• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Chakram

Draadloze RGB gaming-muis met Qi-oplading, programmeerbare joystick, drie connectiviteitsmodi (bekabeld/2.4GHz/Bluetooth), geavanceerde 16.000 dpi sensor, schroefloos magnetisch ontwerp, en Aura Sync-verlichting

 • Tri-mode connectiviteit omvat dubbel-draadloos 2.4GHz en Bluetooth (BLE), plus bekabelde USB
 • Marktleidende 16.000 dpi, 400 ips optische sensor, plus 1000Hz polling rate ondersteuning in 2.4GHz en bekabelde modus
 • Programmeerbare, afneembare joystick voor persoonlijke instellingen en superieure controle in games
 • Snel bekabeld opladen gedurende 15 minuten voor maximaal 12 uur gameplay, of gebruik Qi-technologie voor draadloos opladen
 • Schroefloze magnetische knoppen en cover, ROG-exclusief push-fit schakelsocket-ontwerp en aanpasbare badge voor moeiteloze zelfbouw
 • Pivoterend knopmechanisme biedt snelle respons en nauwkeurige prestaties, met een puur, tastbaar gevoel
 • DPI On-The-Scroll manipulatie voor moeiteloze nauwkeurigheidsaanpassingen
 • De Armoury II-interface maakt intuïtieve aanpassing mogelijk van de instellingen van de joystick, knop, prestaties of verlichting
 • o Officieel geverifieerd voor NVIDIA Reflex Latency Analyzer om de responsiviteit van de muis te meten -Ontdek meer

Onderscheidingen

Video Reviews

Video review from the TheTanelChannel

When I saw the ROG Glaymore II, I instantly wanted it. The ROG Chakram is my favourite mouse

I offered him a 6500€ Setup GAMER !

This is not a TV

A very unique mouse !

It's a cool gaming mouse, almost unique because it offers good autonomy, a pretty eye-catching design and a powerful stuffing.

For the rest, as for me, this is a universal soldier who can do anything.

I can recommend a wired option for people working at a computer who really need additional buttons to hang additional functions on them.

If you have ever liked ROG Chakram, but you were not ready to pay such a price for it - then keep the flagship at an affordable price!

I asked ASUS to send a set of gaming peripherals so that there was something to drive Cyberpunk on - and that's what they sent me.

The mouse is primarily interesting for its shape, plus it's cool that the wireless one can live for a very long time or forever if you have a mat with QI.

It's cool that the company thinks about alternative folk, although the mouse offers, by and large, almost all the same bonuses as the older model.

In general, the mouse leaves a good impression - it is well-assembled, looks nice with an unusual joystick

Video review from the channel HDTanel

Based on the overall impression, Chakram is a mouse that will meet all the conditions for which he earned the Ruby Nerds and Advance Design awards.

The ASUS Chakram Ćore mouse is definitely the best mouse in this price range, and because of that it received two awards from ours, that is. Stubble Ruby and Stubble Advance Design Award.

Media Reviews

EEN NIEUWE DRAAI AAN PC-GAMING

De ROG Chakram is een 16.000 dpi, tri-mode bekabeld/2.4GHz RF/Bluetooth® LE muis met een programmeerbare, verwijderbare joystick die superieure controle direct onder je duim plaatst. Met snel opladen, plus draadloze Qi, pivoterende knoppen, afneembare magnetische covers en een unieke DPI On-The-Scroll functie voor eenvoudige aanpassing van de nauwkeurigheid, is de Chakram een angstaanjagende nieuwe strijder aan het gaming-front.

GEOPTIMALISEERDE TRI-MODE CONNECTIVITEIT

Sluit de ROG Chakram aan op elke gewenste manier, met dubbele draadloze 2.4GHz en Bluetooth® LE, plus bekabelde USB-connectiviteit, alles is aanwezig. Maak direct verbinding via de meegeleverde 1ms 2.4GHz USB-dongle, maximaliseer de accuduur met Bluetooth LE of sluit op elk gewenst moment aan met een kabel - aan jou de keus.
 • Bekabelde USB

 • RF 2.4GHz

 • Bluetooth

ULTRA-PRESTATIES

De ROG Chakram is uitgerust met een hoogwaardige optische gaming-sensor die de nauwkeurigheid en snelheid levert die je nodig hebt. De 100 tot 16.000 dpi sensor volgt bewegingen feilloos tot een fantastische snelheid van 400 inches per seconde (IPS), op maximaal 40g acceleratie. Je profiteert bovendien van lag-vrije responsiviteit met een polling rate van 1000Hz in zowel 2.4GHz als bekabelde modi, voor ultravloeiende gaming-ervaringen.
 • 16.000 DPI

  RESOLUTIE
 • 40g

  MAX. ACCELERATIE
 • 400 IPS

  MAX. SNELHEID

PROGRAMMEERBARE JOYSTICK

De ingebouwde joystick van de ROG Chakram betekent dat je geen gamepad nodig hebt, zodat je je handen op de muis en het toetsenbord kunt houden. Het kan worden geconfigureerd om te presteren in twee verschillende modi - analoog of digitaal - om aan verschillende behoeften te voldoen. Er is zelfs keuze tussen een lange of korte stick, die beide worden meegeleverd, of je kunt de stick volledig verwijderen.

Let op: Joystick-functionaliteit is alleen beschikbaar in 2.4GHz en bekabelde modi.

Met de joystick van de ROG Chakram ingesteld op Analoge modus, simuleert deze een echte analoge stick of joypad duimstick, waardoor hij ideaal is voor flight sims en racespellen, met mogelijkheden om te klimmen, duiken, driften en het zicht te verschuiven - of elke andere analoge besturing.
Voor first-person-shooter (FPS) of battle-royale arena commando's kan de joystick van de ROG Chakram digitaal gaan, met vier programmeerbare richtingen. Duw gewoon om te herladen, wapens te wisselen, te kantelen, te praten, een kaart op te roepen, door webpagina's te scrollen of vrijwel elke denkbare actie - in games of daarbuiten.
We leveren zowel een lange als een korte joystick mee, passend bij verschillende handvormen en speelstijlen. Voor momenten dat de stick niet nodig is, verwijder je deze gewoon en plaats je de meegeleverde aansluiting-covers voor een vlakke afwerking.

Let op: Let er voor soepele installatie en om schade te voorkomen op dat de joystick in de juiste richting in de opening wordt geplaatst.

GEAVANCEERDE VOEDINGSOPLOSSING

De ROG Chakram schittert in eenvoud bij het laden. Herlaad snel bekabeld, of laad draadloos op waar Qi beschikbaar is.
Gebruik de USB Type-C ingang van de ROG Chakram voor maximaal 12 uur gameplay na een snelle oplaadbeurt van slechts 15 minuten.

Let op: Voor snelladen is een USB 3.0-connector of een voedingsadapter nodig.

Laad de ROG Chakram draadloos op via een Qi-compatibel oplaadoppervlak, zoals de ROG Balteus Qi - onze geweldige RGB gaming-muismat.
De ROG Chakram biedt een uitzonderlijke accuduur, met maximaal 79 uur* gameplay indien verbonden via 2.4GHz RF - waardoor er in de praktijk dagen of zelfs wekenlang kan worden gespeeld.

* Tests uitgevoerd zonder Aura-verlichting. De accuduur kan variëren, afhankelijk van hoe vaak Aura wordt ingeschakeld.

EENVOUDIGE DHZ

De ROG Chakram zit vol eenvoudige doe-het-zelf-functies, van de schroefloze magnetische knoppen en cover tot exclusieve push-fit schakelsockets en een aanpasbare badge, voor voldoende vrijheid om de Chakram helemaal eigen te maken.
TUF H370 Plus Gaming TUF H370 Plus Gaming TUF H370 Plus Gaming TUF H370 Plus Gaming
TUF H370 Plus Gaming
 • Schroefloze magnetische knoppen

  De muisknoppen zijn ook magnetisch los te maken, voor snelle toegang tot de verwisselbare schakelaars, zonder schroevendraaier.
 • Exclusieve push-fit schakelsocket

  Het duurt slechts een moment om de schakelaars te verwisselen, waardoor het gemakkelijk is om de schakelaars te plaatsen die passen bij de gewenste bedieningskracht en feedback en om versleten of kapotte schakelaars te vervangen om de levensduur te verlengen.
 • Schroefloze magnetische cover

  De afneembare magnetische bovenplaat glijdt er snel en eenvoudig af, zonder gereedschap.
 • Aanpasbare badge

  Het ROG-logo wordt met trots weergegeven en we leveren ook een aanpasbare blanco badge mee, klaar om de ROG Chakram echt uniek te maken.
 • Schroefloze magnetische knoppen

  De muisknoppen zijn ook magnetisch los te maken, voor snelle toegang tot de verwisselbare schakelaars, zonder schroevendraaier.
 • Exclusieve push-fit schakelsocket

  Het duurt slechts een moment om de schakelaars te verwisselen, waardoor het gemakkelijk is om de schakelaars te plaatsen die passen bij de gewenste bedieningskracht en feedback en om versleten of kapotte schakelaars te vervangen om de levensduur te verlengen.
 • Schroefloze magnetische cover

  De afneembare magnetische bovenplaat glijdt er snel en eenvoudig af, zonder gereedschap.
 • Aanpasbare badge

  Het ROG-logo wordt met trots weergegeven en we leveren ook een aanpasbare blanco badge mee, klaar om de ROG Chakram echt uniek te maken.

VOOR DE ULTIEME ERVARING

De ROG Chakram is ontworpen om een uitzonderlijke spelervaring te leveren, en zit vol met functies om het een niveau boven de concurrentie te verheffen.
Een kortere indrukafstand betekent sneller klikken, daarom hebben onze technici de ROG Chakram uitgerust met pivoterende knoppen. Het mechanisme maakt gebruik van veren en metalen scharnieren om de toetsen in balans te houden en de afstand tussen de knoppen en de schakelaars te minimaliseren. Het resultaat is een minimale indrukafstand en een snelle terugkeer, wat zorgt voor uitmuntende snelheid, responsiviteit en consistentie bij elke klik.

Zero Gap

Toets

Schakelaar

Veer

Scharnier

Met de DPI On-The-Scroll-functie van de ROG Chakram is de nauwkeurigheid eenvoudig aan te passen, er is geen software nodig. Houd gewoon de DPI-knop ingedrukt en draai dan aan het scrollwiel om de gevoeligheid naar keus in te stellen. Of klik gewoon op de knop om door vier verschillende DPI-niveaus te rouleren.

Let op: De ROG Chakram verandert de verlichtingskleur om het geselecteerde DPI-bereik aan te geven.
AURA-VERLICHTING

Til stijl naar een hoger niveau met ASUS Aura Sync RGB-verlichting. Pas de muis volledig aan met behulp van een eindeloos spectrum aan kleuren en een scala aan dynamische lichteffecten. Alle verlichting kan worden gesynchroniseerd met een steeds groter wordend portfolio van Aura Sync-geschikte hardware, om een echt gepersonaliseerde gaming-kamer te creëren.
 • Statisch Statisch Statisch
 • Ademend Ademend Ademend
 • Reactief Reactief Reactief
 • Golf Golf Golf
 • Kleurencyclus Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Komeet Komeet Komeet
 • Accumodus Accumodus Accumodus
GLADIUS II ORIGIN GLADIUS II ORIGIN

Let op: Onder 25% accuduur knippert het logo standaard rood

ARMOURY II

ASUS Armoury II is een uitgebreid, driver-gebaseerd hulpprogramma voor de configuratie van randapparatuur, dat uitgebreide regelmogelijkheden biedt. Een intuïtieve gebruikersinterface laat gebruikers de ROG Chakram eenvoudig afstemmen op hun gameplay - pas de prestaties en oppervlaktekalibratie-instellingen aan, programmeer en wijs knoppen toe, wijzig de joystick-input, pas verlichtingseffecten aan en meer. Het is zelfs mogelijk om hardwarestatistieken voor data-analyse bij te houden tijdens de gameplay.

Nu downloaden
ASUS AudioWizard biedt geoptimaliseerde audio-instellingen die passen bij verschillende soorten inhoud. De Film-modus verbetert spraak en de algehele audio, voor een echte bioscoopachtige audio-ervaring

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Chakram Core

ROG Chakram Core gaming-muis met programmeerbare joystick, geavanceerde 16000 dpi sensor, push-fit switch sockets ontwerp, instelbaar gewicht, stealth, instant screenshot en Aura Sync-verlichting

ROG Gladius III Wireless

Klassieke asymmetrische draadloze gaming-muis met tri-mode connectiviteit (2.4GHz, Bluetooth, bekabelde USB 2.0), speciaal afgestelde 26.000 dpi met 1% afwijking, directe knopbediening, exclusieve Push-Fit Switch Socket II, lasergegraveerde ROG-esthetiek, Bluetooth-snelkoppelingstechnologie, ROG Omni-muisvoetjes, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting

ROG Spatha X

Draadloze gaming-muis met dual-mode connectiviteit (bedraad / 2.4GHz) met magnetische oplaadstandaard, 12 programmeerbare knoppen, speciaal afgestelde 19.000 dpi ROG-sensor, exclusieve Push-Fit Switch Sockets, ROG Micro Switches, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting

Verwante producten

ROG Claymore II

ROG Claymore II modulair TKL 80%/100% gaming mechanisch toetsenbord met ROG RX optisch-mechanische schakelaars, afneembaar numeriek blok & polssteun, bedrade & draadloze 2.4G modi, extra aanpasbare klikkende sneltoetsen, volumeregelwiel en draadloze Aura Sync.

ROG Falchion

ROG Falchion 65% draadloos mechanisch gaming-toetsenbord met 68 toetsen, draadloze Aura Sync-verlichting, interactief touch-paneel, toetsenbord cover case, Cherry MX-schakelaars en tot 450 uur batterijduur

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer