de lichte geanodiseerde aluminium onderdelen verticaal of horizontaal kunnen worden gebruikt om lange videokaarten niet te laten doorbuigen, en hij biedt extra compatibiliteit met de ROG Herculx kaarthouder.

Ventilator en ARGB-hub

Geen ROG-behuizing is tegenwoordig compleet zonder een ingebouwde hub om ventilatoren en ARGB-verlichting te regelen. Deze is versierd met een gouden ROG-logo, en ondersteunt tot acht ARGB-componenten en zes PWM-ventilatoren, zodat gebruikers hun eigen verlichting en koeling kunnen toevoegen naast het verlichtingsbord en de vier reeds bevestigde behuizingventilatoren.

Ondersteuning voor 8 ARGB componenten

6 PWM ventilatoren

geïntegreerde ARGB en ventilatorhub van de ROG Hyperion GR701 BTF Edition

_EXTRA POWER

Tweemaal Type-C snelladen

De voorkant van elke ROG-behuizing moet een groot aantal aansluitingen bieden, en de ROG Hyperion BTF Edition volgt deze traditie met twee USB Type-C® aansluitingen die tot 20Gbps gegevensoverdracht en tot 60 watt snelladen kunnen bieden bij een compatibel moederbord.

20Gbps gegevensoverdrachtssnelheid

60 Watt snelladen

close-up van ROG Hyperion GR701 BTF Edition frontpaneel met focus op twee USB Type-C poorten

FRAME VAN GEGOTEN ALUMINIUMLEGERING

Het ROG Hyperion BTF Edition frame is opgebouwd uit robuuste aluminium legeringen, gesmeed in een kenmerkende X die zich uitstrekt van het midden van de behuizing tot aan de omtrek. De stijve structuur dient ook als handvat waarmee tot 80 kg hardware kan worden gedragen.

ROG Hyperion GR701 BTF Edition met aluminium frame uitgelicht

_EXTRA STIJLVOL

Lichtpaneel met ROG-thema

Deze behuizing heeft een intern ARGB-verlichtingspaneel dat de ROG-identiteit communiceert aan iedereen die naar binnen staart, en kan aan de buitenkant worden weergegeven als bouwers op die plek ruimte willen maken voor ventilatoren of SSD's.

close-up van het buiten de Hyperion bevestigde verlichtingspaneel met ROG-thema

RGB-verlicht Aura Sync-frontpaneel

Bouwers kunnen optioneel RGB-verlichting activeren en aanpassen, ingebouwd in een ROG-gestempeld frontpaneel, wat bijdraagt aan de rijkdom aan personalisatie die in deze behuizing is ingebouwd.

close-up van de ARGB-componenten op het frontpaneel van de ROG Hyperion GR701 BTF Edition

Kies kleur

Op GPU
temperatuur

 • Laag punt:

 • Hoog punt:

Kies modus

 • Statisch

 • Ademend

 • Strobe

 • Regenboog

 • Kleurencyclus

 • Sterren

 • Slim

 • Donker

Verbeterd omhulsel voeding

Last but not least is het omhulsel van de voeding voorzien van een open gedeelte voor PSU's zoals de ROG Thor, met een speciaal OLED-paneel dat het huidige wattverbruik weergeeft. De mesh bovenop het omhulsel is ook zo gevormd dat het een ander subtiel ROG-logo onthult, en is ontworpen om te voorkomen dat er schroeven in vallen.

close-up van het open gedeelte van het PSU-omhulsel van de ROG Hyperion met ROG Thor voeding

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Strix Helios

ROG Strix Helios RGB ATX/EATX mid-tower gaming-behuizing met gehard glas, aluminium frame, GPU-beugels, 420mm radiator ondersteuning en Aura Sync

ROG Hyperion GR701

ROG Hyperion GR701 E-ATX computerbehuizing, 420 mm dubbele radiatorondersteuning, vier 140 mm ventilatoren, metalen GPU-houder, opbergruimte componenten, ARGB ventilatorhub, 60 W snelladen.

ROG Strix Helios White Edition

ROG Strix Helios White Edition RGB ATX/EATX mid-tower gaming-behuizing met gehard glas, aluminium frame, GPU-beugels, 420mm radiator ondersteuning en Aura Sync

Verwante producten

ROG RYUJIN III 360 ARGB

ROG Ryujin III 360 ARGB all-in-one liquid CPU cooler met 3.5" LCD, Asetek 8e gen. Pomp, in pomp verwerkte ventilator en 3x ROG 120 mm radiator magnetische in serie te schakelen ARGB-ventilatoren.

ROG RYUJIN III 360

ROG Ryujin III 360 all-in-one liquid CPU cooler met 3.5" LCD, Asetek 8e gen. pomp, in pomp ingebouwde ventilator en 3x Noctua 2000 PWM 120mm radiatorventilatoren

ROG RYUJIN III WB

ROG Ryujin III WB CPU waterblok met 3.5” full-color LCD-scherm, ingebouwde VRM-ventilator, 178 micro-koelribben en koperlegering koude plaat koeltechnologie door Asetek, en ROG-fittingen

ROG RYUJIN III WB White Edition

ROG Ryujin III WB CPU waterblok met 3.5” full-color LCD-scherm, ingebouwde VRM-ventilator, 178 micro-koelribben en koperlegering koude plaat koeltechnologie door Asetek, en ROG-fittingen

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer