• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning

ROG Z11

De ROG Z11 Mini-ITX/-DTX gaming-behuizing is voorzien van panelen van 4mm gehard glas, een gepatenteerd 11° kantelontwerp, geoptimaliseerde thermische prestaties, ATX PSU-ondersteuning, uitgebreide aansluitmogelijkheden en Aura Sync

 • Hoogwaardige esthetiek: 4mm gehard glazen panelen met aluminium frame en geïntegreerde Aura Sync-verlichting zorgen voor een strakke en stijlvolle uitstraling
 • Gepatenteerd 11° kantelontwerp & geoptimaliseerde luchtstroom: levert verbeterde luchtstroom en koeling rond CPU, videokaart en een aan de achterzijde gemonteerde M.2 SSD
 • Compatibiliteit met veeleisende hardware: ondersteunt één ATX PSU, 3-slots videokaart zonder riser-kabel, 240mm radiator, waterkoelpomp en -reservoir, en maximaal vijf ventilatoren
 • Uitgebreide aansluitmogelijkheden: ingebouwde uitbreidingshub en geavanceerde I/O-poorten op het frontpaneel met één USB 3.2 Gen 2 Type-C®, twee USB 3.2 Gen 1 Type-A, en een ARGB-regelknop bieden uitgebreide aansluitmogelijkheden
 • Eenvoudig kabelbeheer en onderhoud van behuizing: Extra kabelgeleidingsruimte via het 11° kantelontwerp, een multifunctionele cover en kabelstrips zorgen voor moeiteloos kabelbeheer, terwijl afneembare stoffilters voor eenvoudige reiniging en onderhoud zorgen
 • Dubbele oriëntatie: biedt de flexibiliteit om de oriëntatie te kiezen op basis van de beschikbaarheid van werkruimte, voorkeuren en weergave van de componenten

Onderscheidingen

Video Reviews

No way! I've never been so excited about a case!

We offer him a 2600€ Gaming PC

Merakit sistem di mini-ITX itu memang selalu memberikan tantangan baru, apalagi kalau pengen berkreasi dengan custom watercooling. Tapi case ROG Z11 ini beda lagi ceritanya. Karena untuk pertama kali, mas Indra sampai geleng-geleng dibikin pusing sama case satu ini! Pada part pertama video ini, mas Indra akan bikin void garansi VGA seharga 40 Juta++ dan kita akan mencari tau, apa aja sih yang ditawarkan oleh casing mini-ITX yang anehnya bentuknya gak mini-mini banget.

Kalau di video terakhir, mas Indra sudah membongkar VGA seharga 40 Juta++ dan sudah merasakan pahitnya merakit pada casing ASUS ROG Z11 yang super nyeleneh ini, di part kedua mas Indra akan menyelesaikan masalah-masalah tersebut (sudah pasti ketemu masalah lain lagi) dan juga langsung memasang tubing pada loop ini. Seperti apakah hasil dari eksperimen kami merakit di sebuah Mini-ITX yang gak mini-mini banget ini? Bagaimana dengan performa temperaturnya?

ASUS ROG Z11 itu enggak cuma sekedar sebuah kotak buat nampung komponen PC. Setiap detail yang hadir bakal ngasi impresi yang sangat positif. Cuma buat lebih pastinya, pantengin terus video ini!

Rakit PC Gaming Mini-ITX 2021 I Feat ASUS ROG Z11, RTX 3060 Ti & Z590-i Gaming WiFi

Build PC 40 JUTA Full ROG Khusus Para FANBOY!!! | Lazy Build

an unusual solution for building a gaming system based on a mini-itx motherboard

PC build

ASMR PC build

Media Reviews

De ROG Z11 is een hoogwaardige Mini-ITX/DTX-kast met een strakke en stijlvolle uitstraling die boven de concurrentie uitstijgt door gebruikers in staat te stellen om compacte, compromisloze builds te presenteren. Elke functie is zorgvuldig ontworpen met de gebruiker in gedachten om de bruikbaarheid, flexibiliteit en connectiviteit te maximaliseren. Het gepatenteerde 11° kantelontwerp zorgt voor een optimale luchtstroom en warmteafvoer om een innovatieve oplossing te creëren die de thermische prestaties maximaliseert bij veeleisende hardware, zoals een ATX-voeding of een 3-slots videokaart zonder riser-kabel. Voor liefhebbers van waterkoeling biedt de Z11 voldoende ruimte en als optie een aangepaste vloeistofkoeling-kringloop. De interne onderdelen van de build worden door de Aura Sync-verlichting, die zichtbaar is door de 4mm grijze geharde glazen panelen mooi verlicht aan de voor- en rechterkant, mooi verlicht en voegen zo stijl toe aan de inhoud.


Bekijk de Productvideo

THERMISCHE PRESTATIES

Gepatenteerd 11° kantelontwerp

Een geoptimaliseerde luchtstroom en superieure thermische prestaties zijn essentieel in krachtige systemen met compacte vormfactoren, en de ROG Z11 levert dit met een gepatenteerde interne lay-out die het moederbord in een hoek van 11° kantelt, waardoor 40mm extra ruimte ontstaat aan de achterkant van het moederbord. Deze extra ruimte verbetert de warmteafvoer voor de CPU en videokaart, en ook voor de M.2 SSD die op de achterkant van het moederbord kan worden geïnstalleerd. De lay-out maakt ook compatibiliteit mogelijk met een 3-slots videokaart zonder riser-kabel en creëert een opvallende visuele weergave van de componenten.

Optimale luchtstroom

De ROG Z11 is gemaakt voor geoptimaliseerde koelprestaties. Het hele ontwerp is bevorderlijk voor een efficiënte warmteafvoer uit de behuizing via het schoorsteeneffect en de negatieve luchtdruk, opgewekt door de ventilatoren die de warme lucht sneller afvoeren dan de instroom. Met de keuze uit maximaal vijf 120mm ventilatoren, of drie 140mm plus twee 120mm ventilatoren, kunnen gebruikers de luchtstroom maximaliseren en de flexibiliteit hebben om deze aan te passen.

Ventilator

Radiator

140mm

120mm

120mm radiator

Tot 240mm radiator

ERVARING

Extra ruimte voor kabelgeleiding

De 11°-kanteling van de moederbordtray zorgt voor maximaal 40mm extra ruimte, voor eenvoudig kabelbeheer.

Multifunctionele cover

De multifunctionele cover verbergt op slimme wijze de bekabeling en maakt het mogelijk om een SSD- of ROG Aura Terminal te monteren voor display.

ROG kabelstrips

Handige kabelstrips maken gemakkelijke bundeling van kabels mogelijk.

Tweedelig PSU-omhulsel

Het PSU-omhulsel bestaat uit twee stukken, en het verwijderbare tweede stuk biedt meer ruimte voor kabelbeheer en een grotere luchtstroom richting de videokaart.

1

2

3

4

Extra ruimte voor kabelgeleiding

De 11°-kanteling van de moederbordtray zorgt voor maximaal 40mm extra ruimte, voor eenvoudig kabelbeheer.

Multifunctionele cover

De multifunctionele cover verbergt op slimme wijze de bekabeling en maakt het mogelijk om een SSD- of ROG Aura Terminal te monteren voor display.

ROG kabelstrips

Handige kabelstrips maken gemakkelijke bundeling van kabels mogelijk.

PSU-omhulsel en kamer

De PSU-kamer creëert ruimte rond de PSU-mantel om kabels te huisvesten en beschermt ze tegen de ventilator aan de onderkant.

Uitgebreide connectiviteit

Een ingebouwde uitbreidingshub stelt bouwers in staat om tot zes PWM-ventilatoren en drie adresseerbare RGB-ventilatoren of LED-strips aan te sluiten, en biedt een extra USB 2.0-poort om de montage te vergemakkelijken. Een overvloed aan I/O-poorten en een ARGB-verlichtingsregelknop op het frontpaneel maken het aansluiten van componenten en apparaten een fluitje van een cent.

Verwijderbare stoffilters

Verwijderbare stoffilters aan de boven-, onder-, linker-, voor- en achterzijden bieden volledige bescherming tegen stof en maken korte metten met reiniging en onderhoud.

Verwijderbare stoffilters

Verwijderbare stoffilters aan de boven-, onder-, linker-, voor- en achterzijden bieden volledige bescherming tegen stof en maken korte metten met reiniging en onderhoud.

Dubbele oriëntatie

De ROG Z11 kan zowel in verticale als in horizontale positie worden geplaatst, zodat gebruikers zich elke build eigen kunnen maken. Naast de flexibiliteit om de behuizing te oriënteren op basis van beschikbare werkruimte en voorkeuren, stelt de Z11 gebruikers ook in staat om de oriëntatie te kiezen die optimaal is voor de componenten in hun build. Haakse en reguliere stroomkabels zijn ook inbegrepen in de accessoiredoos om elke positie handig aan te vullen.

PERSONALISATIE

Aura Sync RGB-verlichting

Geïntegreerde adresseerbare RGB-LED's in de front- en zijpanelen kunnen worden aangepast met een speciale bedieningstoets of met Aura Sync-verlichtingssoftware. Hierdoor kan de ROG Z11 knipperen met miljoenen kleuren en een scala aan effecten, die kunnen worden gesynchroniseerd met een enorm ecosysteem van Aura Sync-compatibele componenten, voor ultieme personalisatie.

Meer info over Aura Sync
 • Statisch

 • Ademend

 • Strobe

 • Regenboog

 • Kleurencyclus

 • Komeet

 • Flash & Dash

 • Golf

 • Gloeiende jojo

 • Sterrennacht

 • Muziekeffect

 • GPU-temperatuur

Aangepaste vloeistofkoeling

De ROG Z11 biedt een uitgebreide configuratie voor vloeistofkoeling. De kast biedt ruimte voor een waterkoelpomp en een reservoir boven het omhulsel van de voedingseenheid, waardoor mini-ITX/DTX-liefhebbers de flexibiliteit hebben om een aangepaste kringloopoplossing te maken voor hun vloeistofkoeling.

Aanpasbare naamborden

Er worden twee ROG-naamborden meegeleverd als aanvulling op de on-board Aura Sync-verlichting: eentje voor verticale weergave en een andere voor horizontale weergave. Extra bronbestanden (AI en JPG) zijn beschikbaar om te downloaden, zodat het naambord volledig kan worden aangepast.

DETAILS AFMETINGEN

3-slots videokaart

ATX/SFX PSU

Max. HDD x 1 & SSD x 2

Max. SSD x 4

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Strix Helios

ROG Strix Helios RGB ATX/EATX mid-tower gaming-behuizing met gehard glas, aluminium frame, GPU-beugels, 420mm radiator ondersteuning en Aura Sync

ROG Strix Helios White Edition

ROG Strix Helios White Edition RGB ATX/EATX mid-tower gaming-behuizing met gehard glas, aluminium frame, GPU-beugels, 420mm radiator ondersteuning en Aura Sync

Verwante producten

ROG-THOR-850P

ROG Thor 850W Platinum Power Supply Unit onderscheidt zich met Aura Sync en een OLED display

ROG RYUO 240

ROG Ryuo 120 all-in-one vloeibare CPU-koeler met kleuren-OLED, Aura Sync RGB en ROG 120mm radiatorventilator

ROG STRIX LC 240

ROG Strix LC 240 all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync RGB en dubbele ROG 120mm radiatorventilatoren

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer