• Features
  • Tech Specs
  • Awards
  • Gallery
  • Support

(8)
Recommendation

hardwareinside.de

Recommendation

If you're looking for an exceptional ITX case, you'll find a great option in the ASUS ROG Z11 Gaming case.

GERMANY 2020/12/28
Excellent Hardware

tweakpc.de

Excellent Hardware

The ROG Z11 from ASUS is really an extraordinary ITX case. We do not only refer to the size but especially to the interaction of optics, choice of materials and - if installed - of course RGB lighting. The case is a real eye-catcher, whether lying or standing, whether on or under the table.

GERMANY 2020/12/05
Approved

Guru3d

Approved

Overall you are looking at a formidable build when ready though.

NETHERLANDS 2020/11/23
Platinum

Profesional Review

Platinum

Great chassis for high-performance mounts, compatible with virtually any current graphics card.

SPAIN 2021/04/03
Good Design Award 2020

Good Design Award

Good Design Award 2020

By placing the main circuit board at an angle, it’s designed to secure a path for better heat dissipation, while simultaneously ensuring space to display the high-performance parts it is equipped with and conceal the parts and wires that make it cluttered. Consideration has been given to the special characteristics of people who use gaming computers, so usability and pride of ownership have been achieved through it being able to handle multiple settings.

JAPAN 2020/10/30
Editors Choice's

MurdockCruz

Editors Choice's

ASUS ROG Z11 punya segala hal berharga buat kalian pertimbangin untuk sebuah casing PC. Bentuk yang unik, build quality dan sajian premium bisa bawa kebanggaan tersendiri bagi user. Meskipun, harga tentu enggak datang dengan murah.

INDONESIA 2021/03/24
Editor's choice

MurdockCruz

Editor's choice

ASUS ROG Z11 Review : Casing PC Mini-ITX Sejuta Pesona

INDONESIA 2021/03/24
DD´s Recommended

www.ddworld.cz

DD´s Recommended

There is no doubt that it is mainly a design case. And it looks very good. The workmanship is also excellent. But the price also corresponds to that.

CZECH REPUBLIC 2021/04/06

(10)

No way! I've never been so excited about a case!

We offer him a 2600€ Gaming PC

Merakit sistem di mini-ITX itu memang selalu memberikan tantangan baru, apalagi kalau pengen berkreasi dengan custom watercooling. Tapi case ROG Z11 ini beda lagi ceritanya. Karena untuk pertama kali, mas Indra sampai geleng-geleng dibikin pusing sama case satu ini! Pada part pertama video ini, mas Indra akan bikin void garansi VGA seharga 40 Juta++ dan kita akan mencari tau, apa aja sih yang ditawarkan oleh casing mini-ITX yang anehnya bentuknya gak mini-mini banget.

Kalau di video terakhir, mas Indra sudah membongkar VGA seharga 40 Juta++ dan sudah merasakan pahitnya merakit pada casing ASUS ROG Z11 yang super nyeleneh ini, di part kedua mas Indra akan menyelesaikan masalah-masalah tersebut (sudah pasti ketemu masalah lain lagi) dan juga langsung memasang tubing pada loop ini. Seperti apakah hasil dari eksperimen kami merakit di sebuah Mini-ITX yang gak mini-mini banget ini? Bagaimana dengan performa temperaturnya?

ASUS ROG Z11 itu enggak cuma sekedar sebuah kotak buat nampung komponen PC. Setiap detail yang hadir bakal ngasi impresi yang sangat positif. Cuma buat lebih pastinya, pantengin terus video ini!

Rakit PC Gaming Mini-ITX 2021 I Feat ASUS ROG Z11, RTX 3060 Ti & Z590-i Gaming WiFi

Build PC 40 JUTA Full ROG Khusus Para FANBOY!!! | Lazy Build

an unusual solution for building a gaming system based on a mini-itx motherboard

PC build

ASMR PC build

(11)

The ROG Z11 from ASUS is really an extraordinary ITX case. We do not only refer to the size but especially to the interaction of optics, choice of materials and - if installed - of course RGB lighting. The case is a real eye-catcher, whether lying or standing, whether on or under the table.

tweakpc.de

GERMANY 2020/12/05

If you're looking for an exceptional ITX case, you'll find a great option in the ASUS ROG Z11 Gaming case.

hardwareinside.de

GERMANY 2020/12/28

Overall you are looking at a formidable build when ready though.

Guru3d

NETHERLANDS 2020/11/23

Great chassis for high-performance mounts, compatible with virtually any current graphics card.

Profesional Review

SPAIN 2021/04/03

ROG Z11 在外觀上的確有其質感,染黑的透側玻璃與金屬機身材質,以及大量的髮絲紋、折線與燈效設計,都能滿足電競玩家對於外觀的要求。而可容納 ATX 電源供應器以及 3 Slot 大型顯示卡的容量,對於遊戲性能有要求的玩家,也能透過安裝高階組件來達成

Mobile01

TAIWAN 2021/06/21

ROG Z11機殼有著電競產品必備的帥氣外型、強力且完整散熱設計,加上獨特11度傾角設計,讓ITX主機也能有足夠的空間塞入3 Slot厚度的顯卡,讓玩家不必因為體積而在效能做出讓步。

PC DIY!

TAIWAN 2021/01/21

Take on the popular Mini-ITX homebrew challenge with ASUS B550 motherboard and ROG Z11!

ASCII.jp

JAPAN 2021/03/10

By placing the main circuit board at an angle, it’s designed to secure a path for better heat dissipation, while simultaneously ensuring space to display the high-performance parts it is equipped with and conceal the parts and wires that make it cluttered. Consideration has been given to the special characteristics of people who use gaming computers, so usability and pride of ownership have been achieved through it being able to handle multiple settings.

Good Design Award

JAPAN 2020/10/30

Merakit sistem di mini-ITX itu memang selalu memberikan tantangan baru, apalagi kalau pengen berkreasi dengan custom watercooling. Tapi case ROG Z11 ini beda lagi ceritanya. Karena untuk pertama kali, mas Indra sampai geleng-geleng dibikin pusing sama case satu ini! Pada part pertama video ini, mas Indra akan bikin void garansi VGA seharga 40 Juta++ dan kita akan mencari tau, apa aja sih yang ditawarkan oleh casing mini-ITX yang anehnya bentuknya gak mini-mini banget.

arx.co.id

INDONESIA 2021/02/28

ASUS ROG Z11 punya segala hal berharga buat kalian pertimbangin untuk sebuah casing PC. Bentuk yang unik, build quality dan sajian premium bisa bawa kebanggaan tersendiri bagi user. Meskipun, harga tentu enggak datang dengan murah.

MurdockCruz

INDONESIA 2021/03/24

There is no doubt that it is mainly a design case. And it looks very good. The workmanship is also excellent. But the price also corresponds to that.

www.ddworld.cz

CZECH REPUBLIC 2021/04/06