• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning

ROG Hyperion EVA-02 Edition

ROG Hyperion EVA-02 pc-behuizing, ondersteuning dubbele 420 mm radiator, vier 140 mm ventilatoren, metalen GPU-houder, opbergruimte componenten, ARGB ventilatorhub, 60 W snelladen.

 • Extra koeling: ondersteuning dubbele 420 mm radiator, vier 140 mm ventilatoren en een ingebouwde ventilatorhub bieden enorme luchtstroommogelijkheden
 • Extra ruimte: de zwaarste videokaarten krijgen veel ruimte; voor kabelbeheer is er een expansieve kamer van 34 mm diep, met een 46 mm breed geleidingskanaal
 • Extra gemak: scharnierende gereedschapsloze zijpanelen, een ingebouwde opberglade en een geïntegreerde videokaarthouder zorgen samen voor een betere bouwervaring
 • Extra power: dubbele USB Type-C poorten, 60-watt snelladen, met aluminium versterkt frame en handgrepen leveren kracht en hoogwaardige robuustheid
 • Extra stijlvol: de ventilatorhub en het verlichtingspaneel ondersteunen allemaal Aura Sync, en de behuizing is voorzien van geanodiseerd metaal en haarlijn afwerkingen

Video Reviews

Pilot your own limited edition 3XS EVA02 Powered by ASUS unit and fight against the Angels alongside Asuka Langeley.

ASUS ROG Eva-02 Evangelion Full Build

The EVA-02 Fantasy PC!

An Evangelion Gaming PC for €6800

This time around it really feels like they just went all-out.

VLOG: ROG Hyperion EVA-02 Edition Gaming Case Unboxing - ang POGI!

VLOG: ROG x EVANGELION - 02 (Asuka) lineup Unboxing

世界一かっこいいゲーミングPCを組みました【ROG×EVAコラボPC】

【最強自作PC】総額100万円を超えるPC環境が完成しましたwwwww【ゆっくり実況/ASUS/ROG/エヴァンゲリオン】

This is the most beautiful case and graphics card I've ever seen.

ROG x EVANGELION - Ontworpen door ROG. Getest door NERV. De Ultieme EVA.

ROG zet het EVANGELION project voor gamers voort met een gloednieuw machineontwerp rond EVA-02 en Asuka. De tweede collectie debuteerde met moederborden, videokaarten, kaarthouder gaming-behuizingen, all-in-one coolers, randapparatuur en gear. Bouw de volledige machine en bereik hoge synchronisatieniveaus met Asuka.

< Meer info over ROG x EVANGELION-02//

ROG X EVANGELION PROJECT @khara

X-TRA ALLES

ROG Hyperion
EVA-02 EDITION BEHUIZING

De ROG Hyperion EVA-02 Edition is voorzien van de EVA-02 kleurstelling, met het frontpaneel afgewerkt in rood, wit en groen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft de Hyperion EVA-02 een stevige en duurzame buitenkant met slanke rondingen en scherpe randen, geïnspireerd op de EVA-02. Een speciaal ontworpen koelsysteem zorgt voor optimale bedrijfstemperaturen, terwijl kabelbeheerfuncties een opgeruimde opstelling mogelijk maken.
Vooraanzicht in 45 graden hoek van ROG Hyperion EVA-02 Edition
Bovenaanzicht van ROG Hyperion EVA-02 Edition, focus op het X-vormige hoofdframe

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De GR701 is vervaardigd met high-end materialen die extra behandelingen en onderscheidende polijstmethodes hebben ondergaan om de luxe uitstraling te leveren die een ROG-behuizing boven zijn vele uitdagers uit laat torenen.

Gebouwd voor hoge luchtstroom

De Republic of Gamers wordt bevolkt door bouwers die het beste eisen, en de Hyperion GR701 levert koelingpotentieel van de bovenste plank, met ondersteuning voor 420 mm radiatoren aan de bovenkant en aan de voorkant van de behuizing, terwijl vier 140 mm PWM-ventilatoren vooraf zijn aangesloten op een Aura Sync ARGB ventilatorhub.
Van onderaf zijwaarts bekeken ROG Hyperion EVA-02 Edition, met accent op radiatorposities
Close-up van de lade van de ROG Hyperion EVA-02 Edition, met geopende lade

Verborgen lade

Om het systeemonderhoud te vergemakkelijken, heeft deze behuizing een klein geïntegreerd opbergvak voor zaken als PCIe-slot beugels, schroeven en kabelbinders, zodat veelgebruikte spullen altijd binnen handbereik zijn.

Meer info over de ROG Hyperion GR701 ​//

CUSTOMER REVIEWS

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer