• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 1 month free bundle

ROG Strix Arion S500

ROG Strix Arion S500 Portable SSD — USB-C®3.2 Gen 2, NVMe SSD with DRAM and large SLC cache for up to 1050 MB/s transfers, 500 GB capacity, 256-bit AES disk and data encryption, NTI Backup Now EZ software, ASUS Aura Sync

 • Ongeëvenaarde overdrachtssnelheid: DRAM SSD met grote SLC-cache levert tot 1050MB/s bestandsoverdracht - 12x sneller dan standaard externe HDD's*
 • Uitzonderlijke koeling: aluminiumlegering behuizing en een thermische pad zorgen voor effectieve warmteafvoer
 • Volledige gegevensbescherming: beveiligd via 256-bit AES schijf- en gegevensversleuteling en meegeleverde NTI Backup Now EZ-software
 • Eenvoudig schijfbeheer: ROG SSD Dashboard-software biedt volledige toegang tot temperatuur, opslagstatus en meer
 • Uitgebreide compatibiliteit: USB-C&reg3.2 Gen 2-interface biedt supersnelle prestaties en brede ondersteuning voor diverse apparaten, waaronder de nieuwste PlayStation&regen Xbox&reggaming consoles
 • Aanpasbare verlichting: exclusieve ASUS Aura Sync-verlichtingstechnologie

 

* Disclaimer: Resultaten gebaseerd op interne vergelijkingstests ten opzichte van een ASUS FX externe HDD 2TB (EHD-A2T) voor 100GB bestandsoverdracht.

Onderscheidingen

Video Reviews

Which hard drive to pick from for the fastest video editing ?

Absolutely all the features stated by the manufacturer are in fact - everything really works, fast, cool, which is what I expected from the company ASUS.

Video review from the channel TheTanelChannel Rating: XG17 9/10, MB16 8/10, ROG Strix Arion S500 10/10

Video review from the channel HDTanel Rating: XG17 9/10, MB16 8/10, ROG Strix Arion S500 10/10

ROG Strix Arion S500 with blazingly fast light
iF Design Award 2020-logo

Razendsnel,
Uitzonderlijke koeling

Razendsnel,
Uitzonderlijke koeling

De ROG Strix Arion S500 is een draagbare NVMe® SSD met DRAM en USB-C® 3.2 Gen 2 connectiviteit voor razendsnelle bestandsoverdrachten met snelheden tot 1050MB/s. Deze slanke en draagbare schijf is gemaakt van een aluminiumlegering en is voorzien van een thermische pad voor effectieve warmteafvoer, 256-bit AES schijf- en dataversleuteling, ROG SSD Dashboard-software voor eenvoudig schijfbeheer en exclusieve ASUS Aura Sync-verlichting om elke gamingopstelling een uniforme uitstraling te geven. Met de NTI Backup Now EZ-software is de ROG Strix Arion S500 de ideale krachtige, mobiele opslagoplossing.

Ongeëvenaarde overdrachtssnelheden

De ROG Strix Arion S500 is tot 12x sneller* dan standaard externe HDD's. De krachtige Phison SSD kan overdrachtssnelheden tot 1050MB/s leveren, en de SSD met DRAM-geheugen en grote SLC-cache maximaliseert de gegevensprestaties en helpt de levensduur van de SSD te verlengen. Met deze snelheden kan een bestand van 100GB in slechts twee minuten worden overgezet.

Interne look van ROG Strix Arion S500 met DRAM en grote SLC-cache
DRAM en grote SLC-cache

TOT

1050MB/s

BESTANDSOVERDRACHTSSNELHEDEN

TOT

12X SNELLER

DAN EXTERNE HDD’s

2 MINUTEN

OVERDRACHTEN VOOR 100GB BESTANDEN

* Disclaimer: Resultaten gebaseerd op interne vergelijkingstests in Windows Prestatiemodus ten opzichte van een ASUS FX externe HDD 2TB (EHD-A2T) voor 100GB bestandsoverdracht. Configuratie testsysteem: ASUS TUF X570-PLUS, AMD Ryzen 9 5950X, ZADAK DDR4-3000 8GB x 2, Windows 10 20H2 64‑bit met UASP-modus ingeschakeld.

Uitzonderlijke koeling

De aluminiumlegering behuizing bevat een thermische pad om de bedrijfstemperaturen op een optimaal niveau te houden, waardoor aanhoudend hoge overdrachtssnelheden mogelijk zijn en een lange levensduur wordt ondersteund.

Interne look van ROG Strix Arion S500 met een 1,5mm thermische pad voor uitzonderlijke koeling
1,5mm thermische pad
Aluminiumlegering behuizing

Volledige gegevensbescherming

256-bit AES schijf- en gegevensversleuteling garandeert uiterste gegevensbeveiliging zonder de CPU-prestaties aan te tasten. Bovendien beschermt de NTI Backup Now EZ-software alle digitale activa tegen kwaadaardige virusaanvallen en hardwarestoringen. De gegevensherstelfunctie helpt ook in gevallen wanneer een bestand per ongeluk is verwijderd.

VERSLEUTELING

VIA 256-BIT AES

GEGEVENSBACK-UP

MET NTI-SOFTWARE

ROG Strix Arion S500 met volledige gegevensbescherming

Eenvoudig schijfbeheer

De gebruiksvriendelijke ROG SSD Dashboard-interface toont essentiële informatie, zoals de temperatuur van de schijf, opslagstatus, gezondheidsstatus en meer.

Gebruikersinterface van ROG SSD-dashboard voor eenvoudig schijfbeheer

Uitgebreide compatibiliteit

De ROG Strix Arion maakt gebruik van een USB-C 3.2 Gen 2-aansluiting om supersnelle prestaties te bieden en brede ondersteuning voor mobiele apparaten**, laptops, pc's en de nieuwste generatie PlayStation®*** en Xbox® gaming consoles.

**Meer info over iOS-ondersteuning
*Meer info over PS5-ondersteuning

USB-C-interface van ROG Strix Arion S500 voor uitgebreide ondersteuning voor pc, console & mobiel

Aanpasbare verlichting

Exclusieve ASUS Aura Sync-verlichtingstechnologie zorgt voor sfeervolle verlichting op elk systeem, voor een unieke, persoonlijke look.

ASUS Aura Sync
ROG Strix Arion S500 met ASUS Aura Sync lichteffecten

Disclaimers:

 • garantie geldt alleen voor het product, en dekt geen verlies of beschadiging van gegevens.
 • De garantieperiode voor het product wordt berekend vanaf de eerste aankoopdatum. Een aankoopbewijs (factuur of kopie van de factuur) is vereist voor reparatie. Als er geen bewijs van aankoop kan worden overlegd, zal de productiedatum zoals vastgelegd door ASUS worden beschouwd als het begin van de garantieperiode. De garantieperiode van 36 maanden is van toepassing op de kortste van deze opties: A. Vanaf de hierboven genoemde geïdentificeerde tijd of B. Tot de maximale TBW (Total Bytes Written) informatie die wordt weergegeven in de beheerinterface van het product "ROG SSD Dashboard".

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG STRIX ARION

ROG Strix Arion M.2 NVMe SSD-behuizing - USB 3.2 GEN2 Type-C (10Gbps), dubbele USB-C naar C en USB-C naar A kabels, schroevendraaierloos, thermische pads meegeleverd, ruimte voor PCIe 2280/2260/2242/2230 M Key/B+M Key

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer