• Characteristics
  • Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Ondersteuning
ROG en EVANGELION crossover logo's

ROG x EVANGELION - De ultieme EVA-apparatuur. Ontworpen door ROG

Het is 2022. De Republic of Gamers lanceert nieuwe apparatuur voor het EVANGELION-project. De ROG Strix Arion EVA edition draagbare SSD-behuizing is voorzien van hittebeschermende optimalisaties en biedt razendsnelle verbindingen, wat hem rijp maakt voor snelle gegevensback-ups en geheime missies achter vijandelijke linies.
ROG Strix Arion EVA edition productfoto met ASUS aura sync lichteffecten ROG X EVANGELION PROJECT @khara

EPISCHE SNELHEDEN VOOR TOP SECRET MISSIES

ROG Strix Arion EVA Edition SSD-BEHUIZING

De ROG Strix Arion EVA Edition NVMe® draagbare SSD-behuizing is voorzien van USB-C® 3.2 Gen 2x1 connectiviteit voor razendsnelle bestandsoverdrachten op snelheden tot 10Gbps, en de aluminiumlegering behuizing bevat interne thermische pads voor effectieve warmteafvoer. Bovendien heeft de ROG Strix Arion EVA Edition een DHZ-vriendelijk ontwerp, zodat je de SSD moeiteloos kunt installeren zonder schroeven te hoeven gebruiken.
ASUS Aura Sync pictogram
De ROG Strix Arion EVA Edition heeft een DHZ-vriendelijk, schroevendraaierloos ontwerp

Universele M.2 NVMe SSD-ondersteuning en installatie zonder schroevendraaier

De ROG Strix Arion EVA Edition biedt plaats* aan maximaal een 2TB 2230/2242/2260/2280 M.2 PCIe® NVMe met M Key of B+M Key**. Het installeren van een SSD in de behuizing is eenvoudig: een pin opent de behuizing en een duimschroef houdt de SSD op zijn plaats, zodat er geen schroevendraaier nodig is.

*De ROG Strix Arion EVA Edition biedt geen ondersteuning voor SATA-gebaseerde B Key/B+M Key en PCIe/ACHI-gebaseerde M Key.
**De ROG Strix Arion EVA Edition biedt momenteel geen ondersteuning voor Micron P5 SSD en Realtek RTS5765DL/RTS5766DL controllers, inclusief maar niet beperkt tot ADATA SWORDFISH en ADATA XPG SPECTRIX S20G.

Aluminiumlegering en interne thermische pads van ROG Strix Arion EVA edition

Thermische pads

Aluminiumlegering behuizing

Agressieve warmteafvoer

Aluminiumlegering en interne thermische pads van ROG Strix Arion EVA edition

Thermische pads

Aluminiumlegering behuizing

De aluminiumlegering constructie van de ROG Strix Arion EVA Edition is voorzien van thermische pads om de bedrijfstemperaturen te verlagen. Dit zorgt voor supersnelle en consistente dataprestaties, terwijl ook de levensduur van de SSD wordt verlengd.
ROG Rapture GT-AX6000 EVA edition productfoto

NERV-GEÏNSPIREERD ONTWERP

Het iconische NERV-logo schijnt helder met exclusieve ASUS Aura Sync-verlichting, als perfecte aanvulling op je gaming-opstelling met Evangelion-thema. Een afneembare bumper biedt optimale bescherming tegen vallen en stoten. Bovendien wordt een stijlvolle draagriem met Evangelion-thema meegeleverd voor fans van de serie. Een USB-C naar USB-C en een USB-C naar USB-A kabel worden meegeleverd voor meer gemak en compatibiliteit met laptops, pc's, game consoles en smartphones.

Meer productinfo //

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

    BEKIJK VERGELIJKING

    ASUS Footer