ROG Strix Scar 17 (2023) G733

ASUS estore-prijs € 2.899,00 € 3.399,00
ASUS estore-prijs € 2.899,00 € 3.399,00
 • Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
De futuristische en urban achtergrondafbeelding van het eerste prestatiegedeelte
R O GSTRIX
scar

PrestatiesWEERGALOZE PRESTATIES

 
Windows 11 Pro
Besturingssysteem
AMD
Ryzen 9 7945HX
CPU
NVIDIA®
GeForce RTX 4090
Laptop GPU
TGP
175W
met Dynamic Boost
NVIDIA®
Advanced Optimus
 
Tot
64GB
DDR5 geheugen
 
PCIe Gen4x4
 
SCAR 17 met klep bijna gesloten, ROG Fearless Eye logo zichtbaar op het scherm en het toetsenbord verlicht met RGB.
De ondersteboven, futuristische en urban achtergrondafbeelding van het tweede prestatiegedeelte

Ryzen to the Challenge​

Ga razendsnel door alle games of projecten, dankzij een AMD Ryzen™ 9 7945HX-processor met max. TDP van 65W. Met 16 cores en 32 threads in een laptop vormfactor is deze processor er om je te helpen al je games te domineren, ongeacht wat je op de achtergrond draait.

 
16 cores
8 E-cores + 8 P-cores
 
32
threads
Tot
65W
Max. TDP
Gestileerde 3D-weergave van een CPU met AMD Ryzen-merk die in de machine wordt geplaatst.
Grafiek met max. CPU TDP, max. GPU TGP en totaal systeemvermogen.
Pumped to the Max
Decoratieve afbeelding van cirkel voor cpu
CPU
45W
totaal
Decoratieve afbeelding van cirkel voor gpu
GPU
175W
De futuristische en urban achtergrondafbeelding van het derde prestatiegedeelte

GPU-vermogen ontketend

Aangedreven door NVIDIA DLSS 3, ultra-efficiënte Ada Lovelace-architectuur en Max-Q technologieën, wordt de NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU volledig ontketend met een max. TGP van 175W op de Strix SCAR 17. Hogere vermogenslimieten ontsluiten nog meer prestaties van dit geavanceerde silicium, zodat je verzekerd bent van de allerbeste gaming-ervaring.

NVIDIA®
GeForce RTX 4090
Laptop GPU
Max. TGP
175W
met Dynamic Boost
NVIDIA®
Advanced Optimus
 
SCAR 17 met RGB op het toetsenbord en de lichtbalk, en Watch Dogs Legion op het scherm.
De abstracte achtergrondafbeelding van het vierde prestatiegedeelte

NVIDIA® Advanced Optimus

Met NVIDIA® Advanced Optimus kan de laptop automatisch frames van de afzonderlijke GPU rechtstreeks naar het scherm leiden met behulp van een MUX Switch, waarbij de geïntegreerde graphics worden overgeslagen. Deze route verbetert de prestaties met 5-10% ten opzichte van machines zonder een MUX Switch, zodat je gegarandeerd de allerbeste gaming-ervaring krijgt - en dat allemaal zonder ook maar één knop te hoeven aanraken. Deze automatische omschakeling spaart ook de accuduur van je machine, omdat hij dynamisch kan schakelen tussen de krachtige afzonderlijke GPU en de geïntegreerde GPU met minder vermogen. Wat je ook doet, je machine schakelt naar de meest optimale modus zonder dat je een vinger hoeft uit te steken.

3D-weergave van een CPU, GPU en de routering van het schermsignaal in een laptop-moederbord.

GeForce RTX 40-serie laptops

Sneller dan snel voor gamers en creators

*Cyberpunk 2077 beeld vastgelegd op een desktop met nieuwe Ray Tracing: Overdrive Mode AAN, alleen ter illustratie. De werkelijke prestaties verschillen per systeem.

NVIDIA GeForce RTX logo

Razendsnel DDR5-geheugen

Door gebruik te maken van de gloednieuwe DDR5-standaard profiteer je in deze generatie van een enorme prestatieverbetering naar 4800MHz, met schrijftijden die 50% sneller zijn dan bij met DDR4 uitgeruste machines. Dit ultrasnelle geheugen zorgt ervoor dat alle aspecten van de laptop vlot aanvoelen, van intensief gamen tot licht surfen op het web.

Twee DDR5 geheugensticks met elk 8 geheugenchips.

Beter. Sneller. Sterker.

Pak zelfs de grootste projecten vol vertrouwen aan, dankzij een krachtige PCIE Gen4 SSD. Met een rauwe doorvoer tot 7000MB/s laden enorme bestanden en gedetailleerde game-werelden in een oogwenk.

3D-weergave van een PCIe Gen 4 NVMe SSD.
Achteraanzicht van de SCAR 17, met nadruk op de luchtstroom en uitlaatopeningen.
R O GSTRIX
scar
decoratief pictogram
decoratief pictogram
decoratief pictogram

Logo van ROG Intelligent Cooling

Thermal Grizzly Logo
Conductonaut Extreme Logo
tot
15°C koeler
CPU & GPU
 
Dampkamer
43,3% thermische dekking
 
4 Uitlaatopeningen
 
 
Arc Flow Fans
84 GEBOGEN BLADEN
 
Onder 40 dB
in Performance-modus

Versla de hitte

De warmteafvoer verloopt sneller en efficiënter dankzij ons dampkamerontwerp, dat het oppervlak enorm vergroot in vergelijking met traditionele heatpipe-systemen. In tegenstelling tot conventionele heatpipes die alleen langs hun as warmte overdragen, verspreiden dampkamerontwerpen de warmte over hun hele oppervlak, waardoor ze snel afvalwarmte absorberen en afvoeren zonder extra massa toe te voegen aan de machine. Deze efficiënte warmteoverdracht houdt ook het oppervlak van de laptop koeler, zodat je handen tijdens de hele game comfortabel blijven.

Ontketen de Grizzly

De 2023 Strix SCAR 17 is voorzien van Thermal Grizzly's geavanceerde Conductonaut Extreme Liquid Metal op zowel de CPU en de GPU. Vergeleken met traditionele thermische pasta's biedt deze op indium en gallium gebaseerde verbinding 17x hogere geleidbaarheid, naast CPU- en GPU-temperatuurverlagingen van tot wel 15 graden. Dit exclusief door ROG gebruikte materiaal biedt de hoogste thermische overdracht die beschikbaar is op een laptop. ​

*Temperatuurverbeteringen vergeleken met vorige generatie thermische compound, zoals intern getest door ASUS. Thermische geleidbaarheid vergeleken met industriestandaard.

De 2023 Strix SCAR 17 is voorzien van Thermal Grizzly's geavanceerde Conductonaut Extreme Liquid Metal op zowel de CPU en de GPU. Vergeleken met traditionele thermische pasta's biedt deze op indium en gallium gebaseerde verbinding 17x hogere geleidbaarheid, naast CPU- en GPU-temperatuurverlagingen van tot wel 15 graden. Dit exclusief door ROG gebruikte materiaal biedt de hoogste thermische overdracht die beschikbaar is op een laptop. ​

*Temperatuurverbeteringen vergeleken met vorige generatie thermische compound, zoals intern getest door ASUS. Thermische geleidbaarheid vergeleken met industriestandaard.

Röntgendoorsnede van de koeloplossing, met nadruk op de dampkamer.
Dezelfde röntgendoorsnede, met de dampkamer rood gemarkeerd.
Dezelfde röntgendoorsnede, met de dampkamer blauw gemarkeerd.
Uitsnede van het moederbord met de koeloplossing verwijderd, waarop de kale CPU, GPU en I/O-matrijzen te zien zijn tussen de andere hardware.
Uitsnede van het moederbord met de koeloplossing verwijderd, waarop de kale CPU, GPU en I/O-matrijzen te zien zijn tussen de andere hardware, met thermische compound op de blootliggende kant.

Verbeterde Arc Flow Fans™

De vernieuwde Arc Flow Fans™ zijn voorzien van gebogen bladen die speciaal zijn gevormd voor een maximale luchtstroom met minimaal geluid. Ventilatorbladen van laptops zijn meestal overal even dik, maar ons nieuwe ontwerp kan aan de basis zo dun worden als 0,2 mm, voordat ze naar de punt toe uitbreiden. Het variëren van de dikte vermindert turbulentie omdat de ventilatorbladen de lucht met centrifugale kracht versnellen, wat je een stillere totaalervaring geeft.

0dB Ambient Cooling

Geniet van echt stille koeling onder lichte werkbelasting dankzij 0dB Ambient Cooling. In de Stille bedrijfsmodus schakelt het koelsysteem alle ventilatoren uit tijdens alledaagse taken, om warmte passief af te voeren. Dankzij minder afleiding kun je je concentreren op je werk en helemaal opgaan in films. Als de CPU- of GPU-temperaturen stijgen, schakelen de ventilatoren automatisch weer in.

0,1Mm ultradunne ribben

De thermische energie wordt afgevoerd door vier koellichamen, elk gevoerd met ultradunne koperen ribben van slechts 0,1mm dun. Deze ribben zijn half zo groot als gangbare oplossingen, wat hogere dichtheid en grotere warmteafvoer mogelijk maakt, evenals lagere luchtweerstand voor vlottere doorstroming. Met maximaal 218 koellichaamribben met een totale oppervlakte van 107,131mm² stroomt de warmte ongelooflijk efficiënt uit het systeem, zodat je componenten langer een hogere boost krijgen.

Stoffilter

De ROG Strix SCAR 17 heeft een voor het eerst op de Zephyrus G14 geïntroduceerd stoffilter op de inlaatopeningen. Stof en vezels kunnen zich in de machine ophopen, waardoor warmte wordt vastgehouden en de prestaties na verloop van tijd afnemen. Een filter helpt stof buiten te houden, zodat de CPU en GPU gemakkelijker kunnen ademen, voor een jarenlange soepele en stabiele werking.

3D Flow Zone geeft toegang tot frisse lucht

Overvloedige luchtstroom is een fundamenteel aspect van effectieve koeling. Om de inlaat van koele lucht voor de Strix Scar 17 op te voeren, worden de scharnieren naar voren geschoven, vóór een zwaar geventileerde 3D Flow Zone. Een trapeziumvormige uitsparing snijdt de onderkant van het scherm uit om ervoor te zorgen dat niets de ventilatie eronder blokkeert. Bovendien geeft het de laptop zijn kenmerkende, asymmetrische stijl.

CoolZone-toetsenbord houdt je ijzig koel

Langdurige gaming-sessies kunnen interne onderdelen opwarmen en het toetsenbord warm laten aanvoelen. Om je vingers koel te houden, laten kleine ventilatieopeningen rond de WASD-toetsen de ventilatoren van bovenaf koele lucht aanzuigen in de behuizing.

Scenarioprofielen

Onze Stille, Prestatie- en Turbostanden zijn nog maar het begin. Scenarioprofielen laten je systeem automatisch schakelen tussen deze standen op basis van de toepassing die je draait, naast andere vitale systeeminstellingen. Schakel automatisch tussen verlichtingsconfiguraties, schakel de Windows-toets en het touchpad uit tijdens games en automatiseer alles naar hartenlust. Armoury Crate past zich in een oogwenk aan de huidige taak aan.

Abstracte achtergrondafbeelding van het softwaregedeelte

SoftwareEindeloos maatwerk

Eindeloos maatwerk

Wanneer je instellingen wilt tweaken, temperaturen wilt bewaken of aan je laptop wilt sleutelen, is Armoury Crate je commandocentrum. Realtime monitoring laat je zien waar je GPU, CPU en geheugen mee bezig zijn. RGB kan per game worden aangepast via Aura Sync. Ventilator- en vermogensprofielen laten je de akoestiek, vermogensafgifte en thermische kenmerken van de laptop in een oogwenk wijzigen. Exclusieve game-aanbiedingen houden je bibliotheek bovendien altijd aangevuld.

Macrotoetsen

Armoury Crate ondersteunt ook volledige aanpassing van de speciale sneltoetsen. Standaard fungeren ze als volumeregeling, microfoon dempen en een snelstart voor Armoury Crate, maar met een paar aanpassingen kun je er je eigen functie aan toewijzen. Maak een functietoets om snel te schakelen wanneer dat nodig is, een macro voor ingewikkelde toetsencombinaties, of zelfs een snelstartknop voor je favoriete toepassing. Maak je machine uniek voor jou.

Performance-modi

De prestatiemodi van Armoury Crate zijn meer dan eenvoudige ventilatorcurves en transformeren je machine van een stille, energieverslindende web browser tot een volwaardig gaming-station met maximale paardenkrachten. En voor wie nog gedetailleerdere controle nodig heeft, verwijdert de handmatige modus alle begrenzers zodat je een aangepast profiel kunt maken dat precies aan jouw behoeften voldoet. Bekijk voor meer info over Prestatiemodi hier onze volledige gids.

Game Visual

ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.

Aura Creator

Pas de RGB-verlichting op Aura-compatibele randapparatuur aan je gaming-stijl aan. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van Aura Creator stelt je in staat om een briljant spectrum van verlichtingseffecten en kleuren aan te passen, naast het wisselen tussen vooraf ingestelde verlichtingsmodi. Ook is het mogelijk om Aura Sync te activeren om de kleuren en effecten op meerdere apparaten met elkaar overeen te laten stemmen.

Aura Wallpaper

Met deze gloednieuwe functie in Armoury Crate 5.0 kun je een geanimeerde bureaubladachtergrond synchroniseren met de RGB-verlichting van je laptop. Kies uit meerdere wallpapers met ROG-thema en RGB-effecten om je installatie een compleet uniforme look te geven. Extra achtergronden kunnen rechtstreeks worden gedownload vanuit Armoury Crate, en de toepassing kan gemakkelijk worden bediend vanuit het Windows-systeemvak.

Scenarioprofielen

Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Je kunt ook toepassingsspecifieke voorkeuren definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie en of de Windows-toets of het touchpad zijn ingeschakeld. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.

Screenshot van hoofdscherm van Armoury Crate.
Screenshot van macrotoets submenu van Armoury Crate.
Screenshot van prestatiemodusschakeling in Armoury Crate.
Screenshot van GameVisual-gedeelte van Armoury Crate.
Screenshot van de SCAR 17 in Aura Creator.
Screenshot van Aura Wallpaper-gedeelte van Armoury Crate.
Screenshot van Scenarioprofiel-gedeelte van Armoury Crate.
Achtergrondafbeelding van het tweede ontwerpgedeelte
Close-up van de achterkant van het SCAR 17 scharnier, met nadruk op de Armor Cap.

De sportieve Armor Caps van de Strix SCAR 17 voegen nog meer persoonlijkheid toe aan de machine. Subtiele uitsparingen en pictogrammen sieren de buitenkant en voegen nog meer intrige toe aan de onderkant van de laptop, waardoor het systeem zich vanuit elke hoek onderscheidt.

Weergave van de voorkant van de machine, met de nadruk op de lichtbalk die over de voorkant van de SCAR 17 loopt.

Een lichtbalk voegt wat gloed toe en is te configureren via Aura Sync. In combinatie met het RGB-toetsenbord kun je je domein gemakkelijk laten oplichten.

Extreme close-up van het Fearless Eye logo op de klep van de SCAR 17.

Verpakt in een robuuste gefreesde aluminium behuizing is de Strix SCAR 17 klaar om overal mee naar toe te nemen.

De afbeelding toont decoratieve tekst DISPLAY op het schermgedeelte
V I SU A L-
I ZE
V IC-
T ORY

BeeldschermRazendsnel, kristalhelder

R O GSTRIX
scar
Achtergrondafbeeldding van cyberpunk stadslandschap op Quarter HD gedeelte
QHD
240Hz
QHD
3ms
responstijd
NVidia G-Sync logoDolby Vision logo
Vooraanzicht van de SCAR 17, met een game op het scherm en RGB verlicht.
De abstracte en rokerige achtergrondafbeelding op het audiogedeelte
decoratief pictogram

AudioGeluid van studiokwaliteit

Dolby Atmos logo
Hi-Res Audio logo
Smart AMP-luidsprekers
 
5.1.2-kanaals
virtuele surround sound
Two-way
AI Noise Cancelation
Afbeelding van geluidsgolf
Afbeelding van geluidsgolf
Afbeelding van geluidsgolf
Afbeelding van geluidsgolf
Afbeelding van geluidsgolf
Afbeelding van geluidsgolf
Off-center vooraanzicht van de SCAR 17, met neon groene en paarse kleuren op het scherm.
audio
R O GSTRIX
scar
Abstracte achtergrondafbeelding van Aura-gedeelte

BedieningDruk om aan te vullen

Per-toets
RGB
Aura Sync
technologie
decoratief pictogram

toetsenbordindeling

De functietoetsen halen hun inspiratie van de beste desktoptoetsenborden. Ze hebben functietoetsen die dankzij de onderlinge tussenafstanden voor minder misklikken zorgen, en vergrote pijltjestoetsen zijn geïsoleerd voor nauwkeurige vingerbediening. Vijf speciale gaming-sneltoetsen geven snel toegang tot functies als volume, microfoon dempen en Armoury Crate.

Speciale sneltoetsen

Speciale gaming-sneltoetsen zijn vlak boven het linkerdeel van het toetsenbord geplaatst voor snelle toegang tot het volume en microfoondemping, bedrijfsmodi en Armoury Crate. Ze zijn ook volledig aanpasbaar, en kunnen worden geprogrammeerd om apps te starten, als functietoets worden ingesteld of als macro worden gebruikt. De Strix SCAR 17 heeft alle tools die je nodig hebt voor de overwinning.

Overstroke-technologie

Exclusieve ROG Overstroke-technologie registreert ingedrukte toetsen eerder tijdens de toetsaanslag, waardoor een meer responsieve typervaring mogelijk wordt voor serieus gamen en werken. Eerder activeren betekent snellere, moeiteloze invoer met grotere nauwkeurigheid.

Groot touchpad

Verbeter het dagelijkse comfort en het gebruiksgemak met een groot actief touchpad. Meer ruimte betekent meer precisie en meer comfortabele handbewegingen en gebaren tijdens het navigeren.

R O GSTRIX
scar

AccuGaat de hele dag mee

90Wh
Accu
Snel
Type-C
Opladen
Tot
8,5 uur
videoweergave
De achtergrondafbeelding toont de scène van een futuristische stad met spiegelende grond op het accugedeelte

Accu

Accu

R O GSTRIX
scar
De achtergrondafbeelding toont de scène van een futuristische stad met gestreept licht op het connectiviteitsgedeelte

ConnectiviteitBlijf verbonden

Logo van WIFI 6E
Tot
2.5G LAN
Hogere internetsnelheid
SCAR 17 met de klep open en een heldere scène op het scherm.
De achtergrondafbeelding toont vele streepjes licht met paarse en blauwe kleuren op het I/O-poort gedeelte

I/O poortCommandopost gereed

Achteraanzicht van de I/O aan achter- en zijkant van de SCAR 17.
USB 3.2 Gen2 Type-C
DisplayPort™ 1.4 met G-Snc ondersteuning
USB3.2 Gen2 Type-C
DisplayPort™ 1.4, met G-Sync ondersteuning
en Power Delivery 3.0
HDMI (2.1)
2.5G LAN RJ45-aansluiting
Voeding
USB 3.2 Gen 1 Type-A
USB 3.2 Gen 1 Type-A
audio-aansluiting

Xbox Game Pass Ultimate

Ontdek je volgende favoriete game

Speel meer dan 100 games van hoge kwaliteit met vrienden op je pc, console, telefoon of tablet voor één lage maandelijkse prijs.* Er komen steeds nieuwe games bij, dus er is altijd wel iets nieuws te spelen.

*Voorwaarden en uitsluitingen zijn van toepassing. De gamescatalogus varieert per tijd, regio en toestel. Zie xbox.com/gamepass en https://www.ea.com/eaplay/terms voor details. Xbox Cloud Gaming: Streaminglimieten zijn van toepassing. Compatibele controller (afzonderlijk verkocht), ondersteund apparaat en Xbox Game Pass-app vereist; zie systeemvereisten. Systeemvereisten verschillen per game; prestaties worden beter bij geavanceerdere systemen.

**Het EA-logo en Battlefield zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. © FIFA is een copyright en/of handelsmerk van FIFA. All rights reserved. Gefabriceerd onder licentie door Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Xbox Game Pass promotiebeeld, met onder andere Halo, Forza en Microsoft Flight Simulator. De tekst zegt "Ontdek je volgende favoriete game".

BundelGa voor een bundel

*Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.

Video Reviews

The design of the Strix Scar 17 is appropriate being a bit heavy which is expected from a gaming laptop . This is one of the most value for money for gaming laptops that you can buy in this performance segment

This laptop doesn't just focus on gamers, but on people who do high-level grading and heavy video editing on the go. For them this high spec laptop is a good device.

Strix Scar 17 is an excellent choice for gamers and power users. The display and speaker qualities are quite impressive

Trải nghiệm AMD Ryzen 9 7945HX MẠNH KHỦNG KHIẾP trên laptop gaming ASUS ROG Strix Scar 17 2023

ROG Strix SCAR 17 và CPU laptop mạnh nhất thế giới hiện tại | AMD Ryzen 9 7945HX soán ngôi 13980HX

ROG Strix Scar 17 là chiếc laptop hiếm hoi về Việt Nam sớm sở hữu nền tảng AMD Ryzen 7000 Mobile Dragon Range với con APU chủ lực Ryzen 9 7945HX cực mạnh.

Trải nghiệm R9 7945HX trên ROG Strix Scar 17, một AMD rất khác !!!

ROG Strix SCAR 17 được trang bị cấu hình lên tới AMD Ryzen™ 9 7945HX và GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4080. Thiết kế của chiếc máy này vẫn rất hầm hố và có những đường cắt xẻ đậm chất SCAR.

Một chiếc laptop đến từ một thương hiệu không còn xa lạ gì với anh em, ASUS ROG Strix SCAR 17 năm nay sẽ đem lại cho anh em những gì?

Who wants a Notebook with a big screen and powerful specs? This one is the answer. It is the ROG Strix SCAR 17 that comes with a 17.3" screen, a body weight of 3Kg, but the internal specs are full. CPU Ryzen 9 7945HX that comes with 16-Core / 32-Thread and a GeForce RTX4080 175W graphics card. That means it's about speed. That force Don't worry.

Strong specs, complete functions for real gamers.

work or play casual games good cooling system

Strong specifications, straight color screen, good heat dissipation The speaker sounds good but is light, only 2 USB Type ports are provided, the battery can be used for charging, can only be used for 2 hours.

Is another strong model with CPU Ryzen 9 7945HX with RTX 4080 card, thermal grizzly Comductonaut extreme

It is a gaming notebook with the best value for money. Large size with a relatively heavy weight The machine is easily fingerprinted. but can be cleaned easily

The speaker sound is low but the sound quality is good.

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Strix G17 (2023) G713

 • GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 
 • Windows 11 Pro 
 • AMD® Dragon Range R9 (16C) CPU 
 • 17.3-inch, QHD, Dolby Vison HDR, Refresh Rate:240hz 
 • 2TB M.2 NVMe™ PCIe® G4x4 SSD 

ROG Strix Scar 16 (2023) G634

 • NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU 
 • Windows 11 Pro  
 • 13th Gen Intel® Core™ i9 
 • 16 inch Mini LED, WQXGA (2560 x 1600) 16:10, Refresh Rate:240Hz  
 • 2TB + 2TB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 Performance SSD (RAID 0)  
 • 32GB DDR5 on board+32GB DDR5 SO-DIMM 

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer